Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum ekran kilitliyken güç tuşuyla kapatılabiliyor. PİN girilmeden kapatılamaması için ne yapabilirim? Ben uyurken alıp kapatıyor arkadaşım, alarm çalışmasın diye kasıtlı olarak. Ne yapabilirim?
Herkese merhabalar! Xiaomi Mi A1 cihazım WhatsApp, YouTube gibi yerlerde kimi zaman ufak ufak takılıyor. Bunu nasıl önleyebilirim? Yoksa bu normal bir şey mi? Telefonumun gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim?
Not: Şu an Lawnchair Launcher kullanmaktayım telefonun kendi...
Selamun aleyküm, arkadaşlar. Ayarlarda Touch İD etkin hale getirme kısmında "güçlü bir pin'den daha zayıf" yazıyor. Ama Touch İD daha güvenli. Biri PİN'imizi öğrenebilir ve kitidi açabilir, fakat parmağımızı kesmediği sürece telefonu açamayacaktır. Aynı uyarı Face İD kısmında da yazıyor. Benim...
Selamun aleyküm, arkadaşlar. Az önce en son güvenlik güncellemesini yaptım. Telefonu yeniden başlattım. Eskiden kasmayan telefonum ara ara kasmaya başladı. Ne yapabilirim?
Selamun aleyküm, arkadaşlar. Hayırlı bayramlar şimdiden. Şu an Mi A1 kullanıyorum. Son Uygulamalara basınca ekranın bölünmesi özelliğini kullanabiliyoruz. Peki çift uygulamalar, ekranı küçültme tek el modu gibi MiUİ özelliklerini kullanmanın yolu var mı? MİUİ launcher tarzı bir çözüm? angel~~...
Hepinize teşekkür ederim, çok yardımcı oluyorsunuz. Bir sorum daha var: Şarjı yüzde yüze kadar doldurmak zararlı mı? Her 24 saatte bir şarja takıyorum.
Selamun aleyküm, arkadaşlar. Yaklaşık 20 gün önce Xiaomi Mi A1 4GB/32GB modelini aldım. Dün bir kulaklık aldım, çakma bir şeye benziyordu. Neyse, onu kullandıktan sonra kameradan çıkınca ahizeden odaklanma sesine benzer "çık çık" sesi geliyordu. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Şu an...