recepix kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Mi A3 Avrupa Rom Bootloader Kilitleme

Çıkmaz aynı şekilde kapatabilirsin. T782H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Bendeki cihaz p smart s üstat :) imei atılı mi 9se buldum bendeki de garantili cihaz. Rom işlerine falan çok giriyorum Huawei de bu yok. Sıkıyor dediğim gibi. Pil biraz düşündürüyor Huawei 4000,xiaomi 3000 mh pil var. Yıl olarak ta mi9 se daha eski. Ne yapsam acaba bilemedim. AQM-LX1...
  3. R

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Huawei p smart s ile bu cihazı takas etsem mi arkadaşlar ne dersiniz? Malum Huawei de Google yok rom VS yok sıkıyor Bi saatten sonra AQM-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Rom [OFFICIAL][11] Paranoid Android Ruby Beta 3 for Mi A3

Sabahtan beri kullanıyorum pil kullanımı kötü gibi. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Pazar sabah yayınlanmış oluyor genelde MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

Rom [ALPHA][11] AOSP 11 for Mi A3

İlk android 11 romu geldi hayırlı olsun. Akıllı saat kullandığım için Bluetooth sorunu benim işimi bozuyor. Umarım ilerleyen zamanlarda bir havoc gibi olur da kullanırız. Gerçi o zamana kadar havoc ve diğer custom romlar da android 11 bir e geçer. :))) Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  7. R

Soru Mi A3 Android 10 Hk.

Garanti gider ama tekrar eski haline döndürüp garantiyi devam ettirmek mümkün. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Soru Mi A3 Android 10 Hk.

Kötü olan cihaz değil işletim sistemi. Custom sağlam bir rom kur bak bakalım o zaman mı A3 nasıl kral bir cihaz oluyor. Örnek olarak ben şu an havoc os kullanıyorum hatta yeni guncellemesi de bugün yayınlandı İnan eski mi A3 tem eser yok pixel cihaz gibi oldu resmen. Mi A3 cihazımdan Tapatalk...
  9. R

Ben ilk çıktığında denedim. Cihazda çoğu yer ingilizce kalıyor. Performans olarak pek fark görmedim ben ama içime sinmedigi için birkaç saat sonra bitnete geri döndüm MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

O otomatik parlaklıkta alakalı değil üstat. Ekran renk uyumu ayarlarını otomatikten doyguna getir bu sorun düzelecektir. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

Geçen haftaki sürüm çok iyiydi. Güncellemeyi de sabah yaptım bu da aynı şekilde herhangi bir sorun yok kullanılabilir. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

Telegram grubunda paylaştılar yeni sürümü ama geliştirici farklı. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

Stok android kadar değil maalesef. Ama ilk sürümlere göre epey bir yol kat etmiş. Günlük kullanım için uygun bence. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. R

Evet aod ekranı aktif oluyor sorunsuz bir şekilde. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. R

Evet sabahtan beri kullanıyorum ciddi anlamda iyi geldi bana tavsiye ederim. MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt