recepix kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Mi A3 ekran süresi

Arkadaşlarım selamlar aranıza yeni katıldım. Merak ettiğim bir konu var şu an ilk çıkan android 10 yüklü cihazda pil durumu aşağıdaki gibi sizce normal mi ? Ayrıca daha iyi hale getirmek için onerileniz olabilir mi ? Teşekkürler Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

Yardım TWRP ile yedek alma yükleme sorunu ?

arkadaşlar twrp ile full yedek almak ve geri yüklemek için root mu gerekli ? orangefox ile kaç kere yedek aldım root vs yok cihazda geri yüklerken yüklüyor ama cihaz açılmıyor. nedir bunun olayı anlamadım ? allah aşkına biri yardım etsin rom atmaya korkuyorum cihaza :)
  3. R

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

O farketmez güncellemeyi geri çektiler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 7 Pro Hindistan Stabil - MIUI 11 V11.0.5.0 PFHINXM indirme bağlantısı

Bu beta değil dimi? Herhangi bir sürüm varken direk yükleme yapabilir miyiz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Yardım Bu Temayı Türkçeye Çevirebilir Misiniz? (24Saat Dinamik Tema)

Bir süre sonra varsayılan tema ya dönüyor neden olabilir arkadaşlar? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V9.3.1 Global Beta Rom

O soldaki kısa yollar menüsü güncellemesi hocam genel sistem güncellemesi değil Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Öyle de üstat ne yapalım paramız anca buna yetti bunu aldık Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Arkadaşlar imei atılı cihaza format VS atınca imei uçar mı? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt