Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendeki cihaz p smart s üstat :) imei atılı mi 9se buldum bendeki de garantili cihaz. Rom işlerine falan çok giriyorum Huawei de bu yok. Sıkıyor dediğim gibi. Pil biraz düşündürüyor Huawei 4000,xiaomi 3000 mh pil var. Yıl olarak ta mi9 se daha eski. Ne yapsam acaba bilemedim.
AQM-LX1...
Huawei p smart s ile bu cihazı takas etsem mi arkadaşlar ne dersiniz? Malum Huawei de Google yok rom VS yok sıkıyor Bi saatten sonra
AQM-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk android 11 romu geldi hayırlı olsun. Akıllı saat kullandığım için Bluetooth sorunu benim işimi bozuyor. Umarım ilerleyen zamanlarda bir havoc gibi olur da kullanırız. Gerçi o zamana kadar havoc ve diğer custom romlar da android 11 bir e geçer. :)))
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Kötü olan cihaz değil işletim sistemi. Custom sağlam bir rom kur bak bakalım o zaman mı A3 nasıl kral bir cihaz oluyor. Örnek olarak ben şu an havoc os kullanıyorum hatta yeni guncellemesi de bugün yayınlandı İnan eski mi A3 tem eser yok pixel cihaz gibi oldu resmen.
Mi A3 cihazımdan Tapatalk...
Ben ilk çıktığında denedim. Cihazda çoğu yer ingilizce kalıyor. Performans olarak pek fark görmedim ben ama içime sinmedigi için birkaç saat sonra bitnete geri döndüm
MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O otomatik parlaklıkta alakalı değil üstat. Ekran renk uyumu ayarlarını otomatikten doyguna getir bu sorun düzelecektir.
Geçen haftaki sürüm çok iyiydi. Güncellemeyi de sabah yaptım bu da aynı şekilde herhangi bir sorun yok kullanılabilir.
Stok android kadar değil maalesef. Ama ilk sürümlere göre epey bir yol kat etmiş. Günlük kullanım için uygun bence.