Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam malesef cihazla ilgili değil. Eşime ve kendime Poco X6 Pro almıştım. İki telefonda Türkiye cihazı aynı sürüm orjinal whatsapp ve güncel. Bende efektler butonu gözükmüyor ama eşimde gözüküyor ve tüm efektler filtreler sorunsuz. Ne onda bir ayar değiştirdim ne kendimde. Ne denediysem...
Konu hortlatiyoruz yillar gecmis ama belki baska sorunu yasayanda olur okur diye yaziyorum. Bu sorunun en buyuk sebebi haritayi olusturduktan sonra sarj unitesinin dönmesidir. Yere sabitlemezseniz robot her yanastiginda istasyonu ufak ufak yerinden kaydiriyor. Baslangicta robotun eve bakis acisi...
Hocam x3 pro kullanirken endonezya romda mi uygulamalari varken hindistan rom da yine google var diyorlardi. O yuzden ondayken endonezya rom kullaniyordum. X5 Pro ya da endonezya rom geldi. Ama android 12 olarak vermisler. Hindistan rom da ise android 13 var. Hindistan romunda kesinlikle mi...
Arkadaşlar merhaba. Telefonumda ön kamerayı açtığımda akşamları flash acik olursa ekrani beyazlatarak fotograf cekiyor ya bu beyazlik fotografa bir beyaz daire olarak siziyor. Cihazim yurtdisi global. Sorun benim telefondadir diye arkadasimin turkiye garantili cihazinda denedim ayni sorun var...
bu ACC modulu cok iyi bir olaymis fakat cok sorun yasayan olmus. Stabilite ve uyum sorunlari var belli ki. Halbuki yurtdisi cihaz kullananlar ve gece sarja takip uyuyanlar icin cok iyi bir ozellik. X3 NFC de batarya zaten yuksek hep 80 de kullansam rahat rahat gunu geciriyorum. Bataryayi...
bunu zaten biliyorum hocam. Arkadas sorunu cozememis ve bu anlatimlari da inceledigini denedigini ama yinede cozemedigini yazmis. Sonradan sizin onerdiginiz surum ile sorunu diger arkadasin yardimiyla cozmuslerde o acidan tekrar hangi surum diye sordum.
Hocam peki bu surum hangi surum onuda paylasir misiniz? Bende yukleyecegimde. Arkadas bu rehber konularinin hepsini kontrol ettim olmadi demis. Cozum ise 64bit kurmamiz gerekiyor demis. Rehber konularinda zaten 64bit ile gosteriliyor. Ordakilerde olmadiysa bu baska bir surum mu? Bizde yuklerken...
Hocam banada ayarlardan guncelleme geldi. İndir dedigimde bu verdiginiz dosyayi indirdi. Telefonumda OrangeFox Recovery kurulu, Magisk Rootlu, Ayrica MİUİ Launcher modulden yüklü. Recovery den İnstall Zip dedigimde bu otadan gelen zip yuklenebilecek mi? Bu sekilde yuklendiginde hersey silinecek...
cihaziniz ithalatci garantili sanirim. Yani yurtdisindan getiren firma kendi garantisini vermis. Xiaomi Turkiye de garantisi gecmeyecektir. Garantide illa o firmaya gondereceksiniz. Ben oyle biliyorum. ( Tabi cihaz gercekten yasal olarak getirip kayitli olarak satildiysa). Bilginiz olsun...
Hizli sarj ozelliginin güvenlik amaciyla belirli kosullari vardir. Telefonun o anki sicakligi, ekrani acik kullaniliyor olmasi, bataryanin o anki doluluk seviyesi ( bos batarya daha yuksek akimla sarj olur batarya doldukca cekilen güc azalir) Hizli sarj ozelligi telefon ekrani acikken ve...
Eger kameranin fokusla motorunun calistigina eminseniz ( kameranin bi ileri geri mercek hareketiyle netlesmesi olayi ), muhtemelen kurdugunuz farkli kamera uygulamalari veya moduller yuzunden yanlis kamera devreye giriyor. Ornek Normal cekim kamerasi yrrine o anda makro kameranin goruntusunu...