recepagdas kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım WhatsApp efektler

Hocam malesef cihazla ilgili değil. Eşime ve kendime Poco X6 Pro almıştım. İki telefonda Türkiye cihazı aynı sürüm orjinal whatsapp ve güncel. Bende efektler butonu gözükmüyor ama eşimde gözüküyor ve tüm efektler filtreler sorunsuz. Ne onda bir ayar değiştirdim ne kendimde. Ne denediysem...
  2. R

Yardım Dreame D9 Harita Sorunu

Konu hortlatiyoruz yillar gecmis ama belki baska sorunu yasayanda olur okur diye yaziyorum. Bu sorunun en buyuk sebebi haritayi olusturduktan sonra sarj unitesinin dönmesidir. Yere sabitlemezseniz robot her yanastiginda istasyonu ufak ufak yerinden kaydiriyor. Baslangicta robotun eve bakis acisi...
  3. R

Yardım Poco x5 pro 5g Görüşme kaydedicisi

Hocam x3 pro kullanirken endonezya romda mi uygulamalari varken hindistan rom da yine google var diyorlardi. O yuzden ondayken endonezya rom kullaniyordum. X5 Pro ya da endonezya rom geldi. Ama android 12 olarak vermisler. Hindistan rom da ise android 13 var. Hindistan romunda kesinlikle mi...
  4. R

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

ustad harbiden saskinlikla okuyorum yazdiklarini. telefonum akiyor ya resmen akiyor yani. bence romu kisa bir sure kullan dalvikler olussun. Esimde ip11 var vallahi menulerinde gezinirken cildiriyorum bu ne kasinti telefon diye. 60hz 120hz farki zaten alip goturuyor. Harici donma falanda yok...
  5. R

Soru Poco X3 Ön Kamera Flash Açınca Işık Sızması

Arkadaşlar merhaba. Telefonumda ön kamerayı açtığımda akşamları flash acik olursa ekrani beyazlatarak fotograf cekiyor ya bu beyazlik fotografa bir beyaz daire olarak siziyor. Cihazim yurtdisi global. Sorun benim telefondadir diye arkadasimin turkiye garantili cihazinda denedim ayni sorun var...
  6. R

Soru Poco X3 akıllı şarj özelliği Var mı ?

bu ACC modulu cok iyi bir olaymis fakat cok sorun yasayan olmus. Stabilite ve uyum sorunlari var belli ki. Halbuki yurtdisi cihaz kullananlar ve gece sarja takip uyuyanlar icin cok iyi bir ozellik. X3 NFC de batarya zaten yuksek hep 80 de kullansam rahat rahat gunu geciriyorum. Bataryayi...
  7. R

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

bunu zaten biliyorum hocam. Arkadas sorunu cozememis ve bu anlatimlari da inceledigini denedigini ama yinede cozemedigini yazmis. Sonradan sizin onerdiginiz surum ile sorunu diger arkadasin yardimiyla cozmuslerde o acidan tekrar hangi surum diye sordum.
  8. R

Hocam peki bu surum hangi surum onuda paylasir misiniz? Bende yukleyecegimde. Arkadas bu rehber konularinin hepsini kontrol ettim olmadi demis. Cozum ise 64bit kurmamiz gerekiyor demis. Rehber konularinda zaten 64bit ile gosteriliyor. Ordakilerde olmadiysa bu baska bir surum mu? Bizde yuklerken...
  9. R

Yardım Poco X3 NFC Kamera Bulanıklık Sorunu

Gecmis olsun. Umarim duzelir.
  10. R

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Mantikli olan aslinda miFlash romu beklemek ama ben bilgilenmek amaciyla denemek istiyorum. Bu eklediginiz resimde sanirim veriler silinerek romun yüklenişi. Peki twrp kullananlar verileri silinmeden guncelleme yapamaz mi ? ( Evet yapilmasi tavsiye edilmez ama...
  11. R

MIUI 12 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam banada ayarlardan guncelleme geldi. İndir dedigimde bu verdiginiz dosyayi indirdi. Telefonumda OrangeFox Recovery kurulu, Magisk Rootlu, Ayrica MİUİ Launcher modulden yüklü. Recovery den İnstall Zip dedigimde bu otadan gelen zip yuklenebilecek mi? Bu sekilde yuklendiginde hersey silinecek...
  12. R

Yardım Kutu Farklı ve 18W Şarj Cihazı

cihaziniz ithalatci garantili sanirim. Yani yurtdisindan getiren firma kendi garantisini vermis. Xiaomi Turkiye de garantisi gecmeyecektir. Garantide illa o firmaya gondereceksiniz. Ben oyle biliyorum. ( Tabi cihaz gercekten yasal olarak getirip kayitli olarak satildiysa). Bilginiz olsun...
  13. R

Yardım Miui 12.5 Şarj Problemi

Hizli sarj ozelliginin güvenlik amaciyla belirli kosullari vardir. Telefonun o anki sicakligi, ekrani acik kullaniliyor olmasi, bataryanin o anki doluluk seviyesi ( bos batarya daha yuksek akimla sarj olur batarya doldukca cekilen güc azalir) Hizli sarj ozelligi telefon ekrani acikken ve...
  14. R

Yardım Poco X3 NFC Kamera Bulanıklık Sorunu

Eger kameranin fokusla motorunun calistigina eminseniz ( kameranin bi ileri geri mercek hareketiyle netlesmesi olayi ), muhtemelen kurdugunuz farkli kamera uygulamalari veya moduller yuzunden yanlis kamera devreye giriyor. Ornek Normal cekim kamerasi yrrine o anda makro kameranin goruntusunu...
Üst Alt