Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle tüm yüklediğiniz sürücüleri kaldırın bilgisayardan daha sonra telefonu fastboot modundayken bilgisayara bağlayın windows ayarlarından güncelleme kısmına gelin ve isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmına gelin orada fastboot cihaz için bir sürücü görünecek onu kurun ve işlem tamam.
Evet gelmeyecek telefona desteği kesti xiaomi aslında beklenen birşeydi aöa son güncellemesi olabilirdi şuan bile çöp bir cihaz değil. Xiaominin politika değişikliği sadece.
gozdemir arkadaşımızın yardımlarıyla problemi çözdüm yukarıda kendisinin erdiği mega linkindeyi dosyayı indirip miui 9 u flashladıktan sonra twrpden çıkmadan bu dosyayı flashlayarak sorun çözüldü teşekkür ederim kendisine.
bazı sorunlar yüzünden orjinal roma mi flash ile geçtim. sonra sonra unlock işlemini yapamadım mi unlock ile bende boot kilidi olmayan sürümü mi flash ile yükledim sonrasında twrp kurdum eu romunu indirip yükledim açılmıyor telefon herşeyi yerli yerinde yaptığıma eminim eu romunu flashlayınca...
hayır hayır öyle değil orjinal roma geçtim son sürüme güzelce çalıştı ama orjinal romdan xiaomi eu romuna geçiş yapamıyorum miui 8 romlarını kuruyorum düzgünce ancak miui 9 romlarına geçemiyorum boot kilidini açmama rağmen tekrardan kilitliyor anlayamadım sorunu.
merhabalartelefonumdaki şark sorunu ile ilgilenirken xiaomi eu romunda orjinal çin sürümüne geçtim. ama sonrasında tekrardan xiaomi miui 9 7.0 sürümüne geçemiyorum. herşeyi usülüne göre yapmama rağmen romu yükledikten sonra mi logosu 5 saniye görünüp cihaz kapanıyor defalarca denememe rağmen...
merhaba, dün itibari ile telefonum şarj olmamaya yada çok yavaş şarj olmaya başladı. kapalı iken hiç bir şekilde şarj almıyor açıkken 8 saatte doluyor nedeni nedir yardımcı olursanız çok sevinirim (farklı kablolar ve şarj cihazları denedim ama sonuç hep aynı)