Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,imei onarım için rom yüklediğim esnada durduk yerde fotodaki hatayı verdi ve sürekli pcde bağlanma ve bağlantı kopma sesleri veriyor şuan.Ne yapmam gerek? Mecbur kabloyu çıkardım,ekranda hiçbir hareket yok,fastboot ekranı açılmıyor,şarja takınca da hiçbir hareket yok.
Eşime aldığım cihazda Türkiye 12.5.4 kararlı sürümde yaşadığımız instagram ve facebook videolarında bazen sesin gelip videonun takılması sorunu nedeniyle bugün Hindistan 12.5.5 kararlı romunu kurdum lakin aynı sorun yine var.Bu romdan miui 11'e geçmek istiyorum.Twrp ile geçersem sorun yaşar mıyım?
Arkadaşlar hepinize hayırlı forumlar.Kendi note 5 pro telefonumda sorunsuz kurup kullanabildiğim tv plus uygulamasını eşimin redmi note 5 pro telefonuna bir türlü kuramıyorum.Denemediğim rom ve vpn kalmadı.İnşallah bir yolu vardır.
Merhaba Redmi Note 5 kullanıyorum,rootluyum,eu beta rom kurulu,greenify uygulamasına tüm izinleri verdiğim halde bir türlü uyu ve uyut kısayolunu ana ekrana atamadım,bu konuda bilgisi olan var mı?
Sayın Ottoman hocam,10.3.5 eu kararlı rom kullanıyorum,twrpden defalarca denememe rağmen saat pil vs bir türlü büyümüyor,neleri yanlış yapıyorum veya başka neleri denemeliyim?
Şuan işteyim,benim asıl amacım temanın sadece gezinti tuşlarını default temaya eklemek.Ama başaramazsam bu temanın pil ikonunu değiştirip kullanırım,çok teşekkür ediyorum size.Temayı dosya büyüklüğü nedeniyle yükleyemedim,linkini ekleyebildim.
Tema - Android 9.0 Pie V10 [Dark] Tema
Halihazırda...