recebim59 kullanıcısının son içeriği

1. R

Çözüldü Redmi Note 9 (Merlin) rom yükleme sırasında bağlantı koptu,ne yapmalıyım?

Selamlar,imei onarım için rom yüklediğim esnada durduk yerde fotodaki hatayı verdi ve sürekli pcde bağlanma ve bağlantı kopma sesleri veriyor şuan.Ne yapmam gerek? Mecbur kabloyu çıkardım,ekranda hiçbir hareket yok,fastboot ekranı açılmıyor,şarja takınca da hiçbir hareket yok.
  2. R

Yardım Redmi Note 9 miui 12'den 11'e dönüş

Eşime aldığım cihazda Türkiye 12.5.4 kararlı sürümde yaşadığımız instagram ve facebook videolarında bazen sesin gelip videonun takılması sorunu nedeniyle bugün Hindistan 12.5.5 kararlı romunu kurdum lakin aynı sorun yine var.Bu romdan miui 11'e geçmek istiyorum.Twrp ile geçersem sorun yaşar mıyım?
  3. R

Yardım Whyred Tv+ girememe

Arkadaşlar hepinize hayırlı forumlar.Kendi note 5 pro telefonumda sorunsuz kurup kullanabildiğim tv plus uygulamasını eşimin redmi note 5 pro telefonuna bir türlü kuramıyorum.Denemediğim rom ve vpn kalmadı.İnşallah bir yolu vardır.
  4. R

Yardım Greenify uyutma kısayolu

Merhaba Redmi Note 5 kullanıyorum,rootluyum,eu beta rom kurulu,greenify uygulamasına tüm izinleri verdiğim halde bir türlü uyu ve uyut kısayolunu ana ekrana atamadım,bu konuda bilgisi olan var mı?
  5. R

Mod Status Bar XL (MIUI 10) Saat/Pil/Operatör Adı Büyütme (GÜNCEL)

Stokta da clasik temada da denedim,maalesef uygulanmıyor.
  6. R

Mod Status Bar XL (MIUI 10) Saat/Pil/Operatör Adı Büyütme (GÜNCEL)

Sayın Ottoman hocam,10.3.5 eu kararlı rom kullanıyorum,twrpden defalarca denememe rağmen saat pil vs bir türlü büyümüyor,neleri yanlış yapıyorum veya başka neleri denemeliyim?
  7. R

Tema Umarım temamı beğenirsiniz

Mobilden doğrudan mtz formatında yüklenmiyor büyük boyut nedeniyle,o nedenle sıkıştırmak zorunda kaldım,ayrıca yüklediğiniz için teşekkür ediyorum.
  8. R

Dosya .mtz,ben eu rom kullanıyorum bununla ilgili olabilir mi acaba?Kurup kullanan başka arkadaşlar da dönüş yaparsa bunu anlayabiliriz sanırım.
  9. R

Şimdi tekrar indirip yine aktif ettim,bende herşey normal duruyor,sizde yanlış görünen nedir,hemen ilgileneyim.
  10. R

Çok özür diliyorum,dosyanın kendisini yüklemeyi unutmuşum,şimdi yükledim.
  11. R

Bu temayı yükleyin,sizin kullandığınız temayı özelleştirme menüsünde sadece durum çubuğunu bu tema olarak seçip uygulayın.Saygılarımla.
  12. R

Klasik miui gibi mi?
  13. R

Çok teşekkürler.
  14. R

Dolaşım tuşları ve simgeler farklı temalardan toplandı,bu işlerde henüz acemi bile değilim,inşallah beğenirsiniz arkadaşlar. Mtz indirme linki: Recebim59.mtz Mtz Miui 11 Uyumlu: Recebim59- MIUI11.mtz
  15. R

Yardım Temadan navigasyon tuşları nasıl alınır?

Şuan işteyim,benim asıl amacım temanın sadece gezinti tuşlarını default temaya eklemek.Ama başaramazsam bu temanın pil ikonunu değiştirip kullanırım,çok teşekkür ediyorum size.Temayı dosya büyüklüğü nedeniyle yükleyemedim,linkini ekleyebildim. Tema - Android 9.0 Pie V10 [Dark] Tema Halihazırda...
Üst Alt