recaisarjorgetir kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar stabil android 10 güncellemesi gelmiş sanırım. Yapan var mı?
  2. R

Yardım Mi 9 T Pro Alma konusunda

O zaman IMEI atılmamış al kaydettir hocam? Garantili parasından 500 TL ucuza geliyor.
  3. R

Soru Telefonun islemsicinin 1.7 yi geçmemesi

Hocam 6 çekirdek 1.7ghz diğer 2 çekirdek ise 2.2ghz. "Cpu throttling test" isimli uygulamadan net bir şekilde görebilirsiniz.
  4. R

Rehber Mi 8 Se Viper4Android FX Magisk Yükleme

Hocam her seferinde kaldırıp tekrar kuruyorum. Tekrardan twrp üzerinden kaldırıp, twrp üzerinden yükledim ancak yine gelmedi. Sorun ne anlayabilmiş değilim. Her seferinde kurulum tamamlandı diyor ama uygulama gelmiyor.
  5. R

Yok hocam uygulama yüklenmemiş. Daha önce sorduğu sorulara hep vol up yaparak evet dedim. Şimdi 3 kere vol up gerisine vol down yaptım "installation Done" yazdı ama uygulama kurulmadı. Magisk 18.2 kurulu, teşekkürler
  6. R

Hocam yükleme sorunsuz yeniden de baslatıyorum ama uygulama filan gelmiyor
  7. R

Hocam kurulumu başarıyla gerçekleştirdim ama herhangi bir uygulama gelmedi. Sorun nedir acaba? Teşekkürler
  8. R

Rehber Mi 8 SE Magisk ile Root

10.3.1 stabil icin hangi magisk sürümü kurulmalı?
  9. R

Yardım LTE çalışmıyor

Bende de çalışmıyordu, mi 8 lite telefon başlığı altında ki bu konuda ki çözümü uyguladım, düzeldi. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Konu adı bu : Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm şekli eklendi ]
  10. R

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Miui 10.2.3 var bende sistem güncelleme kısmında güncelleme çıkmıyor?
  11. R

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar benim telefonumun imeisi değiştrilmiş. elimde IMEI etiketi, fatura vsvs yani yazılı olarak bulabileceğim bir belge yok. Ben bu telefonun orijinal imeisini bulabilir miyim? Kayıt ettirmek istiyorum.
Üst Alt