Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam her seferinde kaldırıp tekrar kuruyorum. Tekrardan twrp üzerinden kaldırıp, twrp üzerinden yükledim ancak yine gelmedi. Sorun ne anlayabilmiş değilim. Her seferinde kurulum tamamlandı diyor ama uygulama gelmiyor.
Yok hocam uygulama yüklenmemiş.
Daha önce sorduğu sorulara hep vol up yaparak evet dedim. Şimdi 3 kere vol up gerisine vol down yaptım "installation Done" yazdı ama uygulama kurulmadı. Magisk 18.2 kurulu, teşekkürler
Bende de çalışmıyordu, mi 8 lite telefon başlığı altında ki bu konuda ki çözümü uyguladım, düzeldi. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Konu adı bu : Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm şekli eklendi ]
Arkadaşlar benim telefonumun imeisi değiştrilmiş. elimde IMEI etiketi, fatura vsvs yani yazılı olarak bulabileceğim bir belge yok. Ben bu telefonun orijinal imeisini bulabilir miyim? Kayıt ettirmek istiyorum.