Recai74 kullanıcısının son içeriği

1. Recai74

Recovery Twrp recovery tuşla girmiyor

Arkadaşlar redmi note 12 pro 4g swet_k6 modelim twrp kurdum fakat tuş komutu ile orijinal recovery açılıyor PC den komut ile yüklediğim twrp geliyor neden tuş ile giremiyorum sorun ne olabilir
  2. Recai74

HyperOS Güncelleme

Arkadaşlar bl kilidi açmistim hyper OS guncellemesi gelmedi bununla ilgisi varmı çoğu kişiye gelmiş bl ile ilgisi varmi
  3. Recai74

Rom Root rom twrp

Arkadaşlarr redmi note12 pro TR 4g aldım swet modeli bunun bootloder kilidini acıp twrp kurmak mümkünmü eu yada Endonezya rom kurmak için
  4. Recai74

Rom Elite rom

Arkadaşlar bana redmi note 10 pro için elite rom lingi atarmisiniz biyerde bulamadım doğru düzgün
  5. Recai74

Rom Ekran pil suresi

Arkadaşlar redmi note 10 pro eu kullanıyorum globalden geçiş yaptım pil yüzde yüzden 80 kere çok hızlı düşüyor sonra yavaşlıyor sizce pil için endonezyami eu mu yoksa pixsel expirence mi daha iyi olur
  6. Recai74

Rom Rom ekran suresi

Arkadaşlar redmi note 10 pro kullanıyorum nedense sarzı tam ful dolu iken yüzde yüzden yüzde doksana çabuk düşüyor sonra normal gidiyor o aradaki düşüşün sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı ikinci sorum ise Endonezya kullanıyorum bundan daha fazla ekran süresi veren aosp rom varmı acaba
  7. Recai74

Rom Cihazımın tam modeli

Arkadaşlar cihazım yenilenmiş ürün olarak sildim aidia programından baktım boart kısmı sweet cihaz sweet ürün sweet_tr yazıyor kilit açma başvurusu yaptım şimdi yanlış rom kurmayayım doğru bölümdemiyim note 10 pro global bölümünden girdim buraya bu bölümdeki işlemler root twrp vesaire bu cihaz...
  8. Recai74

MIUI 14 Redmi note 10 pro sarzı çabuk bitiyor

Arkadaşlar redmi note 10 pro sarzı aşırı hızlı bitiyor oyun oynamıyorum yazılım sürümü TKFTRXM GLOBALandroid 13 bende yeni aldım cihazı yenilenmiş ürün olarak sorun yazılımsal olabilir mi kilit açma başvurusu yaptım tavsiye ettiğiniz bir rom varmı yada buna çözüm bulan
  9. Recai74

Yardım Twrp root rom

Selam arkadaşlar elimde yurt dışı kalıcı imeil atılmış.redmi note12 pro 5g var e devlette kaydi çıkıyor başka bir telefon imeili atılmış buna sıfırlama da imeil gitmiyor şimdi twrp custom rom işlerine başlamak istiyorum imeil gidermi daha önce aynı şekil de mi 10t pro vardı onda hiç sorun...
  10. Recai74

Yardım Twrp

Arkadaşlar mi 10t pro için twrp bulamiyorum. Nasıl yüklerim
  11. Recai74

MIUI 13 Eu rom

Arkadaslar note 9 pro jeyouse icin eu rom mi 13 varmı kendi sitesinde buldum ama fastboot olarak cıkıyor birde maitol jeyouse fark ediyorumu hepsi uyumlumu
  12. Recai74

Yardım Root

Arkadaşlar android 12 aosp rom kuruyorum ama magisk kurunca menüde görünmüyor android 11 de bu sorun yok bir cok versiyonunu denedim magisk menüde yok sebebi ne olabilir
  13. Recai74

Yardım Sistem uygulaması silme

Arkadaşlar poco x3 nfc eaa kararlı rom kullanıyorum sistem uygulaması olan youtube yi kaldıramıyorum daha önceden titenuum backup siliyordu şimdi işe yaramıyor bir kaç uygulama yükledim ama nafile telefonum rootlu bunu bir yolu varsa yardım
  14. Recai74

Sohbet AOSP ROM Ekran Kalitesi

Aosp romların ekran kalitesi bana miui ye göre düşük gibi geliyor yanılıyormuyum yoksa dogru mu
  15. Recai74

Recovery redmi nota 7

arkadaşlar sorunum şu şekilde recovery oşarak orenga fox kullanıyorum eu romdaki sıkıntım data şifrelemesi şifremi giriyorum kabul etmiyor format data yapıyorum ve reebot recovery tekrar başlatıyorum sorun yok sitemi baslattıgımda yine şifreliyor bu sorun aosp tarzı romlarda yok sebebini...
Üst Alt