Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün işyerinde şoförün birinde gördüm. Miui 10 son sürüm yüklenmiş a2 lite telefonuna. Aldım biraz baktım gerçekten aşırı fark var android one'dan bin kat daha iyi. Güncelleme geliyor mu bilmiyorum ama miui 10 gercekten iyi bi sürüm. Bu konuda deneyimli olan arkadaşımız var mı ?
Planlı eskitme sayesinde kameralarımız eskisi gibi çekmeyecek, bataryalarımız eskisi gibi uzun kullanım sunmayacak, ve telefonlarımız daha da yavaşlayacak.
Güncellemeler yeni özellikler sunup bizi cezbederken, beraberinde birçok dezavantajla birlikte geliyor. Umarım yeni güncelleme...
Öncelikle bayramınız kutlu olsun. a2 lite telefonum var. İsimi görüyor memnunum. Ama 1 temmuzda gelen bi güncellemeden sonra telefon çok kötü oldu ve dokunmatik doğru çalışmıyor. Root nasıl atılır onu da bilmiyorum. Bi eski sürüme geri çevirebilir miyim ? Yada sorunları giderebilir miyim ...