Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli forum üyeleri. Cihazım Global sürümdür . Evofone garantili İDİ. BL kilidi açık. 3 aylık cihaz. Bugün inanılmaz bir şey oluyor . Sabah saat 9 dan bu yana 3 kez şarj ettim şarjın su gibi aktığını görebiliyorum. Bataryanın öldüğünü düşünmüyorum oyun oynayan vs kişi değilimdir. Mi...
Ne çok düşük ne de çok yüksek sistem gereksinimleri
Ekip, Crysis Remastered'ın Epic Games mağazasında bulunan sayfasında oyunun gereksinimlerini açıkladı. Açıklanan sistem gereksinimleriyse günümüz oyunları için makul denebilecek bir seviyede oldu. Açıklanan sistem gereksinimlerini aşağıda...
Öğlen saatlerinde negatif çıktım. Ve şimdi ev karantinasındayım. Ortalma 2 hafta ve ya dha fazla. Cam vs açmak yasak olsun buna da şükür.
Bu beladan sağ salim kurtuldum . Açıkçası bı ara kendimden umudu kesmiştim.
Buradan bütün sevdiklerime selamlar olsun, forum halkına selamlar olsun. Güzel...
Başlamadan önce ; Böyle değişik bir sohbet konusu açıp böyle hayat hikayelerimizi paylaşıp ( tabii ki anlatmak isteyen olursa) birbirimize hayatta bir kaç tane " Görüş , öneri " anlamında böyle bir konu açmak istedim. ;)
Benim bu yere gelmemdeki hayat hikayem şu;
Ben aslen Ankara doğumlu...
Öncelikle iyi forumlar ve bu konuda açıkçası yardıma ihtiyacım var. :)
2 gün önce Xiaomi Redmi Airdots aldım . İkisini telefona bağlandığımda sadece bir taraftan ses geliyor. Diğer tarafa ayarlayınca bu sefer de diğer taraftan ses gelmiyor. Forumda bir konu buldum orada 2-3 tane çözüm önerisi...
Merhaba forum dünyası :)
Cihazım 20 dk falan önce durduk yere çöktü ve hard reset ekranına attı mecbur format attım sebebi nedir ve tekrarlanma ihtimali varmı bir sürü önemli dosya-belge gitti :(
Global rom yüklü .
Evet yeni katıldım yazılım okuyorum.
Foruma göz gezdirdim hoşuma gitti.. Galiba kalıcı olacağım lakin bir şey farkettim bunu demem ne kadar doğru bilmem ama bu yazdığımı herkesin görmesini istiyorum...
Bazı kız profilleri erkek profillerine göre kat kat daha fazla puanlara vs vs sahip demek...