Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun miui global forumda anlaşılmış, bizim tarafta bir dayak yemediğim kaldı zaten, alvin tse de başlık açmış miui global forum pocophone başlığında, orada sorunlarınızı yazın arkadaşlar güncelleme ile düzeltilecek
İyi bayramlar cümleten, söylediklerinizde haklısınız ama beklediğim özellikler bu güncellemede idi keşke de yapmasaydım iyi ders oldu bana bu cihaza bundan sonraki gelse de yapmayacağım, global forumda alvin tse başlık açmış oraya çat pat sıkıntıları yazalım arkadaşlar
Ahhh ah keşke bilgimiz olsaydı yapmaz olaydım telefonu kırasım var, kimse ile konuşamıyorum
1558903407
Bu forum da boş gibime geliyor, xiaomi firmasından yetkili var mı yok mu varsa da sallıyor mu buraları bilemiyorum
Ben de aynısını yaptım yapmaz olaydım yankı sorunu başladı ağır çekim yapacaz diye telefondan olduk xiaominin yan modellerini tövbe almam bir daha amiralden şaşmayacaksın
Bunu yüklemek istiyorum yalnız 1. Yöntem ile veri kaybı yaşar mıyım, cevaplarsanız sevinirim cihazım echophone f1, bu güncelleme ile telefon olarak da kullanabiliyormuşuz cihazı sanırım