Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim ben de alalı 1 1.5 ay oluyor ve günde yaklaşık 6 7 saat oynarim ilk aldığım zamanlarda efsane verim alıyordum jilet gibi kayıyordu fakat şimdi en düşük ayarlarda bile fightlarda isinmadan FPS dropundan hareket edemiyorum bazen öyle zamanlar oluyor ki hareket bile edemiyorum o derece...
Hocam ben de şaşırdım ama şöyle soyliyeyim günde en az 4 5 saat oynuyorum 3 gündür FPS droplari giriyor malesef sıfırlamak şuan için çok zor başka bir çözümü yok mudur
Cihazı alalı 1 ay oldu pubg Mobile oyununu oynarken HDde bile sıkıntı vermezken şimdi bırakın orta ayarları en düşük ayarlarda bile drop giriyor fps düşüyor
4/64 model
Selamlar,
Cihazı daha alalı 1 ay oldu eskiden PUBG Mobile oyununu HD ayarlarda sıkıntısız oynar iken şimdi orta derece ayarlarda oynuyamiyorum hatta akıcı yani lowa aldığım da bile fightlerde ve yürürken sıkıntı veriyor FPS düşüyor ?
4/64 model