realsouli kullanıcısının son içeriği

1. realsouli

Soru son surum miroom

selamün aleyküm arkadaşlar eski miroom kullanıyorum da suan en son hangi sürümü var atabilirmisiniz bulamadım forumda simdiden teşekkür ederim
  2. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Hocam bide bişey daha sorucam bana poco icin xiaomi.eu romunu atarmisiniz ve diyelim ben miui11 sürümünü kurdum miui12 geldi bana güncelleme gelicekmi yoksa benmi kurucam manuel olarak
  3. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Hocam size zahmet konunun linkiji atarmisiniz ben bulamadimda
  4. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Normal ayarlardan format attim düzelmedi yine böyle saçma hatalar var
  5. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Hocam Türkiye garantili cihaz IMEI ile durum yok ama yeni rom atmak olabilir
  6. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Ha teşekkürler düzeltiyim hemen
  7. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar telefonda bir sorun oluşmaya başladı Herhangi bir yerde dolaşırken 60 FPS gibi akıcı şekilden bı anda 30 FPS düşüyor ve ekranı kapatıp yeniden acmazsam düzelmiyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekürler. Ve sistemi güncellemesinden en son güncellemeyi indir...
  8. realsouli

Soru Miu 12 neden gelmedi

Miui 12 beta olarak çıktı diye biliyorum stabil olarak gelmesine daha var
  9. realsouli

Oyun Pocophone F1 oyun surucu Yuksek FPS

Valla bilmiyorum ben zaten bütün oyunlari akıcı şekilde oyunuyorum
  10. realsouli

Oyun Pocophone F1 oyun surucu Yuksek FPS

Fazla pil tuketirmi hocam
  11. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Normal miui launcheri kullanmak istiyorum belki daha güzeldir neyse buda benim şansızligim olsun yinede teşekkür ederim hocam
  12. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Hocam poco için sürümü varmı o launcherin
  13. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Miui sistemi kullanamazmiyim hocam belki o daha iyidir
  14. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Hocam güncellemeleri kaldırın falan dediniz simgelerin animasyonu düzeldi ama ben açılış animasyonunu nasıl yapicam 1587950681 Hocam kurdum siyah ekranda kaldı nasil yapicam
  15. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Telefonu daha bu sabah sıfırladım hocam kasma problemi vardı geçti galiba şuanda bı sikinti yok ama bu sorun var önceden de vardı şimdi yine olduh hocamsistem temasını ve stabil global son sürüm miui kullanıyorum
Üst Alt