realsouli kullanıcısının son içeriği

1. realsouli

Soru son surum miroom

selamün aleyküm arkadaşlar eski miroom kullanıyorum da suan en son hangi sürümü var atabilirmisiniz bulamadım forumda simdiden teşekkür ederim
  2. realsouli

Yardım Kasma sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar telefonda bir sorun oluşmaya başladı Herhangi bir yerde dolaşırken 60 FPS gibi akıcı şekilden bı anda 30 FPS düşüyor ve ekranı kapatıp yeniden acmazsam düzelmiyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekürler. Ve sistemi güncellemesinden en son güncellemeyi indir...
  3. realsouli

Yardım Animasyon sorunu

Arkadaşlar selamlar pocophone F1 kullanıyorum sorunum işe normal Xiaomi redmi yada mi telefonların da ekran kilidini açtıktan sonra simgeler havalı şekilde ekrana geliyor ama benim telefonumda öyle bir şey yok ve uygulamadan çıkarken simge animasyonları çalışmıyor bazen çalışıyor bazen...
  4. realsouli

Çözüldü Play store güncelleme sorunu

Öncelikle selamün aleyküm kaç gündür deniyorum deniyorum güncellemiyor tek tek deniyorum yine olmuyor uygulumayi bile zar zor indiriyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdi yine bi arkadaş cikicak kendisini çok iyi biliyor forumda boş kalabalık yapmayın araştırın azıcık bulursunuz falan filan...
  5. realsouli

Yardım Download düşme sorunu

Beyler Bluetooth kulaklikla video izlerken hep takılıyordu yüklenmiyordu bide çıkarıp denediğimde download deli gibi uçtu videoyu takir takir izledim ama ben kulaklıkla izlemek istediğim zaman ne yapicam yardım edin lütfen
  6. realsouli

Yardım Ağ izleniyor olabilir hatasi

Merhaba arkadaşlar YouTube da video izlerken hep reklam geliyordu artık çıldırdım bi videoda adam bunu indiriyor birşeyler yapıyordu geçiyordu ayinisi yaptım geçmedi bende sildim uygulamayi sonra baktığımda bildirim panelinde böyle bir uyarı var ne yapmam lazım şimdi beyler telefonumu resetliyim...
  7. realsouli

Soru Twrp ve root ne işe yarar

Selamün aleyküm beyler trwp ve root gereklimi sizde yada custom roomlar telefondan daha fazla zevk alırmiyiz telefonu alalı 13 ay falan oluyor yakında garantisi biticek bende bu işlere girmeye basliyicagim bana güzelce anlatabilicek olan varmi yada konu başlıkları varsa oda olur ama araştırdım...
  8. realsouli

Yardım mi airdots

Selamun aleyküm arkadaslar ben bugun airdots aldım ama hic memnun kalamadım kulagıma hic uturmuyor sesi hic hosuma gitmyor bir sorum olucak kullagıma bi sekilde oturturum onda sıkıntı yok ama sesini nasıl daha iyiliştirebilirim bas sıfır ses kalitesi cok düşük iphone kullaklığı kullanıyordum...
  9. realsouli

Soru Eu rom yada başka rom

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak telefonuma xioami.eu yüklesem telefonum sıfırlanırmı ve bir kere stabil olarak romu yükledikten sonra düzenli olarak güncelleme gelecek mi yoksa elle mi kuracağım Bir diğer soru ise bootloader kilitini nasıl açarım yada açmaya...
  10. realsouli

Soru Miui 11 den MIUI 10

Beyler selamün aleyküm öncelikle şimdi bende MIUI 11.0.6 kurulu ben MIUI 10.3 e dönsem yani koyu temanın geldiği zamana geçsem performans ve pil artışı yasarmiyim
  11. realsouli

Yardım Navigasyon tuşları

Selamün aleyküm beyler bildirim panelini vs hiç birşey değiştirmek istemiyorum ama şu navigasyon tuşlarını değiştirmek istiyorum bu ne böyle çok kaba duruyor acaba böyle birşey varmı şimdiden teşekkürler
  12. realsouli

Soru Mi earbuds

Beyler güvenilir ucuz orjinal satan site biliyormusunuz ?
  13. realsouli

Çözüldü Volte ne işe yariyor ve nasıl nasıl çalışıyor ?

Beyler bilgisi olanlar ne işe ve nasıl açılicagini anlatabilirmi Ve sizce acilmasi mantiklimi
  14. realsouli

Soru Hoparlör temizleme

Beyler hoparlör temizleme özelliği sadece note 8 demi var ben bulamadım çünkü ayarlarda
  15. realsouli

Yardım QR KOD TARAYICISİ

Selamün aleyküm beyler. Önceden hep QR kodunu okutup açıyordum ama artık okumuyor neden ayarlarda açık kapalida değil
Üst Alt