Realizeyes kullanıcısının son içeriği

1. R

Rom MiuiTN/HyperTN Custom Rom

https://miuitn.online/HyperTN/Ishtar Gezinirken şöyle bir link buldum. Çin romu üzerine yeni bir build fakat detaylarını bilmiyorum. Denemek isteyen varsa bizi bilgilendirsin. Güncelleme: 2.4 sürümü geldi. Aynı linkten kontrol edebilirsiniz. Zipi indirip içindeki fastboot için olan .bat...
  2. R

Yardım Mi 11 Ultra Anakart arızası mı?

İkinci el bir mi 11 ultra cihaz satın aldım. Cihazın ekranının değiştiğini düşünüyorum ve bir kaç problemi var; Cihaz yeniden başlatıldığında normal bir şekilde açılmıyor bir süre bekleyip tekrar açmak için güç tuşuna biraz uzun basmak gerekiyor. Aynı şekilde kapat komutuyla da durum aynı...
  3. R

Yardım Kayıtlı cihaz fastboota düştü

Cihaz durduk yere kapat aç yaptıktan sonra açılmamaya başladı. Şuan sadece fastboot moduna giriyor, işlem görmüş kayıtlı cihaz. Fastboot ile nasıl bir yol izlesem kayıtlı simleri kaybetmeyiz?
  4. R

Rom [ROM][RESMİ][A13] AlphaDroid [VANILLA/GAPPS][LOS]

AlphaDroid crDroid üzerine yapılı yeni görünüş, ekstra özellik ve optimizasyonlara sahip custom bir romdur. 21- Temmuz Güncellemesi ekstra bilgiler için tıklayabilrsin: Telegram Linki Kaldırıldı / Telegram Linki kaldırıldı Temiz Kurulum Yapmalısın! Tam Gapps'li Paketi İndir Çekirdek...
  5. R

Uygulama Dolby Atmos Magisk Modülü (Android 10/Miui 11)

Uzun uğraşlar sonucu Dolby Atmos modülünü android 10'da çalıştırabildim. Başlamadan önce twrp'den yedeklerinizi alın, magisk manager kurup recoveryden modül kaldırma şansınız olsun, bozulan romlardan sorumlu tutulmak istemem. Öncelikle bu işlemin aslının en son Pie sürümleriyle uyumlu olduğunu...
  6. R

Rom Revolution OS - MiUI

Android 9'nun gayet iyiydi. 10'a biraz daha zaman vermek lazım ya da betalarini denemek.
  7. R

Rom Revolution OS - MiUI

EU nün stabil releaseleri oldukça stabil. Betaya her hafta güncelleme geliyor yanlış olmasın.
  8. R

Rom Revolution OS - MiUI

Deneyin görün hocam. Üç aşağı beş yukarı hepsi birbirine benzer çünkü miui tabanlılar. Masik ve revosu deneyin. Xiaomi. Eu gayet stabil ve iyi fakat diğerleri kadar kisisellestirebilir değil
  9. R

Rom Revolution OS - MiUI

Magisk manager a girip modül olarak indirip rebootlarsaniz gelir hocam. Oto güncellemeyi kapatın storedan
  10. R

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Nedir bu mimoji hocam?
  11. R

Yardım MiRoom

Aynı cihazı kullanmıyoruz fakat xposed android 10'daysanız sıkıntılı bootloopa düşürüyor. Yabancı kaynaklarda android 10 ile uyumlu bazı modifiyeli zipler gözüme takıldı ama riske girmek istemiyorsanız tavsiye etmem. Yine de yapacaksanız magisk recovery modülünü kurun bi sıkıntı olması halinde...
  12. R

Anladım hocam. Teşekkürler. Şuanlık son android 9 güncellemesindeyim miui roomun neler değişiyor diye beklemedeyim.
  13. R

Soğuk başlatılması hızlandırılmış ne demek ola ki? :)
  14. R

Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Bu konudaki adımlarla orjinal romuna dönebilirsiniz. Root kalkacaktır.
  15. R

Yardım Cihaz Mi 9Se ekran kendi kendine basip duruyor

Orijinal rom yükleme Aradığınız konu burada. Clean all yerine Clean and lock seçeneği seçerseniz kilitlenir bootloader. Kilitlemek zorunda değilsiniz yalnız.
Üst Alt