realist45 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Mi 8SE 128gb fastboot ekranında kaldım yardım lütfen acil

konu günceldir arkadaşlar herhangi bir yöntem bulamadım konular içindeki işlemleri deniyorum fakat sonuç hep fastboot ekranı
  2. R

Rehber Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri

8.1 sürümünü sürekli deniyorum ayıklamada aynı yerde hata veriyor belirli bir sebebi varmıdır yardımcı olurmusunuz
  3. R

Üstad global rom bulamıyorum çalışan bir kaç adet rom denedim yada ben birşeyleri yanlış yapıyorum çin rom’u kuruyorum twrp yi 3.3 e güncelliyorum sorun yok telefonu pc görmüyordu onuda hallettim romları tel hafızasından twrp ile kurmaya çalışıyorum fakat işlem bitince direk fasboot ekranında...
  4. R

üstad merhaba çok teşekkürler forum içerisinde bir konuda xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9.zip şu dosyayı indirdim şuanda pc de hazır birde alt versiyonu 9.6 var onuda indiriyorum eğer bununla devam edebiliriz diyorsan tw üzerinden bağlantıya geçelim
  5. R

merhaba arkadaşlar, bugün telefonuma bir uygulama yüklemek istedim fakat google play versiyonu eski diye uyarı verdiği için telefona rom atma işine kalkıştım. neyazık ki şuanda hüsranlardayım. yaptıklarım sırası, eski versiyon yanlış htırlamıyorsam 10.02 gibi birşey yazıyordu sanırım, ben...
Üst Alt