realdjferdy kullanıcısının son içeriği

1. R

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

kurarken sıfırlama yapmazsanız gitmez. link içinden update ile başlayanı kuracaksın diğeri format attırır. daha önce hiç eu rom kurmadıysan önce twrp kurup ordan format atıp sonra fastboota geçip öyle yükleyeceksin yoksa imei gider
  2. R

Mod LPosed IsleNotify Uygulaması (Bildirimleri DynamicIsland'dan Almak)

kurulumu anlatırmısınız Lposed diye bir şey bulamadım
  3. R

Rehber Xiaomi 13 Ultra Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

tabiki, aksi halde manuel kurulmazdı, yabancı forumlarda da gördüm aynı hatayı alan sanırım powershell ile ilgili bir sorun, twrp kurdum ama dosyaları görmüyor onu henuz cozemedim
  4. R

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

ama banka uygulamalarını savunmasız bırakıyor maalesef, root kapatınca da modül gidiyor
  5. R

yine aynı ama driver sorunu yok çünkü fastboot komutları ile manuel kurdum, yalnız bu sefer dosyaları görmüyor ne yapabilirim formatlamadan
  6. R

bi babayiğiy cıkıp dil deposu yapsa, Türkçe tam olsa tadından yenmez romun
  7. R

Mod HyperOS Türkçe Dil Paketi | v1

güzel iş çıkmış yalnız banka uygulamalarından dolayı rootu kaldırınca modülde kalkıyor rootsuz kalıcı olarak bişey yapılamaz mı
  8. R

yükledim ama bu sefer dosyalar görünmüyor formatta atamam şuan çözümü var mı?
  9. R

Yardım Twrp kurulumunda cannot load recovery.img hatası

ben hallettim ama bu sefer twrp dizinlerin içini görmüyor
  10. R

böyle bir hata alıyorum
  11. R

Hala bir cok kismi ingilizce duzelmedi herhalde oturması 1 yili bulacak:)
  12. R

Mod HyperOS EuROM Türkçe dil modülü Magisk/KSU - v24.01.29-dev

türkçe dil yaması tam olan eu rom yok mu
  13. R

Yardım Eu hyper os bildirim sorunu

whatsappta "kullanılmıyorsa uygulama etkinliğini duraklat" butonu var. kapatsanda geri çıkınca kendi aktif oluyor sorun orda ama çözüm bulamadım
  14. R

whatsapp bildirim sorunu var. ne yaptımsa olmadı. bi düzeliyor sonra yine gidiyor.
Üst Alt