Reagle kullanıcısının son içeriği

1. Reagle

Sohbet Sohbet köşesi

Bu sürümü dener misiniz hocam A15 destekli bu sürüm. https://github.com/JingMatrix/LSPosed
  2. Reagle

Sohbet Sohbet köşesi

Android sürümünüz kaç hocam?
  3. Reagle

Sohbet Sohbet köşesi

Hocam apatch veya kernelsu ile tekrar root kurun daha sonra lsposed kurun üzerine WAenchancher kurun. WAenchancher ile uyumlu WhatsApp sürümünü kurun daha sonra WAenchancher üzerinden bootloader spoofer özelliğini etkinleştirin. İşe yaraması lazım. Eğer işe yaramazsa Trickystore modülünü...
  4. Reagle

Yardım Magisk Root nasıl gizlenir?

Magisk üzerinden bu modlu paket yükleyiciyi kurun https://github.com/Mods-Center/Package-Installer
  5. Reagle

N Lsposed modülünü kurmanız lazım daha sonra lsposed üzerinden imza doğrulamasını kapatmak için corepatch modülünü kurmanız lazım. Sonrasında sistem uygulamaları yükleyebilirsiniz ama yanılmıyorsam ai özellikleri çin romunda çalışıyor yani ai özellikleri sizin romunuz da çalışmaz. Eğer çin romu...
  6. Reagle

Yardım LSPOSED hata veriyor kabuk durduruldu!!!

Android sürümü kaç hocam?
  7. Reagle

Zygisk açık mı?
  8. Reagle

Rom Gsi rom kullanıyorum

Neden aosp tercih etmiyorsunuz? GSİ romlar cihaza göre hatalı oluyor.
  9. Reagle

Yardım Root Gizleme Sorunu

Hocam apatch aslında kernelsu gibi çekirdekte çalışan bir root yöntemi. Arasındaki fark ne diyorsanız kernelsunun resmi cihaz desteği çok az. Bu sebeple apatch kullanıyor insanlar cihazları kernelsu desteklemediğinde. Bunu anlatmak istedim çünkü cevaplarınız da kafanız biraz karışmış gibiydi...
  10. Reagle

Soru Xiaomi Mesajlar?

Cihazda root varsa bu modülü flash edin hem arama hem mesajlar uygulaması gelecektir. (Kuruluk yaparken mesajlar uygulamasını da yüklemeyi seçin) https://github.com/Mods-Center/HyperOS-Dialer
  11. Reagle

Çözüldü Lposed Android 15 Hyperod Yardım

Bu sorunu pek yaşamadım ama forumda ilgili rehberler var. Ek olarak kullandığım bir lsposed modülünde (WAenchancher) "Bootloader Spoofer" özelliği var direkt WhatsApp için. Dediğim gibi sorun yaşamadım bu yüzden işe yarar mı emin değilim. Deneyin olmazsa formundaki rehberlere bakabilirsiniz.
  12. Reagle

Aslında otomatik olarak yüklenir fakat kısayol veya uygulama direkt uygulamalarınıza gelmez bildirim panelinden bir bildirim olarak görünür ve android 14 ve 15 de bi bir tık sorunlu desem yeridir. Modülün bu manager uygulamasını yüklemeyi deneyin yüklenirse uygulamayı açın ve lsposedin kurulup...
  13. Reagle

Merhaba. Cihazınız android 15 olduğu için yanlış sürümü kuruyor olabilirsiniz. Alttaki linkte bulunan lsposed modülünü kurmayı deneyin. LİNK (TIKLAYIN)
  14. Reagle

Çözüldü Banka uygulamaları hata veriyor

Hocam luckpatcherı kaldırıp bir deneyin. Kesin çözüm değil sadece deneme yanılma olarak öneriyorum. Bir de cihazdaki modlu uygulamalar yüzünden oluyor olabilir. Ben de mtmanagerin modlu bir versiyonu vardı bu yüzden banka uygulamaları sorun yaratıyordu.
  15. Reagle

Yardım Rootlu EU Romda Whatsapp'a giremiyorum

Bootloader kilidi yüzünden oluyor büyük ihtimal. Kilidi kapatmak istemiyorsanız; Playstore'de bulunan safetyneti geçmeniz lazım. Yani cihazda bootloader kilidi kapalı gibi görünmesi gerekiyor. Bunun için çeşitli modüller var. Forumda arayarak bulabilirsiniz veya magisk üzerinde lsposed kurun...
Üst Alt