Reagle kullanıcısının son içeriği

1. Reagle

Yardım Mi Mesaj uygulaması kişi ismini göstermiyor

Google mesajlar uygulamasını deneyin eğer orada isimler görünüyorsa mi mesajlar uygulamasında sorun vardır büyük ihtimalle.
  2. Reagle

Rehber İmza Doğrulaması Nasıl Kapatılır? ( 2024 - ROOT )

https://github.com/JingMatrix/LSPosed/releases/tag/v1.10.1 bunu kullanın hocam
  3. Reagle

Rehber İmza Doğrulaması Nasıl Kapatılır? ( 2024 - ROOT )

cihaz sürümü android 14 mü?
  4. Reagle

Yardım Recovery Şifreli

TWRP ile halledemezseniz bu yöntem ile halledebilirsiniz.
  5. Reagle

Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK.

romun fake olup olmamasından bağımsız olarak global romlarda veya TR romlarında normal yollar ile miui kişiler ve çevirici uygulamasını yüklemek mümkün değil desem yeridir. Cihaza root atıp modül olarak yüklemek gerekiyor en klasik yöntem. Ek olarak çin romunda veya Endonezya romlarında bu...
  6. Reagle

Çözüldü Xiaomi EU ROM'da nasıl ROOT kurulur?

rom dosyasının içindekileri ss atarsanız yardımcı olabilirim
  7. Reagle

Yardım Galerideki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?

Pc de görünmeyen fotoğrafların galeride nerede kayıtlı olduğuna bakın eğer Google fotoğraf uygulaması değilde cihaz galerisindeyseler bunu yapın. Eğer Google fotoğraflar içindeyseler bilgisayar üzerinden google hesabınızla giriş yapın ve Google fotoğraflar sitesine gidin oradan hepsini...
  8. Reagle

Yardım ACİL | LSPosed kurulmuyor.

sorun hâlâ devam ediyor mu hocam?
  9. Reagle

Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

init yoksa direkt boot u patch edin. init olması şart değil sorun olmaz.
  10. Reagle

Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

muhtemelen çalışır. Eğer cihaz açılmazsa stock init_boot.img dosyasını tekrar flash edin.
  11. Reagle

HyperOS mi13tpro cihaz Xiaomi HyperOS yazısında kalıyor kesinlikle açılmıyor aç kapa yapıyor fakat yazıdan ileri gidemiyor.

hocam cihazın romunu doğru kurduğunuzdan emin olun. Ek olarak Akşam 8 den sonra müsait olurum. Eğer müsait olursanız uzaktan bağlanıp halledeyim.
  12. Reagle

HyperOS mi13tpro cihaz Xiaomi HyperOS yazısında kalıyor kesinlikle açılmıyor aç kapa yapıyor fakat yazıdan ileri gidemiyor.

kurtarma moduna aldınız mı hocam? güç tuşu + ses açma tuşuna basılı tutun telefon yeniden açılınca elinizi güç tuşundan çekin ve ses açma tuşuna basılı kalsın. bir menü gelecek eğer nv data xxx yazıyorsa imei gitmistir. yoksa cihaza stock rom atmayı deneriz bir sorun olmazsa açılır tabii yine...
  13. Reagle

varsa imei gitmiş demektir bu yüzden açılmıyor olabilir. Yoksa başka bir nedenden dolayı cihaz açılmıyor olabilir. bootloader kilidi açıksa yüksek ihtimal stock rom atılır. Açık değilse server üzerinden rom atılacaktır muhtemelen. O da ücretli diye biliyorum.
Üst Alt