rdvndag kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Uygulama kalıntılarını tamamen silme

Merhaba uygulama sildigimde uygulama bir yerlerde kalıntı bırakıyor. Kalıntılar dahil uygulamanın her şeyinin silinmesini istiyorum. Mesela aliexpres yükledim sildim. Tekrar yüklendiğimde daha önceki yüklenmemde girdiğim aramalarla ilgili öneriler vs. Geliyor. Telefonum rootlu sanırım root...
  2. R

Yardım Stok MIUI mtz tema yukleme

Arkadaşlar stok rom var. Rootlu ve bl kilidi açık cihaza dışardan tema yukleyebilir miyim? Mi theme editor ile denedim uygula diyorum. Uygula başarılı diyor ama uygulama olmuyor.
  3. R

Yardım Permission denied hatası

Android 12 magisk 25.2 yükleyip rootladim root çalışıyor fakat bootanimation veya es dosya yöneticisi gibi programlarda root izni verdiğim halde system dosyalarını görüntülüyorken ,kopyalama veya taşıma gibi işlemlerde permission denied hatası veriyor izin alınmıyor neden kaynaklanıyor Not ...
  4. R

Yardım Enforcing denied hatasi

arkadaslar sh dosyasını çalıştırmaya çalışırken bu hatayı veriyor. Selinux tan permissive yaptım yine aynı. 12 t pro 13.0.13 andorid 12 rootlu tel
  5. R

Yardım Ahize sesi yükseltme

Telefonum f2 pro MIUI 13.0.4 eea romu yüklü. rootlu, twrp yüklü. Daha önce elite rom yüklüydü ve ahize sesi çok yüksekti. Fakat bu romda ahize sesi çok az. Yükseltmek için ne yapabilirim? Rom değiştirmek dışında
  6. R

Yardım MIUI snowmountain duvar kağıdı

Merhabalar aod ekrandaki duvar kağıdını normal duvar kağıdı olarak bulamıyorum. Nereden bulabilirim. Apk sini zip dosyasına çevirdim yine çıkmadı. İnternetten de bulamadım. Resimde bir örneğini koydum. Bunun gibi 3-4 tane daha var
  7. R

Yardım Poco f2 pro internet çekme problemi

Yeni aldm telefonu çekme problemi yok ama internet yuklemesi zayıf 4.5 g çekiyor indirme yavaş. Hız testi yaptığımda 20-30 mbit çıkıyor ama sayfa yüklemelerinde vs. Problem oluyor bazen. Mi 9 t de böyle bir problem yoktu. Miui 11 kullanıyorum. İmei atılmadı daha. Rom değiştirsem faydası olur mu?
Üst Alt