rdnar3861 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Jiroscop çalışmıyor

Selamün aleyküm arkadaşlar yeni aldığım ikici el mi 11 t pro pubg de jiroscop sorunu var bir iki saniye güzel çalışıyor sonra yavaş yavaş aşığı yukarı veya sağa sola oynuyor bunu. Bir çözümü var mı lütfen yardımcı olun bl kildi açık değil Hypros 1.0.17.0.UKDEUXM Android 14 Model 2107113SR
  2. R

Yardım İnternetim surkli kopuyor

Herkese merhabalar telfonum poco X3 pro 2 yıldır romanya'dayım aynı operatör kullanıyorum 2 yıldır son bı iki haftadır internetim 5 dk ara ile kopuyor sonra uçak moduna alıp tekrar açınca duzeliyor sonra tekrar aynı oluyor surkeli bağlantım kopuyor yardımcı olabilir misiniz iki önce son sürüm...
  3. R

Yardım yardım bl acılmıyor

hepınıze tesekkur edeım sorun cozulu
  4. R

Yardım yardım bl acılmıyor

cumleten selamunaleykum yaedıma ıhtıyacım var bl kılıdı acılmıyır sorun nedır acaba yardımcı olabılecek kımse var mıdır sımdıden tesekkurler.
  5. R

Soru Yardım lütfen

Kulaklık takılı herhangi birşey çaldığı zaman kulaklıktan önce bir ses gelip ondan sonra çalmaya devam ediyor ve çalan müzik ve herhangi birşey kapatmak isteğim zaman duruyor ses kesiliyor
  6. R

Soru Custom ROM Önerisi

hocam selamun aleykum bende telgramda dot os rom buldum birturlu kuramadaım mıuı mınd editoin sorunsuz kuruldu fakat do os olmadı farklı twrp de denedım yıne olmadı
  7. R

Yardım cihazıma bir türlü custom rom kurulmuyor

1639143976 Tabi böylede denerim
  8. R

Tabi ben öncellikle corvusos romu kuramk istedim öncelikle fw ve romunu indirdim hafıza kartına attım daha sonra sırasıyla wipe cache dalvik bunları sildim ardından fw ve sonra da romu flasladim
  9. R

Hocam peki uyumlu twrp nerede bulabilirim yardımcı olabilir misiniz 1639122556 Hocam çok sağol uygulama linki alabilirmiyim yada varsa bir video çekme şansiniz varmıdır acaba çok tşk ederim ..🤗🤗
  10. R

Hocam farklı twrp derken zaten güncel site de bir tane twrp var onu kullandım birde orange Fox kullandım olmadı ikisinde de
  11. R

Şuanda stok romu fastboot ile kurdum sorunsuz fakat yükleme tam bittikten sonra hata veriyor fakat yine stok rom yüklenmiş olyoyur yuukarda resmi var şuanda sıkıntım sadece custom rom kuramiyurum zip hatası alıyorum sadece gerek root gerek modül ve gerek fw sıkıntısız yükleniyor sadece rom...
  12. R

hocam. dediğim gibi öncelikle corvus os yükledim sonra arrow os. ikisinide official olarak indirdim. hatta buradaki linkten de indirip denedim. inanın tüm yöntemleri tek tek denedim. sadece en son romu flashlarken zip corrupt gibi hata veriyor yüklemiyor 2 saniye sonra. romun ismi yazıyor falan...
  13. R

selamun aleykum denedim olmadı hem twrp hemde orange 1639073932 arkadaslar birde ben fastboot ile stok roma her dondugumde de sona dogru erorr hatası verıyor fakat telefon acılıyor anlamadım bı sıkıntı var bu telefonda
  14. R

Poco X3 NFC 8/128GB Endonezya versiyon cihazıma corvus os ve arrow os gibi romlar kurmaya çalıştım. gerek bu siteden gerekse bir çok kaynaktan farklı yöntemlerle kurmayı denedim herşey okay. fw yi flashlıyorum ama romları flashlarken hata veriyor kurulmuyor. nedenini araştırıyorum ancak bir...
Üst Alt