Rcpykr kullanıcısının son içeriği

1. Rcpykr

Soru K20pro miui 11 eu daki stock google arama ve mesajlar uygulamasi hk

Hindistan romuna gecsek sorun yasarmiyiz baska konularda bilginiz varmi hocam
  2. Rcpykr

Soru K20pro miui 11 eu daki stock google arama ve mesajlar uygulamasi hk

Arkadaslar ilkkez konu aciyorum kusura bakmayin bugun k20proya miui 11 eea surumu ota dan geldi guncelledim dialer ve mesaj uygulaması yine stock google olarak geldi bence guzel degil bu uygulamalari orjinal miui uygulamasina dönüştüremiyormuyuz? Cevap icin simdiden tesekkurler
  3. Rcpykr

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Yolunu bilen olsa biDe öğrensek ama simdi burasi miui 11konusu konuyu amacindan saptirmayalim ayip olmasin
  4. Rcpykr

10.3.4.0 pfkeuxm surumunden geldi avrupa yani global degil 1572965331 K20pro android 10ile geldi yanlis biliyorsun yani mi9t pro android 10 ile geldi
  5. Rcpykr

Cok sacma iki uygulama malesef
  6. Rcpykr

K20 pro miui11 eu yine stock android telefon ve mesajla geldi
  7. Rcpykr

K20pro eu geldi sonunda
  8. Rcpykr

Hocam selamlar bu k20 pro icinde miui 11 demi beta falan degil
  9. Rcpykr

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Orjinal miui 11 sordum hocam baska rom dusunmuyorum tesekkur ederim
  10. Rcpykr

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

10.3.4.0 PFKEUXM kararli surumunu kullaniyorum suan twrp surumum nedir bilmiyorum benim kullanabilecegim sorunsuz bir miui 11varmi biraz yabamciyim bu konulara yardimlarinizi bekliyorum. Cihaz k20 pro imei atilmis bl kilidi acik
  11. Rcpykr

İphone un tum serilerini kullanmis birisiyim en son serileride dahil (X,Xsmax ) suan k20pro kullaniyorum iostan kurtulabilirmiyim acaba diye aldim cihazi hali hazirda xs maximda var. Stabilite anlaminda evet kesinlikle bir ios olamaz android ama belli basli konularda daha iyi oldugu kesin mesela...
  12. Rcpykr

Bolgeyi degistirip guncelleme alip sonra tekrar turkiyeye mi donuyorsunuz
  13. Rcpykr

Sacma sapan bisey hep ios kullandim ilkkez android kullaniyorum. Cihaz cok iyi akiyor ama bu amatorce durumlar can sikiyor
  14. Rcpykr

Yok o sorun degilde k20 ye once gelip k20proya sonra gelmesi sacma bi siralama olmus onu soylemek istedim once iyi olana verilir sonra digerine
  15. Rcpykr

K20 var k20 pro niye yok salak sacma bi sistem yapmislar
Üst Alt