rcpdmrz kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım TV box hakkında yardım/tavsiye

Selamlar 🙋‍♂️ TV box almak istiyorum fakat bu konuya pek hakim değilim. Mi boxu uzun zamandır görüyorum fakat uzun kullanımda bir sorun yaşayan var mı ? Cihazdan beklentim inat tv vs gibi uygulamalarla kullanabilmek. Beklentilerimi karşılar mı ? Birde gözüme chromecast cihazı çarptı. Aynı...
  2. R

Yardım Uyandırmak için kaldır

Merhabalar. Elimizde iki tane mi 11 lite 4g var. İkisi de yurt dışı ve IMEI atılmış cihazlar. Kilit ekranı kısmında birisinde uyandırmak için kaldır seçeneği var diğerinde yok. Cihazlarda aynı romlar ve aynı aynı sürümler var. (12.5.8) Uyandırmak için kaldır seçeneği sonradan eklenebilir mi ...
  3. R

Yardım Mi 11 lite kayıt sonrası yardım

Arkadaşlar merhaba. Yurt dışı Mi 11 lite almıştım. Telefondan çok memnundum taa ki dün telefonun kayıdı yapılana kadar. Şuan gözüme çarpan sorunlar 1 kamera önceki gibi canlı değil. 2 pil hızlı tükeniyor Bu sorunları yaşayan var mı ? Bir sorum da cihazdan root kaldırılabiliyor mu ?
  4. R

Yardım Navigasyon

Arkadaşlar baktım ama göremedim. Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Navigasyon da konum bulamiyor telefon. Sabit dururken buluyor fakat hareket edince sinyal kaybedildi yazıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Çözümü nedir ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. R

Haber A1 Aylık Güncellemeler (2019 Nisan ve Sonrası)

Ansızın çıkıyor bende anlayamadım neden yaptığını
  6. R

Haber A1 Aylık Güncellemeler (2019 Nisan ve Sonrası)

Arkadaşlar anlık olarak telefonda ses kaydı yapılıp mail adresine gönderiliyor yazıyor. Son guncellemede böyle birşey varmı ?
  7. R

Haber A1 Mart Güncelleme

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi wifi açık fakat bağlı değilken wifi işareti el feneri işareti oluyor.
  8. R

Soru Şubat Ayı Güncellemesi Geldi! Değişen Ne Oldu?

Kardeşim ben Türk Telekom faturalı kullanıyorum. Evde çok iyi olmasa da wifi var. Nasıl aktif edebilirim bu dediğini ?
  9. R

Soru Şubat Ayı Güncellemesi Geldi! Değişen Ne Oldu?

Bu volte dediğiniz tam olarak nedir arkadaşlar. Türk Telekom da böyle bir hizmet varmı ?
  10. R

Soru Mi A1 Kaplama

Türkiye'de bulabilen varmı ?
  11. R

Soru Mi A1 kaplaması

Arkadaşlar bunu daha önce de sormuştum ama konu silinmiş sanırım. Xiaomi mi A1 için Türkiye de kaplama bulabilen varmı ? Aylardır bakıyorum ama bulamadım ben. Varmı yardımcı olabilecek ?
  12. R

Soru Mi A1 Kaplama

Teşekkür ederim. Bunların kargosunda sıkıntı yaşar miyiz acaba bilginiz varmıdır ?
  13. R

Soru Mi A1 Kaplama

AliExpress vs. Dediğiniz sitelerden link gonderebilirmisiniz ben bulamadım. 1540606371 Mi8 de dahil xiaominin çoğu modeli için buldum kaplama ama birtek A1 modeli için yok. Bi anlam veremedim bizim telefona neden yapmamislar
  14. R

Soru Mi A1 Kaplama

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  15. R

Soru Mi A1 Kaplama

Oraya bakmistim. Ama A1 e göre yok. Bildiğiniz başka bir yer varmı ?
Üst Alt