Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar 🙋♂️ TV box almak istiyorum fakat bu konuya pek hakim değilim. Mi boxu uzun zamandır görüyorum fakat uzun kullanımda bir sorun yaşayan var mı ? Cihazdan beklentim inat tv vs gibi uygulamalarla kullanabilmek. Beklentilerimi karşılar mı ?
Birde gözüme chromecast cihazı çarptı. Aynı...
Merhabalar.
Elimizde iki tane mi 11 lite 4g var. İkisi de yurt dışı ve IMEI atılmış cihazlar. Kilit ekranı kısmında birisinde uyandırmak için kaldır seçeneği var diğerinde yok. Cihazlarda aynı romlar ve aynı aynı sürümler var. (12.5.8)
Uyandırmak için kaldır seçeneği sonradan eklenebilir mi ...
Arkadaşlar merhaba.
Yurt dışı Mi 11 lite almıştım. Telefondan çok memnundum taa ki dün telefonun kayıdı yapılana kadar. Şuan gözüme çarpan sorunlar
1 kamera önceki gibi canlı değil.
2 pil hızlı tükeniyor
Bu sorunları yaşayan var mı ?
Bir sorum da cihazdan root kaldırılabiliyor mu ?
Arkadaşlar baktım ama göremedim. Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Navigasyon da konum bulamiyor telefon. Sabit dururken buluyor fakat hareket edince sinyal kaybedildi yazıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Çözümü nedir ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar bunu daha önce de sormuştum ama konu silinmiş sanırım. Xiaomi mi A1 için Türkiye de kaplama bulabilen varmı ? Aylardır bakıyorum ama bulamadım ben. Varmı yardımcı olabilecek ?
AliExpress vs. Dediğiniz sitelerden link gonderebilirmisiniz ben bulamadım.
1540606371
Mi8 de dahil xiaominin çoğu modeli için buldum kaplama ama birtek A1 modeli için yok. Bi anlam veremedim bizim telefona neden yapmamislar