Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geç gördüm hocam yanıtınızı. Mi boxs 4k sipariş verdim. İnşallah pişman olmadan kullanırız 😊 kurulumda tavsiyeleriniz varmıdır ? Dikkat etmemiz gereken noktalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam en iyi kıyaslamayı siz yapabilirsiniz diye düşünüyorum 😄
Bir inceleme videosu izledim. Hız olarak chromecast Depolama olarak xiaominin önde olduğunu gördüm. Siz ikisinin de kullanıcısı olarak hangisini tavsiye edersiniz ?
Selamlar 🙋♂️ TV box almak istiyorum fakat bu konuya pek hakim değilim. Mi boxu uzun zamandır görüyorum fakat uzun kullanımda bir sorun yaşayan var mı ? Cihazdan beklentim inat tv vs gibi uygulamalarla kullanabilmek. Beklentilerimi karşılar mı ?
Birde gözüme chromecast cihazı çarptı. Aynı...
Hocam selamlar 🙋♂️ benim kamerada da gece modunda ya da karanlık ortamda mor çekme sorunu var. Birde kilit ekranı ayarında uyandırmak için kaldır seçeneği kayıp. MIUI 12.5.8 kullanıyorum. Bu sorunlar dediğiniz modem dosyasıyla düzelir mi ?
Telefona imei atılmadan önce vardı bu özellik. Atılan romdan sonra gitti. Sosyal medyada bir arkadaş telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca duzelebilecegini söyledi. Doğru olabilir mi bu ?
1643712895
Ayarlar kısmında başka bir yerde olabilir mi ?