rcicek08 kullanıcısının son içeriği

1. rcicek08

Soru Instagram story sorunu 9s

Merhaba İnstagramda story kişileri çift görünmekte. Bu sorunu yaşayan çözüm yolunu bilen varmıdır acaba? Instagram güncellemesi sonrası meydana geldi sanırım. Cihaz rom bilgileri 9s miui global 11.0.8.0
  2. rcicek08

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Pubg de tam ekran yapilamiyordu. Oyun icinden centik acma ozelligi aktif olmuyordu. By.TRabZonLu™ Gelen bu guncelleme de centikten kismindan asagi yeni bir duz ekran havasi katmislar.. Ekran boyutu kuculmus bir anlami olmamis maalesef ugurakbas06
  3. rcicek08

Yardım Mi8 Twrp pc görmüyor

Benzer durum mi8 ve Se modellerinde bende yaşanmıştı. Stock rom cihazlara twrp kurup recovery modunda ilk kez formatdata yaptigimda, telefon hafizasina ulasamamistim. K.bilir alan gorunmuyordu ve data bile kopyalanamamisti. Taki telefonu reboot edip ikinci kez Twrp recovery ekranina girene...
  4. rcicek08

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Android 9 da çalışmayan uygulamalar için bir çözüm varmıdır? Manuel izin veya veya Romu rootlasak çözüm olur mu acaba... Bazı uygulamalar veri bağlantısını kullanamıyor, uygulamalar açılır açılmaz kapanıyor!
  5. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Telegramdan da bir haber yok. Bilgisi olan?
  6. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Selamlar Yeni güncelleme ne zaman gelir, bir tarih varmi acaba?
  7. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Mi8 tarafinda temiz kurulum yapmama rağmen 9.0 versiyonda pencere geçişlerinde kasılma oluyor. Oreo romunu kurdum şuan sorun yok gibi.. bu versiyonu kurmamızı tavsiye ederim.
  8. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Firmware ve 8.10.25 romu yuklememim ardindan denetle dedigimde tekrar bir update buldu? Ayrica change log detayinda "8.10.7" alt surume ait guncelleme detayi görünmekte? Bu neyin guncellemesidir acaba :)
  9. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Anladım. Diğer linklerde yeni düştü sanırım , şimdi gördüm. Fw update ten sonra iki versiyondan birini üzerine kurmamız yeterli mi? Veri kaybı bootloop yaşarmıyız! Şuan 8.10.7 kurulu mi8 cihazımda. Bu adimlari deneyen oldu mu acaba?
  10. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Anladım Mi8 için henüz yayınlanmamış sanırım. Sitede update dosyası şeklinde 8.10.12 versiyona ait bir link gördüm sadece. Bunu bir deneyelim bakalım , teşekkürler. MI 8
  11. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Selamlar Değişiklik listesine, kaynağa nereden ulaşmıştınız acaba? Şuan yayınlanan bir güncelleme var mıdır!
  12. rcicek08

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Merhaba nano ibaresiyle satilan koruyucular ekrani tam kaplamayan urunler oluyor genelde ve cok uzun omurlu olmuyorlar. Ekranda leke birakmalarida ayri dert oluyor tabi. Size kendim bizzat alip kullandigim urunu tavsiye edebilirim bir kere alin farkini gormus olursunuz. Marka baseus fiyat...
  13. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Benzer durum 8.10.7'de bir süre sonra bende de yaşandı hocam. Uzun süreli kullanimdan sonra cihazi restart ettiğimizde sanki cihaz uykuya geçiyor, ekranda hiç hareket olmuyor. Acemi olan kisiye denk gelse cihaz brick oldu düşüncesine kapılacak cinsten :) Bu arada Miroom un son 10.1 stabil...
  14. rcicek08

Uygulama Durum Çubuğunda Gözükmeyen Bildirimlere Alternatif

Anlattığımız durum çok ilginç, yani kendi kendine aod bildirimlerinin gelmeye baslamasi:) Ben uzun süredir bu sorun çözülsün diye bekliyorum hatta foruma konuda açtım herkes bekliyor gibi görünüyor. Denemedigim rom kalmadı ve pes ettim sonunda :( Telefon modeliniz mi8 gibi görünüyor? 10.0.0.2...
  15. rcicek08

Rom Revolution OS - MiUI

Anladım hocam.. bu romda ikimizi sınıyorlar herhalde :D Güncel romda şuanlık bir sorun yaşamadım, ilerleyen günlerde ne olur bakalım hayırlısı :)
Üst Alt