rcicek08 kullanıcısının son içeriği

1. rcicek08

Soru Xiaomi 14 Kayıt

Hardware işlem yapılıyor gibi IMEI fabrikasyon değişiyor doğru mu anladim? Bu durumda Rom değişikliği veya formatta bile uçma durumu da yaşanmaz temiz iş olur. Yalnız server kayıt tabiri uzaktan btk işlemi gibi algı yaratıyor kafada:)
  2. rcicek08

Soru Xiaomi 14 Kayıt

Güzel haber az daha telefonu elden cıkaracaktım :) Peki Server kayıt'ın mantıgı nedir süreli uzatma gibi bir durum mu. Telefona fiziki bir işlem yapılıyor mu ?
  3. rcicek08

Soru Xiaomi 14 Kayıt

Selamlar , 14 te imei repair tarafında bir gelişme oldu mu, duyan var mıdır ?
  4. rcicek08

Soru xiaomi 14 cin modeli

Global sonrası ben kamera sorunu yasamadım. Sadece sebeke için modem firmware attım. Belki üretim yerine göre kamera sorunu yasayan oluyordur benimkisi Çin cihazı idi.
  5. rcicek08

Soru KernelSu'yu VakıfKatılım uygulaması yakalıyor. Ne yapmalıyım?

Aynı durumu bende yaşıyorum eu custom rom da bile root uyarasi vermekte. Katılım grubu diger bankalarda varmıdır bilemiyorum. Geçici android emulator kullanarak idare ediyorum. magisk ve benzeri denemedigim şey kalmadı benimde.
  6. rcicek08

Soru xiaomi 14 cin modeli

Merhaba bende çin modelini kullaniyorum. Global rom attığımda şebeke gelmedi dediğiniz gibi, eu roma geçmek zorunda kaldım tekrar. Sorun şu ki eu rom custom gorundugunden bazı bankalara giriş yapamıyor rootlanmis uyarısı veriyor. Çin cihazda Global rom kullanip şebeke cozumunu bulan olursa...
  7. rcicek08

MIUI 13 Mi 11 Pro/Ultra (Star) Global Kararlı Rom V13.0.4.0.SKAMIXM İndirme Bağlantıları

Selamlar Stable V13.0.6.0 versiyonun üstüne uzun zamandır güncelleme gelmiyor bilgisi olan varmıdır. Çok mu stabil gördüler acaba :)
  8. rcicek08

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Teşekkürler , denedim çalıştı... Kuracak arkadaşlara benim yaşadığım probleme istinaden tekrar bilgi vereyim... 1- Twrp yi install etmeden telefonun ekran kilitlerini kaldırıp twrp yi install edin. 2- Twrp ekranı gelince advance tabından " Install Recovery Ramdisk " ile twrp yi kalıcı hale...
  9. rcicek08

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhaba Linkteki 3.5.1 versiyonun kurulumu yaptım şu sorunlarla karşılaştım , * One key trwp secenegi ile kalıcı hale geliyor yalnız sonraki twrp acılısında ekran dokunmatigi işlemiyor! * Ayrıca bu sürümün twrp menusunde data partition için decrypted seçeneğide göremedim. (twrp yi tek...
  10. rcicek08

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Eu stable MIUI 12 versiyonu için Mi9T Pro cihazıma ota güncellemesi düştü. Hatta linklerde yayınlanmış ; https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/
  11. rcicek08

9T pro da yakındir inşallah :)
  12. rcicek08

Soru Instagram story sorunu 9s

WhatsApp tarafı normal, sadece Instagram'da böyle bir problem var.
  13. rcicek08

Soru Instagram story sorunu 9s

Merhaba İnstagramda story kişileri çift görünmekte. Bu sorunu yaşayan çözüm yolunu bilen varmıdır acaba? Instagram güncellemesi sonrası meydana geldi sanırım. Cihaz rom bilgileri 9s miui global 11.0.8.0
  14. rcicek08

Selamlar Miui 12 eu kararlı rom' un yayınlanma tarihi bellimidir.
  15. rcicek08

Selamlar Mi9t pro eu 11 kararli rom'un üstüne 12 beta kurulumunda sorun yasarmiyim, deneyen oldu mu acaba?
Üst Alt