Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hardware işlem yapılıyor gibi IMEI fabrikasyon değişiyor doğru mu anladim?
Bu durumda Rom değişikliği veya formatta bile uçma durumu da yaşanmaz temiz iş olur.
Yalnız server kayıt tabiri uzaktan btk işlemi gibi algı yaratıyor kafada:)
Güzel haber az daha telefonu elden cıkaracaktım :) Peki Server kayıt'ın mantıgı nedir süreli uzatma gibi bir durum mu. Telefona fiziki bir işlem yapılıyor mu ?
Global sonrası ben kamera sorunu yasamadım. Sadece sebeke için modem firmware attım. Belki üretim yerine göre kamera sorunu yasayan oluyordur benimkisi Çin cihazı idi.
Aynı durumu bende yaşıyorum eu custom rom da bile root uyarasi vermekte. Katılım grubu diger bankalarda varmıdır bilemiyorum. Geçici android emulator kullanarak idare ediyorum. magisk ve benzeri denemedigim şey kalmadı benimde.
Merhaba bende çin modelini kullaniyorum. Global rom attığımda şebeke gelmedi dediğiniz gibi, eu roma geçmek zorunda kaldım tekrar.
Sorun şu ki eu rom custom gorundugunden bazı bankalara giriş yapamıyor rootlanmis uyarısı veriyor.
Çin cihazda Global rom kullanip şebeke cozumunu bulan olursa...
Merhaba
Linkteki 3.5.1 versiyonun kurulumu yaptım şu sorunlarla karşılaştım ,
* One key trwp secenegi ile kalıcı hale geliyor yalnız sonraki twrp acılısında ekran dokunmatigi işlemiyor!
* Ayrıca bu sürümün twrp menusunde data partition için decrypted seçeneğide göremedim. (twrp yi tek...
Eu stable MIUI 12 versiyonu için Mi9T Pro cihazıma ota güncellemesi düştü.
Hatta linklerde yayınlanmış ;
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/
Merhaba
İnstagramda story kişileri çift görünmekte. Bu sorunu yaşayan çözüm yolunu bilen varmıdır acaba? Instagram güncellemesi sonrası meydana geldi sanırım. Cihaz rom bilgileri 9s miui global 11.0.8.0