rcanemre kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Sürüm güncellemesi için yedek nasıl alıcam

Arkadaşlar herkese merhaba şuan hali hazırda miroom stabil MIUI 11 kullanıyorum ama artık miroom güncelleştirme olayını bıraktığı için eu.room MIUI 12 ye geçiş yapıcam fakat yedek alma konusuna hakim değilim trwp ile nanandroid backup alsam MIUI 11e geri döner istediğim yedek uygulamalarım ve...
  2. R

Soru Bu şekilde güncelleme yapabilir miyiz ?

Herkese merhaba arkadaşlar internette gezinirken karşıma böyle bi site denk geldi https://c.mi.com/miuidownload/index biraz araştırdım buradan güncelleme MIUI yükseltme yapıldığını söylüyorlar fakat benim rom miuiroom burdan indirdiğimle uyuşur mu ve veri kaybı olur mu bilginiz var mı bu konuyla...
  3. R

Soru Xiaomi cihazlarda dex özelliği ?

Merhaba arkadaşlar K20 pro miroom global kullanıyorum. Samsung dex ve huawei nin dex gibi ekrana yada televizyona aktarınca öyle bi modu var mı ?
  4. R

Yardım Arkadaşlar Ekran gidip gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar k20pro miroom beta kullanıyorum şu ana kadar hiç bi sıkıntım yoktu ama şuan ekranım sanki böyle temassızlık yaparcasına gidip geliyor çizgiler oluşuyor tamamen ekran kapanıyor biraz sonra açılıyor sürekli böyle gel git yapıyor herhangi bir düşme darbe vs almadı sorun neden...
  5. R

Yardım Gelen Bildirimlerin Rengini Değiştirme

Merhaba arkadaşlar bazı temalarda görüyorum gelen bildirim kutularının rengi değişik oluyor klasik tema sevdiğim için klasik kullanıyorum normal modda beyaz karanlık modda siyah gelen bildirim kutularının rengini isteğimize göre değiştirebilir miyim
  6. R

Yardım Amoled ekran modülü

Merhaba arkadaş amoled ekranlar güneşten etkilenen ekranlar eğer Super amoled değilse yani güneş ışığında ekranda pembeleşmeler oluyor bunu engelleyen bi modül var mıdır acaba miroom içindeki renk uyumu ayarlarını değiştiriyorsunuz ama yine buna engel olamıyorsunuz eğer gözünüz benim gibi çok...
  7. R

Çözüldü Hat değişikliği yaptım pin kodumu nasıl değiştirebilirim

Merhaba arkadaşlar Turkcell'den bıkıp artık Vodafone geçtim fakat pin kodumu nasıl değiştircem ayarları bulamadım miroom kullanıyorum MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Soru Masik X mi Miroom mu ?

Merhaba arkadaşlar K20 Pro cihazım için masik X rom kurmak istiyorum şuan miroom beta kullanıyorum masik mirooma göre daha iyi midir kötü müdür tam net bi karşılaştırma bulamadım miroomdan genel olarak memnunum ama grafiklerin kalitesini azaltması yüzünden masike geçmek istiyorum sizce ne...
  9. R

Yardım Mi Kumanda çalışmıyor galiba

Merhaba arkadaşlar k20 Pro kullanıyorum miroom mi kumandaya girdiğim zaman tvyi bulmuyor aynı ağa bağlı olduğu halde
  10. R

Yardım Mi mesaj aktif olmuyor

Merhaba arkadaş yaklaşık 2 aydır miroom ile k20 pro kullanmaktayım telefonu alırken sadece 2.sime imei atıldı bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama sorun şu şekilde mesajlara girip mi mesaj aktif butonuna bastığım zaman sürekli sim aramada kalıyor bi türlü aktif olmuyor eğer bi yolu fln varsa nasıl...
Üst Alt