Razem kullanıcısının son içeriği

1. Razem

Yardım Dirençli kaçak redmi note 12 pro 5g telefonuma güncelleme gelmedi

senin cihazdan var. İlk aldığım günden 1 kaç hafta sonra kısacası 4 ay öncesi
  2. Razem

o zaman benim cihaz gibi güncelleme android 14 gelir ve bir daha güncelleme gelir mi bilemem şuan cihaza müdahale edersen çökermiş.
  3. Razem

konusu var forumda ama bulamadım direnç işlemi 2 türlü yapılıyormuş biri basit direnç diğeri farklı NFC çalışıyorsa rom yüklendiğinde cihaz çöküyor ne tarz bir direnç işlemi yapıldığını öğrenmen gerekiyor k ile başlayan bir şey yazıyordu ama bilen biri yönlendirirse daha iyi olur.
  4. Razem

Diğer konularda belirtilmiş burada tekrardan yazayım. H.kadioglu üstada geçen gün sormuştum, dirençli cihazlarda nfc çalışıyorsa fake rom hyperos yükseltilmesi yapıldığında cihaz çöküyormuş. kısacası benim cihazı yapan kişinin söylediği bu.
  5. Razem

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Merhaba "Redmi note 12 pro 5g" "direnç kayıtlı" " fake rom and 13" direnci yapan kişi ile iletişime geçtiğimde hyperos yüklersek cihaz çöker, çin bölgesine göre tanımlanmış hyperos versiyon hatasına düşüyormuş. kısacası hiç bir şekilde buna güncelleme alamayacağız dedi bu doğru mudur? şayet bir...
  6. Razem

Yardım NFC problemi

Merhaba İstanbul kart yüklemesi yaptığım zaman kartı telefona yanaştırdığımda resimdeki mesaj geliyor
  7. Razem

Rehber Güncelleme Sonrası Açılmayan Redmi 9T ve Poco M3 Çözümü

Repair işlemi yapılmadan önce v12.9 du güncelleme, işlem yapıldıktan sonra v12.4 kuruldu şuan herhangi bir güncelleme yapmadım. Şayet v12.9 yaparsam nvdata kurduğumda düzelecek, ama dediğiniz gibi farklı bir güncelleme gelir ise sorun yaşanır. Sizce ne yapmamız gerekir vaktiniz olduğunda bir...
  8. Razem

Üstadım bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ? archesm
  9. Razem

repair işlemi tamamladıktan sonra güncelleme yapmadım. Şimdi bu Nvdatayı kurup güncelleme aldığımızda sıkıntı olmayacak mı ?
  10. Razem

Video BootLoader Kilit Açma

Emeğine sağlık hocam. farklı bir unlock aracı ile yapmaya çalıştığımda devamlı hata aldım bu programla hallettim. Saygılar.
  11. Razem

Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için saygılar.
  12. Razem

Henüz yapmadım güncelleme yaptıktan sonra yapacağım.
  13. Razem

O zaman güncelleme yapıyorum 1 kaç hafta sonra bl açıldığında sıkıntı olmaz teşekkür ediyorum üstadım. Saygılar
Üst Alt