Razem kullanıcısının son içeriği

1. Razem

Yardım NFC problemi

Merhaba İstanbul kart yüklemesi yaptığım zaman kartı telefona yanaştırdığımda resimdeki mesaj geliyor
  2. Razem

Recovery Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0723 Tek Tuş Yükleme Aracı

rom kabul etmedi en son çin romu aldı başkada almıyordu aldığım yere götürdüm 2-3 saat sürdü yapılması şuan sıkıntı yok, yardımınız için çok teşekkür ederim kolay gelsin üstadım
  3. Razem

hayır üstadım anında kuruldu
  4. Razem

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V10.3.15.0.PFJCNXM_v10-9.zip/download
  5. Razem

onuda yaptım üstadım ama twrp de takılı kalıyor
  6. Razem

üstadım twrp yi kurdum magic falsladım euro rom kurdum ama cihaz yeniden başladıktan sonra twrp ye geri dönüyor sisteme nasıl giriş yapacağım
  7. Razem

Yardım Çekilen Bazı Fotolar Kendiliğinden Siliniyor

konuyu açan kardeşimizin bahsettiği şey bende de malesef 1 seferliğine mahsus oldu sadece bir gün boyunca çekilen gelen giden tüm fotolar yok hepsi silinmiş google fotograflarda + mi cloud hepsi senkr açık kısacası böyle bir şey nasıl mümkün ben anlayamadım forumu komple taradım en çok bu konuda...
  8. Razem

Yardım Kandiliniz Mübarek olsun

Kandilinizi en içten dileklerim ile kutlarım Rabbim cümle ümmete sağlık sıhhat versin İnşaAllah
  9. Razem

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

mefistotr kardeşimin vesilesi ile --SEFA-- kardeşimiz ile tanıştık redmi not 4x aldım ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum kendisine, güzel insan hayırlı satışların olsun
Üst Alt