Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konusu var forumda ama bulamadım direnç işlemi 2 türlü yapılıyormuş biri basit direnç diğeri farklı NFC çalışıyorsa rom yüklendiğinde cihaz çöküyor ne tarz bir direnç işlemi yapıldığını öğrenmen gerekiyor k ile başlayan bir şey yazıyordu ama bilen biri yönlendirirse daha iyi olur.
Diğer konularda belirtilmiş burada tekrardan yazayım. H.kadioglu üstada geçen gün sormuştum, dirençli cihazlarda nfc çalışıyorsa fake rom hyperos yükseltilmesi yapıldığında cihaz çöküyormuş. kısacası benim cihazı yapan kişinin söylediği bu.
Merhaba "Redmi note 12 pro 5g" "direnç kayıtlı" " fake rom and 13" direnci yapan kişi ile iletişime geçtiğimde hyperos yüklersek cihaz çöker, çin bölgesine göre tanımlanmış hyperos versiyon hatasına düşüyormuş. kısacası hiç bir şekilde buna güncelleme alamayacağız dedi bu doğru mudur? şayet bir...
Repair işlemi yapılmadan önce v12.9 du güncelleme, işlem yapıldıktan sonra v12.4 kuruldu şuan herhangi bir güncelleme yapmadım. Şayet v12.9 yaparsam nvdata kurduğumda düzelecek, ama dediğiniz gibi farklı bir güncelleme gelir ise sorun yaşanır. Sizce ne yapmamız gerekir vaktiniz olduğunda bir...