raver kullanıcısının son içeriği

1. raver

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

hard reset ile çözülmesi nerdeyse imkansız gibi.
  2. raver

Arkadaşlar bu şebeke sorunu yüzünden Vodafone dan Türk Telekoma geçmeyi düşünüyorum, lütfen yardımcı olun pişman olur muyum.Turk Telekom iyi çekmiyor diyorlar,daha betermi olur acaba?
  3. raver

taktım bakalım ne olacak.
  4. raver

CraweL hocam ben aldığımdan beri aynı simkart yuvasını kullanıyorum acaba sd kart yerine taksam bi faydası olurmu?
  5. raver

Arkadaşlar eğer sorun kesin vodafon da ise hattı değiştirmeyi düşünüyorum acaba hattı değişince sorun çözülürmü?
  6. raver

Yardım SD Kart sorunu

Telefon direk donanım hatalı hiç uğraşmayın ben sattım kurtuldum.Bidahamı xiaomi , tövbe...
  7. raver

İpucu Xiaomi mi 8 lite bağlantı sorunu çözümü

bu ayar şebeke sorununu çözüyormu, yani arayınca bize ulaşamadıkları hat operatör sorununu?
  8. raver

Vay be rezalete bak aldığıma bin pişman oldum bu telefonu.Yok efendim boot kilidini açacakmışız eu beta rom kuracakmışız v.s v.s koskoca xiaomi bir seneden fazladır bu sorunu çözememesi tam bir rezalet, bir dahamı xiaomi, asla.
  9. raver

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar ben acemiyim bu gelen güncelleme Android 9 içinmi yoksa MIUI içinmi benim telefon 10.2 bu güncellemeyi kurmam gerekli mi?
  10. raver

Güncelleme [Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Yeni miu ne zaman gelir onunda bekleyip ikisini birden mi kursam, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  11. raver

Soru Mi 8 lite Stabil Pie Güncellemesi

Arkadaşlar paketin linkini bulamadım.
  12. raver

Güncelleme [Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Ota ne demek hocam? 1553174762 Hocam bu verdiğin geri çekilen ile aynı.
  13. raver

Soru Mi 8 lite Stabil Pie Güncellemesi

Arkadaşlar lütfen yardım bu en son gelen geri çekilen ile aynı mı ayrıca net baglantim kötü dosya olarak indirip kurabilirmiyim linki varmı?
  14. raver

Rom Mi 8 Lite Gelen Güncelleme

Hay Allah razı olsun sabahtan beri bunun cevabını arıyordum az kalsın yükleyecektim.O zaman bekleyeyim.
  15. raver

Rom Mi 8 Lite Gelen Güncelleme

Anladım hocam peki bu geri çekilenmi yoksa sonra çıkan stabil son olanmıdır? https://bigota.d.miui.com/V10.2.2.0.PDTMIXM/miui_MI8LiteGlobal_V10.2.2.0.PDTMIXM_34311698c3_9.0.zip
Üst Alt