rasulalkan kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

Merhaba efendim Xiaomi Mi 5X için TWRP nin son sürümü lazım. Eu rom yükleyeceğim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  2. R

Yardım Google rehber hatası

Arkadaşlar sorunu çözmeyi başardım sağolsun bir abimiz yardımcı oldu. Durum şöyle ben bütün Google programlarını Mi Store'dan yükledim ve bu Google hesabında rehber senkronizasyonu yokmuş hepsini sildim ve manuel Back-Up ile yükledim sorun çözüldü rehberimi şuan kullanabiliyorum Sent from my MI...
  3. R

Yardım Google rehber hatası

Merhaba arkadaşlar ben Mi 5X kullanıyorum ve developer china rom kullanmaktayım herşey güzel hoş Google uygulamalarını da yükledim fakat ne yaptıysam Google hesabında kayıtlı olan numaralarımı telefonun rehber bölümünde gösteremedim [emoji21] kişiler uygulamasında şuan hiç bir numara gözükmüyor...
  4. R

Yardım Mi 6 Hotspotu Bilgisayar görmüyor

Kardeşim çift hat olduğundan dolayı herhalde görmüyor bende de aynı sorun var ben kullanacağım zaman hat 2 yi kapatıyorum sonra bağlanıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Soru Mİ 6 您所在的IP申请次数超标 ( Başvurunuzun IP numarası aştı) çözümü

Kardeşim çok sağolasın bende aynı hatayı alıyordum ve başvuru yapamıyordum yardımın için teşekkürler MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

Yardım Xiaomi Mi 5X Panel

Xiaomi Mi 5X cihazını Facebook xiaomi sayfasında ilan verip satan arkadaşlar var almak isterseniz irtibata geçebilirsiniz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Merhaba arkadaşlar mi hesabım ile unlock işlemi için başvuru yaptım herşey güzel gidiyordu fakat mesaj onay bölümünden sonra hata verdi. Telefonuma gelen mesajı giriyorum next butonuna tıklıyorum çinçe bir uyarı veriyor ve devam etmiyor. Başvuru yapamıyorum. yardımcı olurmusnuz?
  8. R

Facebook xiaomi sayfasında satanlar var takip edersen bulursun. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Peki kaliteli bir ekran mı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

Aynen bende sahte olacağını sanmıyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

Nasıl yani üstad anlayamadım xd MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

Sahte olacağını sanmıyorum kardeşim içerikleri farklı olabilir her ne kadar Sumsung yazsada xd MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

Evet oda benim dikkatimi çekti[emoji13] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. R

Ankara'da bir abi Çin'den temin etti sağolsun MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. R

O nasıl bir ekran kardeşim LG mi Sharp mı jdi mi. Ben bu markaları biliyorum yardımcı olursan çok sevinirim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt