Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kaç tane recovery denedim (ofox, twrp, pbrp) fakat hapsinde de aynı sorunu yaşıyorum, magisk kullanırken bu durum yoktu ama kSU (sürüm: 11849) kullamaya başladığımda bu sorunla karşılaştım çözüm bulan var mı? Uyumsuz mödül kurduğumda modülü kaldırmanın başka yolları var mı? Bootloopa...
Poco X3 Pro (MIUI 13 ID A12) cihazıma hatalı kernel yüklemesi sonrası fastboot rom kurdum (şuan yükü rom: MIUI 13 ID) fakat bütün sensörler çalışmıyor, sorun çıkarmayan daha önce yüklediğim kernele geçtim düzelme olmadı. Sorunu nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler.
Poco F5 Pro (mondrian) - Tayvan Stabil V14.0.3.0.TMNTWXM
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz .OTA rom dosyasını indirip sistem güncelleyici üzerinden kurabilirsiniz.
Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip custom recovery kurulu...
Poco F5 Pro (mondrian) - Rusya Kararlı V14.0.3.0.TMNRUXM
OTA yolu ile yazılımınsyize ulaşmasını bekleyebilirsiniz .OTA rom dosyasını indirip sistem güncelleyici üzerinden kurabilirsiniz.
Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip custom recovery kurulu...
Poco F5 Pro (mondrian) - Türkiye Stabil V14.0.3.0.TMNTRXM İndirme Bağlantıları
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz .OTA rom dosyasını indirip sistem güncelleyici üzerinden kurabilirsiniz.
Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip...
Poco F5 Pro (mondrian) - EEA Stabil V14.0.6.0.TMNEUXM İndirme Bağlantıları
Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip custom...
Poco F5 Pro (mondrian) - Global Stabil V14.0.4.0.TMNMIXM İndirme Bağlantıları
Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip...
Poco F5 Pro - OrangeFox Recovery
OrangeFox Recovery Kurulumu:
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.
Bilgisayarınıza Minimal ADB'yi indirin ve kurulumunu yapın.Minimal ADB
İndirmiş olduğunuz recovery dosyasını eğer sıkıştırılmış dosya içerisinde ise dışarı...
Poco F5 Pro TWRP Recovery
TWRP Recovery Kurulumu:
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.
Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın.Minimal ADB
Dosyayı bağlantıdan indirin. İndirmiş olduğunuz recovery dosyasını eğer sıkıştırılmış dosya...
AvariceXC Kernel (Kanaeru) | v4.14.317
Özellikler:
KernelSU destekli.
Şifreli cihazlarda ön yükleme sorunu düzeltildi.
Birkaç hata ayıklama kodu devre dışı bırakıldı.
Notlar:
Sadece AOSP romları destekler.
Android 11-13.
Flashlamadan önce boot ve Dtbo yedeği alın.
İndirme Linki:
[VAYU]...
AOSP Tarzı Kontrol Merkezi MIUI 13/14 Android 12/13 [KASHİ]:
Özellikler:
Yeni AOSP tarzı kullanıcı arayüzü.
Seçilebilir karolar(8 adet en fazla).
Varsayılan kontrol merkezi moneti.
Sadece MIUI 13/14 Android 12/13 için.
Kurulum:
Daha önceden kurulu olan kontrol merkezi modülü varsa kaldırın...