rastalgun kullanıcısının son içeriği

1. rastalgun

Yardım Xiaomi 14t pro takvim uygulaması kendini güncellemesin

O zaman Google Play'den güncelliyordur
  2. rastalgun

Yardım Xiaomi 14t pro takvim uygulaması kendini güncellemesin

Sizin cihazda da muhtemelen aynıdır: Ayarlar > Sistem uygulamaları güncelleyici > ayarlar (sağ üstte) > Ek ayarlar altında otomatik güncelleme kısmında 'Güncelleme' olarak seçin. Diğer adım da Google Play'de uygulamayı bulun (eğer varsa) uygulamanın üzerine tıklayın sağ üst köşede menüden...
  3. rastalgun

Soru Değerler nasıl sizce

Cihazda root varsa FKM ile daha doğru sonuçlar alırsınız hocam.
  4. rastalgun

Mod MIUI Debloater v1.0

Root mevcutsa Rehber - App Manager uygulama kullanımı, detaylı anlatım konuda bahsedilen uygulamanın son sürümünü indirip 'Temizleyici' kısmına girip bloatware uygulamaları görebilirsiniz, kategorilere ayrılmış şekilde ve açıklaması da mevcut neden silmeniz gerektiği veya dikkatli olmanız...
  5. rastalgun

Yardım LSPosed Mod

Rica ederim hocam
  6. rastalgun

Yardım LSPosed Mod

Evet hocam öyle görünüyor ve başka eklentiler de kurmuşsunuz onlar da çalışıyorsa herhangi bir sıkıntısı yoktur hocam
  7. rastalgun

Yardım LSPosed Mod

Geçmiş olsun hocam, paket ayrışması sorunu corepatch ile alakalı değildir sizin indirdiğiniz APK dosyası ya Android sürümünüz ile uyumlu değil ya da bozuk dosya.
  8. rastalgun

Mod IAmNotDeveloper - Geliştirici Seçeneklerini Gizleme

IAmNotADeveloper Uygulama bazında Geliştirici Modu, USB Hata Ayıklama, Kablosuz Hata Ayıklama gibi modları gizlemeye yarayan modül. Detaylar: IAmNotDeveloper Gereksinimler: LSPosed (modülün çalışması için) ve Zygisk-Next Kullanım: Modülü indirip kurduktan sonra önce LSPosed yöneticiden...
  9. rastalgun

Yardım Wifi işareti

Hocam ağ hızı göstergesinde akışı kontrol edin eğer 0.0 KB/s yazmasına rağmen gitmiyorsa yazılımsal küçük bir sorundur fakat 0.1 KB/s bile veri akışı olsa oklar yanıp söner. Ağ hızı göstergesinin yenileme hızı ile okların yenileme hızı aynı değilse 0.0 KB/s olduğunda da oklar sabit kalabilir bu...
  10. rastalgun

Araçlar Zero Termux [Geliştirilmiş Termux]

Zero Termux Zero Termux, Termux altyapısını alıp bir üst seviyeye taşıyan ücretsiz ve açık kaynaklı bir mobil Linux ortamı sunar. Başlıca Özellikler: Bir Tuşla Kaynak Değiştirme Yedekleme ve Geri Yükleme Proot Tabanlı Linux Dağıtımları Kurulumu Dahili X11 Kanalı Web Dosya Yönetimi QEMU ile...
  11. rastalgun

Yardım Youtube bu sürümü güncel değil ve cıhazınıza uygun guncellleme bulunmuyor

Yapacak bir şey yok, tarayıcıdan kullanabilirsiniz.
  12. rastalgun

Yardım Youtube bu sürümü güncel değil ve cıhazınıza uygun guncellleme bulunmuyor

YouTube uygulamasının sürümünden bahsettim o tarih için yani Android 7.1 destekli son sürüm YouTube indirip APK olarak güncelleyin. YouTube 17.34.36 (nodpi) (Android 6.0+) APK Download by Google LLC - APKMirror
  13. rastalgun

YouTube desteği o sürüm için kesildi, 20 Ağustos 2022 öncesi bir sürüme güncellemeyi deneyin manuel olarak.
Üst Alt