rastalgun kullanıcısının son içeriği

1. rastalgun

Gelen aramanın yönlendirilmiş arama olduğunu nasıl anlarım?

Tek konu üzerinden devam edin: Yardım - Gelen aramanın yönlendirilmiş arama olduğunu nasıl anlarım?
  2. rastalgun

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

Rica ederim hocam. MIUI 14 ile 13 arasında en bariz fark Android sürümü, batarya kullanımı ve performans arasında ufak farklar da olabilir çok hatırlamıyorum 14ü beğenmemiştim çünkü, BL açık ise geçişi temiz kurulum ile yapın aklınıza yatarsa. Anymore Project kernelin rootsuz olanı da var roota...
  3. rastalgun

Android auto dışındakiler için cevap vereyim, wp ile görüntülü konuşma ısınması bende de var ve galiba bu sıra çoğu kişide var muhtemelen wp ile alakalı. Hızlı şarj ile cihazın ısınması çok normal. Isınma genel olarak donanımla alakalı bu yüzden yazılım değişin kesin çözüm olur diyemem. Zaten 4...
  4. rastalgun

X5 pro için olan rom poco X3 pro ya nasıl olsun? Forumda unbirck rehberleri var onlara bakın olmazsa ücretleri onarımlar kısmına yazın H.kadioglu hocam tam sorunu anlayıp çözebilir.
  5. rastalgun

"Bağlantı noktaları" kısmı var orada cihazı brick etmiş olabilirsiniz. Hangi romu nasıl yüklemeye çalıştınız? BL açık mı? Eğer bunlarda sorun yoksa geçmiş olsun cihazınız kronik arızayla tanıştı.
  6. rastalgun

Telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayarda aygıt yöneticisine bir bakın com port vs bir şey görünüyor mu?
  7. rastalgun

Soru Poco F8 Ultra Arayüz

APK olarak yüklemeye izin vermez.
  8. rastalgun

Soru Poco F8 Ultra Arayüz

Root ile yapılabilir, kakashi launcher modülü ile. adb ile yapılabilir mi denemek lazım
  9. rastalgun

Soru ısınma kasma

Tek konu üzerinden devam ediniz: Yardım - xiaomi 15t pro ısınma
  10. rastalgun

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

HyperIsland v1.9.9: Özellikler: Süper Ada'nın maksimum genişlik ayarı Yeni eklenen kullanım kılavuzu Düzeltmeler ve Optimizasyonlar: Vurgulama rengi ayarının geri yüklenememe sorunu düzeltildi Hook optimize edildi AI zaman aşımı parametresi düzeltildi
  11. rastalgun

Soru bootloader açık mı

Mi kilit açma durumu diye bir ayar daha olması lazımdı hemen web görünümünün altında sizde neden yok? EU rom kurtulduktan sonra öyle değilse nasıl öyle oldu birden 😄
  12. rastalgun

Soru bootloader açık mı

Evet öyle ama kilit açılınca pasif durumda olur, bu şekilde:
  13. rastalgun

HyperIsland v1.9.8: Özellikler: Super Island çerçeve rengi ayarı(Kanal ayarları kısmında) Super Island'da metinlerin sol ve sağ tarafında vurgu rengi Düzeltmeler ve İyileştirmeler: Mesaj kaydırma sırasında ortaya çıkabilecek siyah lekelere ilişkin düzeltme Mesaj kaydırma sırasında ortaya...
  14. rastalgun

Bir de bunu dener misiniz hocam: HyperIsland v1.9.7
  15. rastalgun

Çözüldü mi dealer

Cihaza göre değişir mi bilmiyorum ama ben yaptığımda sadece mesajlaşma uygulaması gelmişti bilginiz olsun
Üst Alt