rastalgun kullanıcısının son içeriği

1. rastalgun

Soru pil sağlığı durumu

Rica ederim hocam
  2. rastalgun

Soru pil sağlığı durumu

Muadil bataryalar nasıl olur hiç bilmiyorum çünkü değişip kullanmadım ama tahmin etmek gerekirse ya eskisine yakın performans verir ya da vermez. Telefon kapağı açıldığında yapılan işlem batarya değişimi ise randıman vermek ile alakası olmaz işlemci tekrar kalıplandıysa randıman vermez haliyle...
  3. rastalgun

Soru pil sağlığı durumu

Evet hocam da %1 için değişmeye gerek yok bence, Android cihazlarda pil sağlığı kolay düşmüyor (normal kullanımda) 6 ayda %1 kayıp yaşarsanız 5 yılda anca %90 seviyelerine gelirsiniz. Benim de öyle oldu cihazım 4 5 yıldır bende şuan pil %90 seviyelerinde. Android cihazlarda her defasında kontrol...
  4. rastalgun

Soru pil sağlığı durumu

5-6 ayda gayet normal hocam.
  5. rastalgun

Redmi not 11 pro

Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Tek konu üzerinden devam ediniz: Yardım - Redmi not 11 pro gizlilik şifresini unuttum nasıl düzeltebiliriz
  6. rastalgun

Yardım Paycell hesabı için SMS gönderilemiyor

532'yi arayıp müşteri hizmetleri ile sonuca ulaşmanız veya bilgi almanız daha sağlıklı bir yöntem olur hocam.
  7. rastalgun

Yardım crDroid 10 Android 14 kurduğumdan beri telefon fazla ısınıyor

Romu bu bir ay içinde falan kurduysanız o değerlerde olması normal hocam, işlemci özelliklerini(nm) ve havaların bu kadar sıcak olmasına bağlı olarak normal diyorum. Ben oyun oynarken CPU 85 dereceyi görüyor (poco x3 pro cihaz)
  8. rastalgun

Yardım BL Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme

BL açılmadan fastboot ile rom yükleyemezsiniz hocam, MIUI ...11-12-13... zamanlarında dediğiniz yöntem işe yarıyordu fakat HyperOS ile deneyen görmedim ben, BL kapalı iken bu riski göze alıp yaparsanız ve başarısız olursanız o zaman BL açmaktan daha çok uğraşırsınız, tavsiyem BL açıp gönül...
  9. rastalgun

Çözüldü Fotoğraflarımı özel albüm e attım, fakat albümler kısmında gözükmüyor.

Dosyalarınızdadır hocam silinmez, cihazınız poco mu?
  10. rastalgun

Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 10.07.25

Anymore Project Perf Kernel | v4.14.356+7 Sürüm Notları: ZyC Clang v21.0 KernelSU-Next v1.0.8 SuSFS v1.5.9'a kadar kullanım desteği Pürüzsüzlük geliştirmeleri Misc iyileştirilmeleri Not: A11-A6(QPR1/QPR2), HyperOS A15'i destekleyeni kullanmak istiyorsanız lütfen (HyperOSA15) adlı kerneli indirin.
  11. rastalgun

Yardım En iyi telefon temızleme uygulaması nedır

Modlu indirmediyseniz sanmam
  12. rastalgun

Galerinin stabil en güncel versiyonuna güncelleyip mobil veriniz açıkken tekrar deneyin,
  13. rastalgun

Hocam gizli albümden çıkarın tekrar bakın hala jpeg formatındaysa herhangi bir dosya yöneticisinden uzantıyı '.mp4' olarak değiştirip tekrar oynatmayı deneyin.
Üst Alt