rastalgun kullanıcısının son içeriği

1. rastalgun

Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 14.04.25

Bir defa olduysa sıkıntı olmaz hocam.
  2. rastalgun

MIUI 14 Poco X3 Pro EnixUI VIP 2.0 v14.0.4.0 A13

Kernel - Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 14.04.25 şuan bana göre en stabil ve güncelleme alan kernel bu hocam. Son sürümü veya Google Clang versiyonu hala duruyorsa onu da deneyebilirsiniz.
  3. rastalgun

Araçlar N Keyboard (Nothing keyboard)

Elinize sağlık hocam, paylaşım için teşekkürler
  4. rastalgun

Yardım Mac Adresi Değiştirme

Forum kurallarının tamamını tekrar gözden geçirmeniz ve uygun şekilde hareket etmeniz temennisi ile iyi forumlar.
  5. rastalgun

Kernel Gore Kernel - POCO X3 Pro (vayu) / 21.04.25

Kendim denemedim hocam, geliştirici notlarında da göremedim. Deneyen olursa performans ve genel değerlendirmelerini konu altına yazarlarsa sevinirim.
  6. rastalgun

Kernel Gore Kernel - POCO X3 Pro (vayu) / 21.04.25

Gorekernel | v4.14.356-openela İlk Sürüm Notları: Crdroid Clang 20.0 kullanıldı. Çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Akıcılık iyileştirildi. KernelSU-Next 1.0.6 kullanıldı. CABC + HBM desteklendi. SOUND CONTROL (Ses Kontrolü) desteklendi. AOSP, MIUI ve HYPEROS desteklendi. QPR1 ve QPR2 desteklendi...
  7. rastalgun

Yardım Mi 13T Kamera Problemi

Donanımsal olabilir hocam, bir teknisyene gösterin isterseniz.
  8. rastalgun

Uygulama InstaFlow(Instagram+)

Elinize sağlık hocam, güzel paylaşım.
  9. rastalgun

Yardım KernelSU nasıl yüklerim?

Cihazınıza uygun KSU destekli kernel bulup custom recovery ile flashlayın, ardından KSU manageri indirip dilediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Kernelin cihazınız için uygun olmasına dikkat edin.
  10. rastalgun

Yardım Magisk Ek Ayar Gerektiriyor Sorunu

Magisk'i doğru şekilde tekrar kurmanız gerekiyor hocam.
  11. rastalgun

Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 14.04.25

Anymore Project Perf Kernel | v4.14.356-openela Sürüm notları: A11-15'i destekler, ZyC Clang 21.0 KernelSU-Next 1.0.6 Tüm detaylar.
  12. rastalgun

Çözüldü Redmi Note 8 ROM Yüklenirken Hata

CrDroid A15 buradan indirebilirsiniz.
  13. rastalgun

Hangi romu arıyorsunuz hocam
  14. rastalgun

crDroidAndroid-15.0*20250331-beryllium-v11.3-BETA.zip bu zip beryllium kod adlı cihaz için uygun rom dosyası, sizin cihazın kod adı ginkgo hocam cihazınıza uygun olanı indirip kurmayı deneyin.
Üst Alt