rasitkasimoglu kullanıcısının son içeriği

1. rasitkasimoglu

Yardım Truecaller kendi kendine kapanıyor

Merhaba arkadaşlar telefonum mi9nt pro truecaller programını kurarken işlem yapmadan truecaller kapanıyor.cihszım rootlu ne yapmalıyım çözemedim sorunu rica etsem tşk
  2. rasitkasimoglu

Soru Mi 9 t pro SMS sorunu

Arkadaşlar afediniz lütfen cihazım mi9 t pro ben SMS gönderebiliyorum .ama SMS alamıyorum sorunu bir türlü çözemedim.bir ara bip ye yönlendirme yapmıştım ondan mı bilmiyorum turkcelle de bu sorunu gideremedik bazı kodlar verdi ama sorunum devam ediyor hiç bir şekilde SMS alamıyorum rica etsem...
  3. rasitkasimoglu

İnceleme MIUI 11 güncellemesi deneme sonucu

Hangi model telefon için anlattıklarımız
  4. rasitkasimoglu

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Note 7 için Android 10 yazılımı var mı varsa link rica edebilir miyim
  5. rasitkasimoglu

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Sayın hocalarım note 7 eeu dün yükledim mıuı 11 yaklaşık 775 mb.fakat aşağıdaki yazılım 1.9 gb yazıyor fark ne kafama takıldı tşk.
  6. rasitkasimoglu

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 EEA ( Avrupa ) Kararlı 11.0.3.0 PFGEUXM indirme bağlantıları

Nihayet note 7 ye kararlı geldi bakalım mıuı 11 neymiş 1572537023 1572537216 1572537258 Nihayet son günde verdiler note 7 yi
  7. rasitkasimoglu

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende isterem kolay gelsin
  8. rasitkasimoglu

Beta tester ne ve nasıl üye olunur arkadailar
  9. rasitkasimoglu

Yok herhalde üstadım biri taşı atıp ortalığı bulandırıyor başka bir şey değil.
  10. rasitkasimoglu

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar telegram da mıuı sürümlerini v. S nasıl takip edebilirim telegramı hiç kullanmadım telegramı kurdum üye oldum şimdi ne yapmalıyım tşk.
  11. rasitkasimoglu

MIUI 11 Redmi Note 7/Pro MIUI 11 gözüktü!

Sabah sabah haber iyi umarım doğrudur. Tşk. Ustadım
  12. rasitkasimoglu

Arkadaşlar ne olur net cevap alabilirmiyim. Cihazım bu mıuı 11 ne zaman gelir? Birde bunun yerine en iyi room hangisini kullanabilirim. Ek te özellikler var cihazımın tavsiye rica edebilirim.
  13. rasitkasimoglu

Tulip one ve 10 diye bir tema kullanıyorum
  14. rasitkasimoglu

Note 7 de böyle bir görüntü var güncelemeye hazırlık mı acaba
Üst Alt