Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, uzunca bir zaman burada satış yapmadım. Şuan elimde. 3 adet siyah mi Note 10 Global bar 6/128.
Cihazlar sıfır mühürlü kutu. Xiaomi Polonya depodan alınma. İlgili arkadaşlar ulaşabilir.Piyasayi biliyorsunuz, lütfen kırıcı olmayın.
Yukarıdaki tavsiyeler işe yaramazsa, test point yöntemi ile EDL moduna alıp miflash ile rom atabilirsiniz.
Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar,elimde bir adet MI9 6/64 Siyah Global Versiyon var.
Jelatinli kutu hiç açılmamış. İlgilene varsa forum içi arkadaşlara yardımcı olurum.
Size kolay gelsin o zaman.Hem onlar kaçak degil yolcu beraberinde gelen cihaz [emoji16][emoji16][emoji16]
Evet yeterince bilinçliyim.Spot derken neyi kastediyorsunuz spot mal nedir ? Bunları merak ediyorum açıkçası.Ithalat kelimesinin geçtiği her mal garanti altındadır.Distribitor (yanlış yazmış olabilirim) de atıyorum KVK ile anlaşıyor ithalatçı da.Durum tamamen servisin kalitesi ile alakalı. Şubat...
Bence bu kadar şüphen aklında soru varsa gidip Samsung Store'dan bir Samsung alın. Şu cihazı markayı bilinçli kullanıcılar tercih etmeli bence
Evet sadece nakit.Dilerseniz taksitte yapariz.Tapatalkta bildirim sorunu var herhalde o yüzden geç görüyorum.
Arkadaşlar OnePlus 5T 6/64 Siyah kutulu kayıtlı.Sim tak kullan şeklinde hazır makine.Trakya da yada Bursa İzmir Sakarya Isparta dan, İstanbul Kurtköy elden teslim edebilirim.İlgilenen arkadaşlar ulaşabilir. Teşekkürler Fiyatım 2200 TL dir.Pazarlik yapılabilir.
Redmi 4 cihazımdan Tapatalk...