rash.87 kullanıcısının son içeriği

1. rash.87

Yardım mi 6 brick

Takip...
  2. rash.87

Soru Mi Band 5 Türkçe karakter sorunu

Aynı sorunu yaşıyorum NFC modelde. Çözümü nedir
  3. rash.87

Satış Xiaomi Mi Note 10 Global Siyah love

Arkadaşlar merhaba, uzunca bir zaman burada satış yapmadım. Şuan elimde. 3 adet siyah mi Note 10 Global bar 6/128. Cihazlar sıfır mühürlü kutu. Xiaomi Polonya depodan alınma. İlgili arkadaşlar ulaşabilir.Piyasayi biliyorsunuz, lütfen kırıcı olmayın.
  4. rash.87

Recovery Mi6 brick oldu pc tanımıyor yardım

Yukarıdaki tavsiyeler işe yaramazsa, test point yöntemi ile EDL moduna alıp miflash ile rom atabilirsiniz. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. rash.87

Satış Xiaomi MI9 6/64

Kusura bakmayın, kurallar değişmiş sabah güncelleme yapacağım.İlginize teşekkür ederim.
  6. rash.87

Satış Xiaomi MI9 6/64

Merhaba arkadaşlar,elimde bir adet MI9 6/64 Siyah Global Versiyon var. Jelatinli kutu hiç açılmamış. İlgilene varsa forum içi arkadaşlara yardımcı olurum.
  7. rash.87

Çözüldü Spot Xiaomi Alınır mı ?

Size kolay gelsin o zaman.Hem onlar kaçak degil yolcu beraberinde gelen cihaz [emoji16][emoji16][emoji16] Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. rash.87

Diğer Mi8 Unbrick

İy haberlerinizi bekliyoruz.Zaten yaparsanız siz yaparsanız [emoji106][emoji106] Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. rash.87

Diğer Mi8 Unbrick

Maasallah Hocam çalışıyorsunuz :) Gelişmeler var demek ki.Takip... Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. rash.87

Evet yeterince bilinçliyim.Spot derken neyi kastediyorsunuz spot mal nedir ? Bunları merak ediyorum açıkçası.Ithalat kelimesinin geçtiği her mal garanti altındadır.Distribitor (yanlış yazmış olabilirim) de atıyorum KVK ile anlaşıyor ithalatçı da.Durum tamamen servisin kalitesi ile alakalı. Şubat...
  11. rash.87

Bence bu kadar şüphen aklında soru varsa gidip Samsung Store'dan bir Samsung alın. Şu cihazı markayı bilinçli kullanıcılar tercih etmeli bence Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. rash.87

Yardım Bootloader kilidini açamıyorum

Çözüm bulamadiysaniz anlatayım. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. rash.87

Satış OnePlus 5T 6/64 Sıfır Kutusunda Kayıtlı Siyah Renk.Uygun Fiyatlı.

Evet sadece nakit.Dilerseniz taksitte yapariz.Tapatalkta bildirim sorunu var herhalde o yüzden geç görüyorum. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. rash.87

Malesef sadece 64 var elimde. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. rash.87

Arkadaşlar OnePlus 5T 6/64 Siyah kutulu kayıtlı.Sim tak kullan şeklinde hazır makine.Trakya da yada Bursa İzmir Sakarya Isparta dan, İstanbul Kurtköy elden teslim edebilirim.İlgilenen arkadaşlar ulaşabilir. Teşekkürler Fiyatım 2200 TL dir.Pazarlik yapılabilir. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk...
Üst Alt