Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önerdiginiz vpn proqranlari nelerdir
arkadaşlar merhaba ben şu anda azerbayacanda yaşamakdayim sizin deyişinizle azeriyim dundendir internete giriş kapatilmiş durumda ama vpn kullanarak 2.3 saat gire bilmişdim dun wifi uzerinden ama şu anda mobil veri saisnde giriyorum ve bu ne zamana kadar...
Herkese merhaba guzel formumuzun güzel insanları yeni yılımız yiliniz kutlu olsun yarın inwallah telefon almayı düşünüyorum çok arawdirdim ve bazı marakalar ( Sony Samsung Huawei) mrkalarına bakdim fiyatına göre sunduğu özellikler biraz pahalı geldi bu yüzden Xiaomi bakdim ( bu firma işinin en...
İnşallah kardeşim bende bir problem olacağını düşünmüyorum yani amaliyatla heyecanı korkusu bende sadece ancak Halo ve qlory ne onu anlamadım hocam yani iwk yansımasini kast ediyorsan evet doktorda söyledi ki zamanla aliwirsan yani kendi gözümüzde. Katbe kat daha parlak bir mercek yani parlama...
Çok çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun
1574223006
Guzel cevab için çok teşekkürler hocam elbette alcon firmasını tercih edildi hastanede her iki gözü bir arada yapacak ve gözü kapanmadan eve gide bilirsin söyledi doktor ve 30 dakika sürecek amaliyat bugünde baki yağmurlu
1574223318...
En sonunda yarın sabah Dünyagoz bakü
Op.dr Bülent ayan
Hocam beni ilk seferde her iki göze lens takacak ve en azı gözlükle gördüğün gibi göreceksin etrafı söyledi ama ben 1 hafda arayla yapılıyor diye biliyordum hayrilis olur inşallah yarın benim için çok heyecanlı korkulu bir gün bekliyor...
Doğru söylüyorsunuz, hocam xiaomide bu kadar tutacağını tahmin etmesi hakikaten peynir ekmek gibi sardı midoyu ama gcam kapatmaları çok kötü oldu illaki pazarlama yapacak ya yeni telefon satacak ya
Ben zamanında Galaxy s3 kullandım ama gucelemelre takıntılı bu xaoimiden kapatıp miyim 11 çok...
Bende sizin gibiyim 2 yıllık telefon oldu mido ve bu bende ilk defadir yani her yıl telefon degiwdidirdim ama mido okadar problemsiz bir cihaz ki *yazılımı çıkmak şartıyla* inşallah bizler redmi not 10 geçeriz büyük yenilik olurhaha--
1574108591
Anladığım seneden yukarıda herşey karışmış tekra anlaşılır şekilde yazayım
Hocam iyi ekran süreleri almiwsiniz bende bugün dayanamayıp kurdum ama okadarda howum gitmedi yani hakkatden bow bir guncellem ne o var ne bu var fazla rem tüketiyor ve arada kasma donmaya benzer hareketler...
Hocam geri dönüşlerinizi beklerim inwallah birde kriterlere kendi kamerası nasıl çekiyor ön arka yani selfi kamerada kadın gibi makyaj yapıyormu ( guzellewdirme kapatılsa bile )
1574008525
En son EU stable gcam kullanmak isdedim ama arada olsa da selfi çekerim bi bakdik sanki yuzume baya makyaj...
Paylawim için teşekkürler hocam ellerinize salık ama bende kendi duwuncelelerimi yazmak isdiyorum müsaadenizle
Bizim bu mido güncelleme kesilince nerdeyse 1 yıldır port romlar çıkıyor herksein ellerine salık işin içinde zahmet var ama port romlarda görsellik olarak herşey yerinde oluyor ama...