raqli001 kullanıcısının son içeriği

1. raqli001

Sohbet hangi vpn araci kullaniyorsunuz

Önerdiginiz vpn proqranlari nelerdir arkadaşlar merhaba ben şu anda azerbayacanda yaşamakdayim sizin deyişinizle azeriyim dundendir internete giriş kapatilmiş durumda ama vpn kullanarak 2.3 saat gire bilmişdim dun wifi uzerinden ama şu anda mobil veri saisnde giriyorum ve bu ne zamana kadar...
  2. raqli001

Anket Hangisi alırsam daha iyi

Herkese merhaba guzel formumuzun güzel insanları yeni yılımız yiliniz kutlu olsun yarın inwallah telefon almayı düşünüyorum çok arawdirdim ve bazı marakalar ( Sony Samsung Huawei) mrkalarına bakdim fiyatına göre sunduğu özellikler biraz pahalı geldi bu yüzden Xiaomi bakdim ( bu firma işinin en...
  3. raqli001

Sohbet goz ameliyati

Allah razı olsun kardeşim
  4. raqli001

Sohbet goz ameliyati

İnşallah kardeşim bende bir problem olacağını düşünmüyorum yani amaliyatla heyecanı korkusu bende sadece ancak Halo ve qlory ne onu anlamadım hocam yani iwk yansımasini kast ediyorsan evet doktorda söyledi ki zamanla aliwirsan yani kendi gözümüzde. Katbe kat daha parlak bir mercek yani parlama...
  5. raqli001

Sohbet goz ameliyati

Çok çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun 1574223006 Guzel cevab için çok teşekkürler hocam elbette alcon firmasını tercih edildi hastanede her iki gözü bir arada yapacak ve gözü kapanmadan eve gide bilirsin söyledi doktor ve 30 dakika sürecek amaliyat bugünde baki yağmurlu 1574223318...
  6. raqli001

Sohbet goz ameliyati

En sonunda yarın sabah Dünyagoz bakü Op.dr Bülent ayan Hocam beni ilk seferde her iki göze lens takacak ve en azı gözlükle gördüğün gibi göreceksin etrafı söyledi ama ben 1 hafda arayla yapılıyor diye biliyordum hayrilis olur inşallah yarın benim için çok heyecanlı korkulu bir gün bekliyor...
  7. raqli001

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Doğru söylüyorsunuz, hocam xiaomide bu kadar tutacağını tahmin etmesi hakikaten peynir ekmek gibi sardı midoyu ama gcam kapatmaları çok kötü oldu illaki pazarlama yapacak ya yeni telefon satacak ya Ben zamanında Galaxy s3 kullandım ama gucelemelre takıntılı bu xaoimiden kapatıp miyim 11 çok...
  8. raqli001

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Bende sizin gibiyim 2 yıllık telefon oldu mido ve bu bende ilk defadir yani her yıl telefon degiwdidirdim ama mido okadar problemsiz bir cihaz ki *yazılımı çıkmak şartıyla* inşallah bizler redmi not 10 geçeriz büyük yenilik olurhaha--
  9. raqli001

1574108591 Anladığım seneden yukarıda herşey karışmış tekra anlaşılır şekilde yazayım Hocam iyi ekran süreleri almiwsiniz bende bugün dayanamayıp kurdum ama okadarda howum gitmedi yani hakkatden bow bir guncellem ne o var ne bu var fazla rem tüketiyor ve arada kasma donmaya benzer hareketler...
  10. raqli001

Hocam geri dönüşlerinizi beklerim inwallah birde kriterlere kendi kamerası nasıl çekiyor ön arka yani selfi kamerada kadın gibi makyaj yapıyormu ( guzellewdirme kapatılsa bile ) 1574008525 En son EU stable gcam kullanmak isdedim ama arada olsa da selfi çekerim bi bakdik sanki yuzume baya makyaj...
  11. raqli001

Soru Telefonun şarj olma süresi

Şu anda miui 9 ikamet ediyorum ve o neyin konturlu anlayamadim
  12. raqli001

Ben yarın denerim artık Aosp romlarda gide gele telefondan soğudum resmen gcam caliwsa keşke Aosp romlar iyi ama bir miui kadar iwlevsel değil
  13. raqli001

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Hadi midoculara hayırlı olsun hiç umudum yokdu peki hocam gcam caliwiyormu gecmege degermi wuanda pixel experince romdayim
  14. raqli001

MIUI 11 [PORT][9.0] MiuiPro Stable v11.0.9.0 Redmi 5 Plus

Paylawim için teşekkürler hocam ellerinize salık ama bende kendi duwuncelelerimi yazmak isdiyorum müsaadenizle Bizim bu mido güncelleme kesilince nerdeyse 1 yıldır port romlar çıkıyor herksein ellerine salık işin içinde zahmet var ama port romlarda görsellik olarak herşey yerinde oluyor ama...
Üst Alt