Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11.0.1 şarj konusunda üzmeyecektir ama insanın sürekli güncellenen bir telefonda en temel sürümde kalması aosp rom kullanmak gibi birşey oluyor bir de benim farkettiğim eu rom global roma göre daha çok şarj tüketiyor sanırım ben global romları tercih etmenizi öneririm Xiaomi arama uygulamasının...
Global rom olmasına rağmen Rusya Türkiye romu gibi rom kodu farklıdır ve farklı bir romdur yani şimdi kodları tek tek yazmayayım aratarak farkın ne olduğunu görebilirsiniz
11.0.1 en stabil sürüm parmak izi şarj süresi olsun 12 13 saat ekran süresi alıyorum gece şarj yüzde 1 gider benim tek gördüğüm eksik NFC düzgün çalışmıyor geriye kalan herşey çok iyiydi su anda 11.0.8 kullanıp deniyorum
Ben android 11den hiçbir şey anlamadım MIUI 12den de sadece kontrol paneli değişti onu da belki üçüncü parti temalarla hallederdim ki onu kullanmıyorum aşırı stabil çalışmıyor eski tarz kontrol merkezi çok daha hızlı
Valla ben uzun süre 11.0.1 sürümünü kullandım hala eski kontrol merkezi kullanıyorum çünkü daha hızlı şarj resmen akıyordu artık güncel olsun dedim sıkılırsam yine sürüm değişecem aosp bile deneyebilirim ama tavsiyem çok sürüm değişme yine bataryaya zararı oluyor ben öyle şeyleri pek...
Ben 18 w cihazla şarj ediyorum bataryayı ısıtmıyor 33w şarj aletiyle denedim onda telefon aşırı ısınıyordu yaklaşık 1.30 2 saat arası dolduruyor sanırım ben eskiden 20-80 arası şarj ederdim şu anda geceden bırakıyorum ben direk MIUI 11den geçtim ama temiz kurulum yaparak geçtim tavsiyem bence...
Ben öyle bir problemle karşılaşmadım açıkçası şarj bir MIUI 11 değil ama bence benim için yeterli ben yoğun kullanımda birgün götürüyor artık eskisi gibi ekran süresine bakmıyorum ama şarjı normal bence hızlı şarjda herhangi bir sorun yok hatta daha hızlı şarj ettiğini söyleyebilirim