ramozotti kullanıcısının son içeriği

1. R

Ana Başlık Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı

Merhabalar bunun bir çözümü var mıdır.Telefon poco x3 NFC.Telefona bir türlü magisk yükleyemiyorum
  2. R

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

selam arkadaşlar romu az önce yükledim ama şöyle bir problem var.Oynadığım oyundaki ödül reklamları çıkmıyor sanırım romdan kaynaklı bir durum.Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?
  3. R

MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

nerde bu konu hocam bulamadım bir türlü
  4. R

Yardım Mi 9T 4G de Hızlı Şarj Tükenme Sorunu

hocam imei kendim atmıştım muhtemelen benim de bu yüzden hızlı düşüyor.Tekrardan kime attırdınız imei yi öğrenebilir miyim acaba mümkünse?Ben de attırmak istiyorum ücreti karşılığında
  5. R

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

Stoya hocam hücre bekleme ve ekran sürem bu şekilde.imei repair işlemini kendim yaptım.Eger bir program kaynaklı ise bunu nasıl bulurum hocam
  6. R

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

Yaklaşık 1 aydır bu romu kullanıyorum ve gayet memnunum.Yanliz benim telefon sanırım derin uykuya girmiyor.Geceden yüzde 100 sarjdan sabaha kadar en az 20-25 kayıp oluyor.Hangi romu kurduysam bu problemden kurtulamadim maalesef
  7. R

Yardım recovery modda kalıyor

teşekkür ederim yazdım kendisine
  8. R

hocam hiçbir yedek almadım malesef.Hiçbir çözümü yok mudur
  9. R

Merhabalar telefonua orjinal imei geri yüklemek için elimdeki xqcn yedeği ile qpts ten restore yaptım.ama açılınca direk twrp modda açıldı.Sonra fasboot moda alıp mi flash ile rom yükledim bu sefer de telefonun orjinal recovery si ile açıldı.Ne yaparsam yapayım tel açılmıyor.Öldü mü telefon acaba?
  10. R

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

özür dilerim Stoya hocam.Cevap için teşekkürler
  11. R

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

stoya hocam peki yeni güncelleme yaptığımızda da mı reset atmak gerekiyor cihaza.Mesela ben daha dün 11.0.4 e güncelledim.Bir de reseti twrp den yapacağız değil mi.Zira telden yapınca imei uçuyor
  12. R

Yardım Şebeke problemi

Stoya hocam orada anlattığım olay ile buradaki çok farklı inanın.Suan şebeke 4.5 g de iken arayan kimse bana ulaşamıyor
  13. R

Yardım Şebeke problemi

Arkadaşlar 11.0.1 global android 10 yükledim 1 hafta önce ama 3 günden beri şebeke 4.5 g de iken telefonuma arayanlar ulaşamıyor.3g ye veya E ye aldığım zaman ise ulaşılıyor.Yanliz 3g ye aldığımda telefonu E hızında çekiyor.Bu arada şebeke 4.5 g de iken ben hem arama yapabiliyorum hem de...
Üst Alt