ramozotti kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım recovery modda kalıyor

Merhabalar telefonua orjinal imei geri yüklemek için elimdeki xqcn yedeği ile qpts ten restore yaptım.ama açılınca direk twrp modda açıldı.Sonra fasboot moda alıp mi flash ile rom yükledim bu sefer de telefonun orjinal recovery si ile açıldı.Ne yaparsam yapayım tel açılmıyor.Öldü mü telefon acaba?
  2. R

Yardım Şebeke problemi

Arkadaşlar 11.0.1 global android 10 yükledim 1 hafta önce ama 3 günden beri şebeke 4.5 g de iken telefonuma arayanlar ulaşamıyor.3g ye veya E ye aldığım zaman ise ulaşılıyor.Yanliz 3g ye aldığımda telefonu E hızında çekiyor.Bu arada şebeke 4.5 g de iken ben hem arama yapabiliyorum hem de...
  3. R

Yardım Kamera dan galeriye geçiş sorunu

Arkadaşlar global 11.0.1 android yüklü kameradan galeriye geçmiyor.Bunun bir çözümü var mıdır acaba
  4. R

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

hocam stabil yazacağıma global yazmışım kusura bakma:$ bunlardan hangisini sececeğim
  5. R

evet sonradan jeton düştü.Peki bunlardan hangisini seçeceğim hocam global için.En alttakini mi
  6. R

hocam ben stabil olanını göremedim orada.Rom seçtiğim zaman beni betaya yönlendiriyor
  7. R

teşekkür ederim hocam.En son sürüm 9.11.14 gözüküyor onu mu indireceğim
  8. R

hocam bu mi globe nasıl yükleniyor.Sitesine baktım da rom oluşturma filan var istemediğimiz programları çıkarabiliyoruz.Romu oluşturduktan sonra twrp üzerinden mi yükleniyor acaba
  9. R

Yok resme baktım da çözemedim o yuzden sordum global Eea mi yoksa normal global mi
  10. R

hocam bu rom hangi rom
  11. R

Oyun Reklam çıkmıyor

Hocam oyunun adı clash of kings ve online bir oyun sürekli oynuyorum
  12. R

Soru Mi9t pil performansı

Miroom 9.11.7 beta yüklü
  13. R

Soru Mi9t pil performansı

Hocam daha yeni farkettim sen de C.O.K ci imissin.Ve cok oynayarak süper bir ekran süresi almışsın ben malesef bu süreleri göremiyorum
  14. R

Oyun Reklam çıkmıyor

Yok hocam hiçbir reklam engelleyici kurmadım bu arada Mi room 9.11.7 sürümü yüklü
  15. R

Oyun Reklam çıkmıyor

Oyunda ödül kazanmak için
Üst Alt