Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar romu az önce yükledim ama şöyle bir problem var.Oynadığım oyundaki ödül reklamları çıkmıyor sanırım romdan kaynaklı bir durum.Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?
hocam imei kendim atmıştım muhtemelen benim de bu yüzden hızlı düşüyor.Tekrardan kime attırdınız imei yi öğrenebilir miyim acaba mümkünse?Ben de attırmak istiyorum ücreti karşılığında
Yaklaşık 1 aydır bu romu kullanıyorum ve gayet memnunum.Yanliz benim telefon sanırım derin uykuya girmiyor.Geceden yüzde 100 sarjdan sabaha kadar en az 20-25 kayıp oluyor.Hangi romu kurduysam bu problemden kurtulamadim maalesef
Merhabalar telefonua orjinal imei geri yüklemek için elimdeki xqcn yedeği ile qpts ten restore yaptım.ama açılınca direk twrp modda açıldı.Sonra fasboot moda alıp mi flash ile rom yükledim bu sefer de telefonun orjinal recovery si ile açıldı.Ne yaparsam yapayım tel açılmıyor.Öldü mü telefon acaba?
stoya hocam peki yeni güncelleme yaptığımızda da mı reset atmak gerekiyor cihaza.Mesela ben daha dün 11.0.4 e güncelledim.Bir de reseti twrp den yapacağız değil mi.Zira telden yapınca imei uçuyor
Arkadaşlar 11.0.1 global android 10 yükledim 1 hafta önce ama 3 günden beri şebeke 4.5 g de iken telefonuma arayanlar ulaşamıyor.3g ye veya E ye aldığım zaman ise ulaşılıyor.Yanliz 3g ye aldığımda telefonu E hızında çekiyor.Bu arada şebeke 4.5 g de iken ben hem arama yapabiliyorum hem de...