ramojjk kullanıcısının son içeriği

1. ramojjk

Soru Fabrika ayaklarına sıfırlamak

Arkadaşlar telefonun içinden sık sık fabrika ayarlarına sıfırlamak zararlımı bugün mecbur kalıp bi kaç defa yapmak zorunda kaldım biraz araştırdım ama zararlı diyo doğrumu acaba
  2. ramojjk

Soru Reklamlardan virüs bulaşır mı

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle Chrome da veya diğer tarayıcı uygulamaları bazı anlamsız önümüze reklam çıkarıyo otomatik reklam sitesine atiyo güvenilir mi değil mi şüpheli tabi oralardan virüs bulaşma ihtimali varmi bi kaç uygulamaya tarattim ama temiz çıktı içimden format atmak geliyo ama...
  3. ramojjk

Yardım Mi 11 lite ne imeisiz cihaza rom

Sıfırlama yapılmış imei gitmiş sorun olmaz sanırım
  4. ramojjk

Kilit açık ama cihazda imei yok sıkıntı çıkmaz demi yurt dışı telefon
  5. ramojjk

Yardım Mi11 lite 5g ne hyperos güncellemesi gelmedi

Hocam peki bendede aynı cihaz var imei yok şuan bl açık atabilirmiyim brick olma durumu varmı imei olmadan atarsam fastbootla
  6. ramojjk

Yardım bootloader kilidi ve imei

Bl açık ve cihazsa imei yok şuan mi flastan global rom flashlasam sorun olmaz sanırım demi
  7. ramojjk

Arkadaşlar mi 11 lite 5g ne cihazım var imeisiz yeni aldım MIUI 14 var cihazda fastboot rom atsam brick olma durumu varmi imei olmadığı için atabilirmiyim, Mİ flashtan Ek olarak önerdini rom varmı cihaza son sürüm hyper os yüklemeyi düşünüyodum
  8. ramojjk

Soru USB hata ayıklama açılmadan rom atılır mı

Hocam mi flashdan atıyorum da açın diyolar anlamadım bende benmi yanlış yapıyorum diye soriyim dedim ☺️
  9. ramojjk

Soru USB hata ayıklama açılmadan rom atılır mı

Selamün aleyküm arkadaşlar 2 senedir USB hata ayıklama açmadan fastboot rom atıyorum telefona açılmalımı sizce şu ana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama açmak gerekiyomuş sanırım herhangi bi problem olurmu
  10. ramojjk

Yardım Poco X3 NFC ön kamera açılmıyor

Konuyu tekrar açıyorum hala düzelme yok bugün ağır çekime alınca kamera geldi fotoğraf çektim bitane gitti sonra yazılımsal olduğunu anladım da nasıl düzeltcem hala bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  11. ramojjk

Yardım Poco x3 nfc kamera sorunu

Ağır çekime alınca geliyo kamera sonra gidiyo geneli yazılımsal MIUI 14 sıkıntılı cidden
  12. ramojjk

Aynısı arka kameraya oldu gidip gidip geliyo gelmese anlarım da arada gelio gidiyo hepside aniden oluyo zaten anlamadım
  13. ramojjk

Açılmıyo maalesef ayarlardan denedim front kamera testi diye bişey vardı kameraya bağlanılmıyo diyip attı yine
  14. ramojjk

Selamün aleyküm arkadaşlar telefonumun ön kamerası aniden gitti kameraya bağlanılmıyo diyip atiyo arkadaşımda X3 pro var onunda arka kamerası gitmiş sıfırladım olmadı ne yapabiliriz buna arıza mı yoksa yazılımsal bişey mi bu
Üst Alt