ramojjk kullanıcısının son içeriği

1. ramojjk

Soru USB hata ayıklama açılmadan rom atılır mı

Selamün aleyküm arkadaşlar 2 senedir USB hata ayıklama açmadan fastboot rom atıyorum telefona açılmalımı sizce şu ana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama açmak gerekiyomuş sanırım herhangi bi problem olurmu
  2. ramojjk

Yardım Poco X3 NFC ön kamera açılmıyor

Selamün aleyküm arkadaşlar telefonumun ön kamerası aniden gitti kameraya bağlanılmıyo diyip atiyo arkadaşımda X3 pro var onunda arka kamerası gitmiş sıfırladım olmadı ne yapabiliriz buna arıza mı yoksa yazılımsal bişey mi bu
  3. ramojjk

Oyun Poco X3 NFC oyun romu

Arkadaşlar bana iyi performans veren rom + kernel önerirmisiniz rom MIUI olursa sevinirim
  4. ramojjk

Soru Antutu puanı

Arkadaşlar eu 12.0.9 +cy Kernel kurulu antutu testinden 360000 küsuratlı bi puan aldı iyimi sizce cihaz poco X3 NFC
  5. ramojjk

Yardım Adaptör sorunu

Arkadaşlar dün Turkcell den redmi note 10 aldım cihaz 33 w destekliyo sanırsam adaptör Max 22 w gösteriyo kaçak falan olabilirmi
  6. ramojjk

Rom Poco X3 NFC miui rom

Arkadaşlar poco X3 NFC için stabil MIUI rom önerirmisiniz
  7. ramojjk

Soru Stabil resmi rom

Arkadaşlar bana iyi performans veren resmi rom önerir misiniz Cihaz=Poco X3 NFC
  8. ramojjk

Soru Pil batarya optimizasyonu

Arkadaşlar pil optimizasyonu nasıl yapabiliriz cihaz poco X3 NFC
  9. ramojjk

Soru FastbootD ne demek

Arkadaşlar demin cihaza Fastboot rom attım işlem bitince mavi FastbootD yazısı çıktı ne demek bu
  10. ramojjk

Yardım Fastboota atıyor

A12 pixel experience kurdum cihazı başlatınca fastboota ekranına atıyor reset atıp denedim yine aynı cihaz poco X3 NFC
  11. ramojjk

Yardım Reset sonrası kernel gidermi

Arkadaşlar eu 12.0.9 yüklü kernel kurulu reset atsam bişey olurmu
  12. ramojjk

Soru Pixel experience A12

Arkadaşlar A12 pixel experience kurdum ama telefonu devamli fastboota atıyor resetleyip falan denedim ama yine olmadı tel=Poco X3 NFC
  13. ramojjk

Yardım Mi flash telefonu görmüyor

1 hafta önce rom attım 64 bit mi flash yüklü demin twrp falan kurdum bilgisayar telefonu görüyor ama mi flashta refresh yaptığımda görmüyor
  14. ramojjk

Soru Poco X3 NFC gcam

Arkadaşlar 2 tane config çıkıyor hangisini kurcam bide nasıl kuruluyor
  15. ramojjk

Soru Fastboot rom

Arkadaşlar temiz fastboot rom kurcam şöyle stabil çalışan oyun performansı pil performansı iyi olan güzel rom varmı cihaz Poco X3 NFC
Üst Alt