Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonun içinden sık sık fabrika ayarlarına sıfırlamak zararlımı bugün mecbur kalıp bi kaç defa yapmak zorunda kaldım biraz araştırdım ama zararlı diyo doğrumu acaba
Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle Chrome da veya diğer tarayıcı uygulamaları bazı anlamsız önümüze reklam çıkarıyo otomatik reklam sitesine atiyo güvenilir mi değil mi şüpheli tabi oralardan virüs bulaşma ihtimali varmi bi kaç uygulamaya tarattim ama temiz çıktı içimden format atmak geliyo ama...
Arkadaşlar mi 11 lite 5g ne cihazım var imeisiz yeni aldım MIUI 14 var cihazda fastboot rom atsam brick olma durumu varmi imei olmadığı için atabilirmiyim,
Mİ flashtan
Ek olarak önerdini rom varmı cihaza son sürüm hyper os yüklemeyi düşünüyodum
Selamün aleyküm arkadaşlar 2 senedir USB hata ayıklama açmadan fastboot rom atıyorum telefona açılmalımı sizce şu ana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama açmak gerekiyomuş sanırım herhangi bi problem olurmu
Konuyu tekrar açıyorum hala düzelme yok bugün ağır çekime alınca kamera geldi fotoğraf çektim bitane gitti sonra yazılımsal olduğunu anladım da nasıl düzeltcem hala bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Selamün aleyküm arkadaşlar telefonumun ön kamerası aniden gitti kameraya bağlanılmıyo diyip atiyo arkadaşımda X3 pro var onunda arka kamerası gitmiş sıfırladım olmadı ne yapabiliriz buna arıza mı yoksa yazılımsal bişey mi bu