ramfy kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım redmi note 12 pro 5g fastboot'tan bl kapattım cihaz açılmıyor !!

redmi note 12 pro 5g fastboot'tan " fastboot oem lock " yaparak bl kapattım cihaz recoveryde hata verdi . daha sonra çin yazılımı yükledim 2-3 sefer farklı sürümler ama cihaz redmi yazısı gelip sonra hemen fastboot'a atıyor . cihazın serileri ile falan oynanmamış orjinal üzerine duruyor , ne...
  2. R

Yardım Tek numaradan iki tane farklı ID numaralı mi hesabı sorunu.

Cihaz sıfırlanmış . Açılışta mi hesabı soruyor, şifresini de biliyorum ancak yanlış diyor. Mi Account bu siteden aynı numara ve şifre ile giriş yapıyorum kabul ediyor ancak telefondaki ve siteden girdiğim hesapların ID numaraları aynı değil . Aynı numara ile birden fazla hesap açılabiliyor mu...
  3. R

Yardım Redmi 9c mıuı yazısında kaldı.

Herkese kolay gelsin. Cihazıma twrp yükledim ancak sürekli redmi yazısında kaldı . Bende mi flash ile rom yükledim , rom yükleniyor ama cihaz bu sefer de mıuı yazısında kalıyor . Yardım edilecek bir konuysa yardımlarınızı bekliyorum .?
  4. R

Çözüldü Fastboot ekranından çıkamıyorum.

Herkese kolay gelsin. Cihazıma twrp yüklemek istiyordum tek tuşla yükleme aracı ile yüklemek istedim ancak cihaz 1 saniyeliğine kapanıp yine fastboot ekranından açıldı. Daha sonra MiFlash ile china rom yüklemek istedim ancak hata alıyorum (Mismatching image and device ). forumda sabahtan beri...
Üst Alt