ramazannnn38 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Gcam

Arkdaşlar Gcam Çok Sürüm İndirdim Fakat Sürekli Hata Veriyor Uygulama Çekemiyorum Foto Yardımcı olacak olan varmı
  2. R

Rom Güncelleme Geldimi mıu11

bende Global kararlı 11.0.1.0 Miıu Sürüm Var Güncelleme Yok diyor Başlkalarına Gelen Varmı Android 10 Gelecek diyorlar Aslı varmı .
  3. R

Yardım mi9t

arkadaşlar telefonu sifirladım mobil ag kullanılamıyor hatası alıyorum
  4. R

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

BANA KARLIRSA DAHA GELMEZ BU GÜNCELLEME SÖZDE BU GECE GELECEK DİYORLAR AMA SANMIYORUM
  5. R

Soru Gcam ve Tema

1- Evet Arkadaşlar Ben Gcam uygulaması indirdim ama Pek Farkını Göremedim Normal Kamera İle Cihazım Mİ9T Önereceginiz Varmı Gcam 2- İyi Bir Tema Arıyorum Önereceginiz Nelerdir .. ŞİMDİDEN TŞKLER ...
  6. R

Sohbet miui 11

KARDEŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİYOR BENCE BEKLE DERİM 2 GÜN DAHA
  7. R

MIUI 11 Mİ9T GÜNCELLEME GELDİ

usta görüyor mi unlock programı ile yapıyorum ama unclook olmuyor hata veriyor kafayı yiycem yaw
  8. R

bu rom kurma TWRP açılmıyor bu blootroom olmazsa
  9. R

kardeşim rom da sıkınıt yokda blootroom açık olmadıgı için kuramıyorum nasıl acıcam hangi root programını denediysem olmadı
  10. R

evet ama blootroom açamıyorum bi türlü hangi programı denediysem açmıyor 1571992259 yardımcı ol ustaaa
  11. R

mi-globe 9.10.17 şuanki sürüm
  12. R

NASIL YANİ ANLAMADIM
  13. R

GÜNCELLEME GELDİ AMA YÜKLENMİYOR NEDEN 2,2 GB DİYOR AMA GÜNCELLE DİYİNCE GÜNCELSİNİZ DİYOR
  14. R

Yardım Yeni Güncelleme ile Root Açılmıyor

1 - Arkadaşlar mi9T Aldım mi-globe dan en son sürüm olan 9.10.17 sürümü Yaptım ve sonrasında Sürümü yükledim Sonrasında Sürüm K20 olarak cihazı gösteriyor bunun üzerine xiaomi.eu dan yine Aynı sürümü indirdim fakat bi türlü yeni güncellemeden dolayı bootloader açılmıyor 2- ise Bu sürüm...
  15. R

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

1 - Arkadaşlar mi9T Aldım mi-globe dan en son sürüm olan 9.10.17 sürümü Yaptım ve sonrasında Sürümü yükledim Sonrasında Sürüm K20 olarak cihazı gösteriyor bunun üzerine xiaomi.eu dan yine Aynı sürümü indirdim fakat bi türlü yeni güncellemeden dolayı bootloader açılmıyor 2- ise Bu sürüm...
Üst Alt