ramazankaraca kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım NV Data İs Corrupted Hatası

Redmi Note 12 Pro 5G YD bootloader kilidi açık arkadaşlar ayarlardan sıfırlama sonrası recovery modda bu hatayla karşılastım. 3 kez rom yükledim sonuç aynı yere geliyor yine. Nasıl açarız cihazı
  2. R

Soru TWRP varken ayarlardan sıfırlama

Arkadaşlar merhaba cihazım redmi Note 9S cihazımda sadece twrp yüklü root vs yok cihazı satmak istiyorum ayarlardan sifirlarsam bir sorun olur mu illa twrp den mi sifirlamam gerekiyor twrp gitmesi felan sorun değil satacağım için sifirlamam lazım ayarlardan sifirlamamda bir sorun olur mu
  3. R

Çözüldü Redmi Note 9S Brick Oldu

Arkadaşlar selamlar ikinci el redmi Note 9s almıştım ve ön kamera açılmıyordu yazılımsal dediler ve bende önce rom attım normal mi flashtan duzelmedi. Bu işlerden çok anlayan birisi değilim onu söyleyeyim. Sonra persist dosyası yukleyim düzelir dediler ADB üzerinden fastboot modda persist...
  4. R

Soru Redmi Note 8 IMEI UÇAR MI?

Selamlar bir yıl önce redmi Note 8 aldım bootloader kilidini kendim açtım ve IMEI atılması için cihazı telefoncuya verdim 1 saat dedi gittim ve IMEI atılmıştı ve telefon sifirlanmamıştı bile. Cihazı alırken sordum sıfırlasam gider mi güncelleme yapabilir miyim diye gelen tüm güncellemeleri...
Üst Alt