ramazan_baspinarr kullanıcısının son içeriği

1. ramazan_baspinarr

Yardım Redmi 6a Siyah Ekran

Forumdaki anlatım kısmının linkini gönderirmisiniz.
  2. ramazan_baspinarr

Yardım Redmi 6a Siyah Ekran

Redmi 6a twrp vb yüklemeye çalışırken cihaz gitti. Sadece siyah ekran var ve telefon titriyor. Hiçbir şekilde fastboot moduna alamadım. Arka kapağı açık
  3. ramazan_baspinarr

Yardım Redmi 6a Sistem Yüklü Değil (Açılmıyor)

Hocam orjinal global cihaz yanlış imei fln atmadım imei ile alakalı değil dün açılmıyordu twrp de bügün yazılım attım böyle oldu sizin dediniz konudan şimdi ne yapmam gerekli
  4. ramazan_baspinarr

Yardım Red Mi 6a Mi Recovery 3.0 ekranında kaldı

Xiaomi Red Mi 6a MI-RECOVERY 3.0 ekranında kaldı telefon sürekli burayı açıyor kaptamıyorum telefonu. Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Twrp yüklücem ama bootloader açıktı rom atınca kapanmış heralde.
  5. ramazan_baspinarr

Benim redmi 6a için bu konudaki indirme kısımlarının linkini atabilirmisiniz 1612549568 Bu konudan hiç bir şey anlıyamadım youtube üzerinden videolara bakacağım ne aratmalıyım.
  6. ramazan_baspinarr

Dediğiniz işlemi yaptım yüne hata verdi
  7. ramazan_baspinarr

Bu hataları alıyorum. 1612546149 Reis neden oluyor ekran görüntüsünü yükledim.
  8. ramazan_baspinarr

Fastboot modunda sorunsuz alabiliyorum yüklemeye başlıcakken hata alıyorum usb hata ayıklama sistem silinince kapanmış olabilir mi?
  9. ramazan_baspinarr

Arkadaşlar Dün gün bootloader kilidini açıp bootloader menüsünden twrp attım dosyalar açılmadı şifre istedi ardından kurcalarken telefon açılmıyor sistem yüklü değil diyor. Custom rom indirip pc bağlıyorum Pc görüyor telefonu bootloader ekranında twrp de görmüyor. bootloader ekranında mi flash...
Üst Alt