Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 6a twrp vb yüklemeye çalışırken cihaz gitti. Sadece siyah ekran var ve telefon titriyor. Hiçbir şekilde fastboot moduna alamadım. Arka kapağı açık
Hocam orjinal global cihaz yanlış imei fln atmadım imei ile alakalı değil dün açılmıyordu twrp de bügün yazılım attım böyle oldu sizin dediniz konudan şimdi ne yapmam gerekli
Xiaomi Red Mi 6a MI-RECOVERY 3.0 ekranında kaldı telefon sürekli burayı açıyor kaptamıyorum telefonu. Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. Twrp yüklücem ama bootloader açıktı rom atınca kapanmış heralde.
Benim redmi 6a için bu konudaki indirme kısımlarının linkini atabilirmisiniz
1612549568
Bu
konudan hiç bir şey anlıyamadım youtube üzerinden videolara bakacağım ne aratmalıyım.
Arkadaşlar Dün gün bootloader kilidini açıp bootloader menüsünden twrp attım dosyalar açılmadı şifre istedi ardından kurcalarken telefon açılmıyor sistem yüklü değil diyor. Custom rom indirip pc bağlıyorum Pc görüyor telefonu bootloader ekranında twrp de görmüyor. bootloader ekranında mi flash...