ramazan özkaya kullanıcısının son içeriği

1. ramazan özkaya

Soru Mi 13t vs Mi 14t hangisini tavsiye edersiniz?

14 t işlemci ve kamera bi tık iyi ve daha güncel yeni aralarında da normalde en az 2 k fark var ki 14t tercih edilir
  2. ramazan özkaya

Tavsiye S23 ultra vs mi 14t pro

s23 amiral gemisi bir cihaz vede samsungun en iyi işlerinden birisi:) he 14 t kötü değil fakat bir amiral gemisi cihaz ile bir alt segment heleki samsung sa kyas olmaz hocam
  3. ramazan özkaya

Soru Xiaomi 10t pro vs redmi note 11 Pro plus

özellik olarak ön planda ne istediğinize bağlı hocam . 10 t daha üstün görünüyor snopdragon işlemcisi ile .fakat 11 pro amelod ekranı ve yeni olması avantaj dır . kronik sorunlar çok oluyor du note seride 11 proda varmıdır bilemiyorum
  4. ramazan özkaya

Soru Xiaomi 13T, 13T PRO, 14T, Poco?

Bu dediğiniz hız düşürme performans artırma yazılım ve güncelleme ile yapılır ki zamanında iphone 15 lerde yaptılar işlemci hızlı idi ve tel yanıyordu hızı düşürüp ıısnmanın önüne geçtiler . x6 pro yu sırf batarya şikayetleri yüzüne eledim. samsung da ise ultra harici pek y d gelmiyor eğer...
  5. ramazan özkaya

bildğim kadar şimdilik olmuyor . ve bende f6 düşünüyorum s 24 fe veya s 24 + bakacağım hocam öncelik batarya ve uzun süre kullanmak benide
  6. ramazan özkaya

f6 larda yd olanlarda kayıt yok bildiğim kadar ve
  7. ramazan özkaya

14 lerde şarj sorunu olduğunu söylüyorlar . poco da ise x6pro larda kayıt var f serisinde yok
  8. ramazan özkaya

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

giga bit türknet giga mı hocam vede türknetin modemi var giga bende de f6 pro daha da mı iyi çeker ???
  9. ramazan özkaya

Tavsiye xiaomi/redmi telefon önerisi

direnç kayıt olan cihazlara yazılımsal atılıyor fakat eski yönleri daha çok diye biliyorum xioami lerde . yoksa samsung infinix gibi yazılım server kayıtlarda sadece güvenli klosör çalışmıyor diye biliyorum hocam
  10. ramazan özkaya

Tavsiye xiaomi/redmi telefon önerisi

direnç olmadan kayıt yok bildiğim kadar xioami lerde
  11. ramazan özkaya

Tavsiye 18.000 tl ye kadar yurtdışı cihazı önerisi

çalışmayan uygulama lar olabilir iyşce sorup öğrenmek gerek hocam kafa rahat olsun derseniz y içi alın
  12. ramazan özkaya

yd bir kere almıştım note 5 pro da onun da 6. ayda na kart yandı ondan sonra yd na sıcak bakmıyorum . fakat sıkıntısız yd kullanan çok kişi var . vede diranç işi biraz sıkıntılı diye biliyorum .işin ehlini bulmak lazım . forumda işin ehli hocam lar vardır
  13. ramazan özkaya

f6 pro var kayıtsız şu an . mi 13 , 13t pro direnç kayıtlı . eger oyun içinse 13 k bandında infinix gt 20 ler yazılım kayıtlı olacak onlarda sıkıntı direnç gibi olmaz hoıcam
  14. ramazan özkaya

Soru X6 pro alınır mı?

x6 da ne gibi yazılımsal hatalar mevcut hocam .bilgilendirirseniz sevinirim
Üst Alt