Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teli hızlandırmak için sensörleri kapattık . Kamera açılmayınca , ayarı geri aldığımda işaret gitmedi vede kamera yeniden başlat mama rağmen açılmıyor 🤔
tel 2.kez Kendi kendine kapanıyor. ses ve power tuşlarıyla açtığımda fasstboot ta açıldıktan sonra açılıyor . tekrar kapanma olamaması için ne yapmamız gerekir acaba [emoji848][emoji848]
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gizli ağa bağlanmada sorun yaşıyorum. 18 gündür arızalı olan net bugün yapıldı. ilk zaman redmi 8 de ki tel direk bağlandı . fakat Benim telde yeniden başlat aç kapa yaptıktan çok sonra bağlandı . wi-fi ağından uzaklaşıp tekrar eve geldiğimde yine baglanamadim wi-fi ye. modemi de ackapa yaptım...
wi-fi bağlantısı çok sık kopuyor ve otomatik olarak bağlanmıyor . elle aç kapa yapincada bağlanıyor, ip adresi alınıyor diyor ve bağlantı sağlanamiyor. bir kaç defa teli aç kapa yapıp baya bir bağlanmaya çalıştığımızda zar zor bağlantıyı kurabiliyoruz.
Önceden bağlantı koptugunda kendiliğinden...
Tel arada donuyor . Yaz sıcaklarından diye onemsememistik fakat donma ve arama çağrı yi dahi goremiyoruz bazen?? Fabrika ayarlarına mi döneyim yoksa garantiye mi gönderelim [emoji848][emoji848]
Selamünaleyküm . note 10 lite kamerayı yetersiz buluyorum gcam yükleyeceğim sizde varsa atarmsnz linkini
Mi A3 ve redmi 8 telefonlarimda wi-fi bağlantısında sık sık kopmalar oluyor fakat 1.2 dakika içinde tekrar geliyor .acaba sıkıntı nedir.not; laptop da kopma olmuyor.
Mi a3 Telde wifi arada 1.2 dakikalığına gidiyor . Redmi 8 telefonumda ise bu sorunu hiç yaşamadım . Nasıl bir yöntem önerirsiniz.
Redmi note 5 ekran koruyucuyu MiA3 de kullansam dokunmatikte sorun yasarmiyim ..parmak izini kullanmıyorum[emoji848][emoji848]