Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s23 amiral gemisi bir cihaz vede samsungun en iyi işlerinden birisi:) he 14 t kötü değil fakat bir amiral gemisi cihaz ile bir alt segment heleki samsung sa kyas olmaz hocam
özellik olarak ön planda ne istediğinize bağlı hocam . 10 t daha üstün görünüyor snopdragon işlemcisi ile .fakat 11 pro amelod ekranı ve yeni olması avantaj dır . kronik sorunlar çok oluyor du note seride 11 proda varmıdır bilemiyorum
Bu dediğiniz hız düşürme performans artırma yazılım ve güncelleme ile yapılır ki zamanında iphone 15 lerde yaptılar işlemci hızlı idi ve tel yanıyordu hızı düşürüp ıısnmanın önüne geçtiler . x6 pro yu sırf batarya şikayetleri yüzüne eledim. samsung da ise ultra harici pek y d gelmiyor eğer...
direnç kayıt olan cihazlara yazılımsal atılıyor fakat eski yönleri daha çok diye biliyorum xioami lerde . yoksa samsung infinix gibi yazılım server kayıtlarda sadece güvenli klosör çalışmıyor diye biliyorum hocam
yd bir kere almıştım note 5 pro da onun da 6. ayda na kart yandı ondan sonra yd na sıcak bakmıyorum . fakat sıkıntısız yd kullanan çok kişi var . vede diranç işi biraz sıkıntılı diye biliyorum .işin ehlini bulmak lazım . forumda işin ehli hocam lar vardır
f6 pro var kayıtsız şu an . mi 13 , 13t pro direnç kayıtlı . eger oyun içinse 13 k bandında infinix gt 20 ler yazılım kayıtlı olacak onlarda sıkıntı direnç gibi olmaz hoıcam