Raksoy81 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım miui 9 sürümüne dönmek istiyorum

Mi 8lite cihazim var miui 9.8 sürümü vardi ilk aldığımda o sürüme geçmek istiyorum nasıl indirebilirim.onu link atar mısınız bana
  2. R

Yardım Mi 8 Lite Şarjım Çabuk Bitiyor

Arkadaşlar sa mi 8 lite kullanıyorum yeni gelen 11 guncellemesine geçtim sarj inanilmaz hizli bitiyor günde 3 kere takıyorum biktim miui 9 a geçmek istiyorum nasil. Yapacağım
  3. R

Yardım Mi 8 lite en iyi sürüm

Sa arkadaşlar 1.5 hafta önce mi 8 lite aldim aldıktan sonra güncellemelerini yaptım ama sarj tüketimi biraz daha hızlandı su an da 10.3.3.0 kullanıyorum 10.3.5.0 guncellemesi geldi onu yapsammi yoksa sizin bildiğiniz daha iyi bir sürüm varmi
  4. R

Çözüldü Mi 8 Lite Şebeke Kopma Sorunum Var

Nasıl sifirliyoruz ? 1566685089 Hocam şimdi baktım da telefonumda internet yokmuş kaç gündür boşuna ugrasiyormusum ama internet vardı 1 haftalık ve 5 GB ti şimdi türk Telekom Mobil uygulamasından baktım yokmuş kusura bakmayın sizide gördüm kaç gundur
  5. R

Şu an sim 2 de arama geliyor ama internete baglanamiyorum internetimde var
  6. R

Hocam 10.3.3.0 global versiyonu indirdim hala şebeke sorunu var kendi internetim var ama internete baglanamiyorum
  7. R

Yardım Qualcomm 3.0 xiaomi

3.0 Qualcomm orjinal.sarj aleti nerden bulabiliriz ? Link atabilirmisiniz varsa ?
  8. R

Teşekkürler hocam inşallah olacak diye düşünüyorum size güveniyorum şu an dukkandayim eve geçince ilk işim bu olacak
  9. R

Yardım Mi 8 Lite şebeke sorunu için miu sürüm

Buralarda yeniyim.kusura bakmayin
  10. R

10.3.3.0 i nasıl yukleyebilirim şu anda guncellemelerde gözükmüyor 1566641649 İnşallah hocam sizi bekliyorum lütfen çözelim artık su sorunu çıldıracağım
  11. R

Yardım Mi 8 Lite şebeke sorunu için miu sürüm

Arkadaşlar 2 gün önce mi8 Lite 64/4 GB versiyon telefon aldım aldığımda şebeke sorunu yoktu fakat güncelleme yaptığım gibi internete bağlanamiyorum mobil veride ama beni arayanlar falan uğraşıyor bilen varsa bu mi 8 Lite cihazın ilk sürümü hangisidir bana linkini atabilirim artık o sürümü...
  12. R

Hocam o zaman şebeke sorunum kalkarmi yüklersem.?
  13. R

Garanti delta mi 10.2.2.0 di eski güncellemesini yükledim az önce şu an miu global 9.6.27 var ve yeni güncelleme gelmiyor telefona galiba iyice bozdum
  14. R

Ben bu booatlader kilidi falan yaparken telefonun garantisini bozmam dimi ?
  15. R

Saolun teşekkür ederim ama gerçekten pişman olmuş kadar oldum inşallah burda düzeltecegim sizde varmı hala şebeke sorunu ? 1566575717 Teşekkür ederim inceleyecegim ama hiçbirinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ne bootlader kilidi açmayı nede rom atmayı
Üst Alt