Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sa mi 8 lite kullanıyorum yeni gelen 11 guncellemesine geçtim sarj inanilmaz hizli bitiyor günde 3 kere takıyorum biktim miui 9 a geçmek istiyorum nasil. Yapacağım
Sa arkadaşlar 1.5 hafta önce mi 8 lite aldim aldıktan sonra güncellemelerini yaptım ama sarj tüketimi biraz daha hızlandı su an da 10.3.3.0 kullanıyorum 10.3.5.0 guncellemesi geldi onu yapsammi yoksa sizin bildiğiniz daha iyi bir sürüm varmi
Nasıl sifirliyoruz ?
1566685089
Hocam şimdi baktım da telefonumda internet yokmuş kaç gündür boşuna ugrasiyormusum ama internet vardı 1 haftalık ve 5 GB ti şimdi türk Telekom Mobil uygulamasından baktım yokmuş kusura bakmayın sizide gördüm kaç gundur
10.3.3.0 i nasıl yukleyebilirim şu anda guncellemelerde gözükmüyor
1566641649
İnşallah hocam sizi bekliyorum lütfen çözelim artık su sorunu çıldıracağım
Arkadaşlar 2 gün önce mi8 Lite 64/4 GB versiyon telefon aldım aldığımda şebeke sorunu yoktu fakat güncelleme yaptığım gibi internete bağlanamiyorum mobil veride ama beni arayanlar falan uğraşıyor bilen varsa bu mi 8 Lite cihazın ilk sürümü hangisidir bana linkini atabilirim artık o sürümü...
Saolun teşekkür ederim ama gerçekten pişman olmuş kadar oldum inşallah burda düzeltecegim sizde varmı hala şebeke sorunu ?
1566575717
Teşekkür ederim inceleyecegim ama hiçbirinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ne bootlader kilidi açmayı nede rom atmayı