Rakqun kullanıcısının son içeriği

1. Rakqun

Yardım Note 8 pro kapanma sprunu ACİLL YARDIM Lütfennn!!

Format at düzeliyor art arda telefonu 3 kere kapatıp açinca oluyor
  2. Rakqun

Yardım Note 8 Pro ve Bluetooth Kulaklık Uyuşmazlığı

Ben qcy T7 kullanıyorum kopma sorunu hiç olmuyor
  3. Rakqun

Soru Ankara'da root atılan dükkan varmı

Telefon marka model nedir
  4. Rakqun

Recovery [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı

Yüklenmemiş demektir veya root atmadan rebot yaptın recovery kalktı
  5. Rakqun

Yardım Telefon Otomatik hata raporu oluşturuyor

Hata modu ile ilgili bölüm vardı orada
  6. Rakqun

Yardım Telefon Otomatik hata raporu oluşturuyor

Geliştirici seçeneklerini kontrol edin
  7. Rakqun

Yardım Bootloaderı kilitlenmiş telefona rom atma

Sitede bootloader kilidi nasıl çabuk açılacağı yazıyor bence onu deneyip yeniden rom flashlayın büyük ihtimalle olur
  8. Rakqun

Yardım Aldığım çin modeli telefona global rom yüklemiş güncelleme yapılmıyor fotoğrafta bilgiler var

Bu soru orijinal aldığım telefonda da yaşıyorum güncellemeyi zamanında yapmadığın içinden el ile yükleme yapman lazım
  9. Rakqun

Rehber Zaman beklemeden ve veri kaybetmeden Bootloader kilidinin açılması ve kapatılması

Yeniden indirin ve rardan çıkartın tüm klasörü
  10. Rakqun

Rehber Zaman beklemeden ve veri kaybetmeden Bootloader kilidinin açılması ve kapatılması

Özelden yazarsan yardımcı oluruz sorunu çözerim
  11. Rakqun

Bende denedim çalıştı tek yapmanız gereken yükleme bitene kadar hiç elinizi ses açma tuşundan çekmeyin
  12. Rakqun

Teşekkürler şimdi deneyeceğim inşallah çalışır
  13. Rakqun

Yardım iPhone 7 Plus’a Mi şarj adaptörü

Telefonun bataryasına Zarar vermez telefon kaç amper çekerse o kadarını çeker macpro şarj adaptörü kullananlar var sıkıntı yapmaz onunda 20 w falan olmasın lazım takabilirsin
Üst Alt