raizelsama53 kullanıcısının son içeriği

1. raizelsama53

Soru 11T pro

Antutu puanım 645 bin çıktı ricedroid android 13 kullanıyorum normal mi?
  2. raizelsama53

Yardım Twrp üzerinden rom atamıyorum

Twrp üzerinden herhangi bir rom atarken ya unable to decrypt fbe device hatası alıyorum ya da flashing a/b zip to inactive slot b hatası alıyorum yardım eder misiniz 1675864827 Çözümünü bilen yok mu
  3. raizelsama53

Yardım Hayvanlarımız için yardım!

Arkadaşlarım abilerim ablalarım depremlerde her türlü can kaybı oluyor dilsiz canlar için bu link üzerinden yardım yapabilirsiniz insanlar kadar hayvanlarda kötü durumda https://www.mamakumbarasi.com/heranin-babasi?fbclid=PAAaZ4PqUoJeuEbsZ4SmsmVn_TwUvqwTj7eeMWz-P3uqBkZkEE1IdN-ePfg0M
  4. raizelsama53

Soru Dolby atmos

Xiaomi 11T Pro ya Crdroid 13 kurmak istiyorum ama dolby atmos özelliğini kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?
  5. raizelsama53

Soru 13 pro

Şuan Xiaomi 11T Pro kullanıyorum yurtdışı yine yurtdışı 13 pro almayı düşünüyorum sizce şuan geçmeye değer mi?
  6. raizelsama53

Soru Yeni telefon

Şuan Mi 11T Pro kullanıyorum yurtdışı aldım geri satıp yeni telefon almayı düşünüyorum aklımda s22 ultra ve Oneplus 10 pro var ne önerirsiniz bütçe 17-18k arası
  7. raizelsama53

Alış Mi 11T Pro

İstanbul içi Mi 11T Pro satan var mı almayı düşünüyorum fiyat üzerine ekleme yapabilirim
  8. raizelsama53

Yardım anx camera

Android 13 poco x3 pro için herhangi bir anx sürümü var mı?
  9. raizelsama53

Yardım Pixel 7 pro

Şuan elimde poco x3 pro var Türkiye garantili bootloader kilidini çok kez kapatıp açtım satıp Google pixel 7 pro almayı düşünüyorum yurtdışı olacağı için pasaport kaydı dışı bir kayıt yöntemi var mı
Üst Alt