Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkıntıdan kasıt nedir işte cihazın server kayıtlı imei gitmesi sorun değil benim için cihaz zaten bir hattı 120 gun açık şebeke gitmesi imei gider anlamında mi?
Cihazı yeni aldım server kayıtlı benim için kaydın bir önemi yok sadece güncelleme yapmak istiyorum 1.0.4 hyperosta ve güncelleme yok diyor fake rom muhabbeti sanırım bir hattım kayıtlı diğeri için bugün mesaj geldi 120 gün diye şimdi sorum şu hocalarıma. Ben bu cihazım güncelleme alsın...
Arkadaşlar cihazimda hyperos 1.0.2 global kurulu cihaza eu hyperos yeni çıktı kurmak istiyorum root ve recovery nasıl kurabilirim bilgisayar olmadan kuruluyor mu ayrıca hem root hem recovery mi kurmam gerekiyor bilgisi olan yönlendirebilir mi rica etsem.
F5 için EEA hyperos çıktı lakin global rom benimki EEA yi nasıl yüklerim hyperos youtube da adamlar dosyalarin adını değiştirerek yapıyor lakin ben denedim zaman damgasi diye bir hata veriyor bl açık ama root twrp yok bende. Bilgisi olan varmı varsa yönlendirebilir mi?
Malasef ve üzülerek dile getiriyorum ekranım kırıldı ve değişim için hangi firmayı ve hangi yolu izlemem gerektiğini bilemiyorum orjinal ekran bulunur mu orjinal diye yazanlar 'ne kadar orjinal ve değişim sonrası eekranda sorun yaşar mıyım muamma konu hakkında tecrübesi yönlendirmesi olan...
Selamlar en son cihazimi twrp uzerinden 10.3 sürümüne güncellerken twrp yi güncellemedim ve dogal olarak cihaz şimdi twrp ye girmiyor android 9 miui 10.3 kurulu bende sizden ricam kurmam gereken twrp sürümü hangisidir ve en pratik hangi şekilde kurabilirim yardımcı olurmusunuz sonrası cihazı...
Herkese selamlar. Oncelikle mi 8 se cihazimi aldığımdan beri Miui eu 10 v10.2.3.0 Stabil sürüm ve Twrp ise 3.2.3 - 1102 sürümü varolmakta öncelikle sanırım miui 11 veya bir başka custom rom yukleyebilmem için oncelikle twrp güncellemem gerekiyor lakin PC mevcut değil twrp güncellemesini sadece...
Onu nasıl yukseltecegiz peki hocam kusura bakmayın pek fazla anlamıyorum
1567459936
Hocam 1217 kurmam gerekiyor sanırım miui sürüm 10.2.3 ve öncesi için twrp o sürüm olması gerekiyor diyor?
cihazimin roomu bu pixel i kursam sorun yasarmiyim? Saf android istiyorum sanirim rom sorunsuz Cihaz imei kayıtlı imeiler ucarmi twrp mevcut nasıl bir kurulum yolu izlemeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim şimdiden işin ehli ustalara teşekkürler..