Raison kullanıcısının son içeriği

1. Raison

Karşılaştırma 12T vs Oneplus 9 Pro

İzmir Çankaya'daki telefoncular 12T için kayıt çıktığını söylüyor ve satıyorlar. Doğru mu? Bir de sizce 12T mi alınmalı yoksa Oneplus 9 Pro mu?
  2. Raison

Mi5s batarya değişimi

Benim de ekran sürem epey düştü göndersem mi? Delta Servis 1
  3. Raison

Yardım Mi 5s ghost screen hakkında

LG panellerde yeni/eski version olarak ayrım yapmışsınız sanırım. Yeni versiyonları ücretsiz onarım yapmıyor, eski versiyonları yapıyorsunuz gibi anladım ben. Mi 5s yeni mi eski mi?:?
  4. Raison

Yardım Pubg Mobile

Sonuç olarak şimdi illegal yollar dışında, çözüm Oreo beklemek mi? |(
  5. Raison

Yardım Pubg Mobile

Hocam bunları ayrıntılı anlatan bir kaynak var mı? Mesela kurabilirsiniz derken nasıl kurarım ben bunu bilmiyorum.
  6. Raison

Yardım Pubg Mobile

Viper os'u kurmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Nasıl kurarım ne yaparım bunu öğrenebileceğim bir kaynak var mı?
  7. Raison

Yardım Pubg Mobile

aosb rom ne demek?
  8. Raison

Yardım Pubg Mobile

Yeni bir rom falan yok mu bunu çözecek bir yol?
  9. Raison

Haber Mi5s Hotspot Sorununu Çözdüm

Sorunu nasıl çözdüğünüzü anlamadım? Yeni apn oluşturdunuz. Bu apnyi ne ayarlarda oluşturdunuz? Bu apnyi mi aktif ettiniz hiç bir şey anlaşılmıyor.
  10. Raison

Yardım Xiaomi mi5s oyunlarda kasma

Hocam bende de Mi 5s var PUBG mobile'da kasma yapıyor. Bazı uygulamalarda kasma yapıyor ek olarak yine. Kurup dener misiniz? Romdan mı acaba yani?
  11. Raison

Yardım Pubg Mobile

Benim Mİ 5S (64GB)'da da aşırı kasıyor droplar yiyor. En düşük ayarlarda bir de oluyor bu. Arkadaşda Note 4 Global var onda kasmıyor. O cihaz 2-3 gömlek altı bir cihaz onda oynatırken yağ gibi ben de neden kasıyor anlamış değilim. Hayalet ekran + ısınma + oyunlarda kasma sorunu beni soğuttu...
  12. Raison

Çözüldü Xiaomi'nin üvey evladı Mi5s

Açıklamanın kaynağını alabilir miyim hocam?
  13. Raison

Çözüldü Xiaomi'nin üvey evladı Mi5s

Ghost screen için Delta Servis'e yollayan var mı ya? Korkuyorum yollasam mı yollamasam mı :?
Üst Alt