Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_2
Hocam bu sürüm hariç rom yüklemiyor. Bende yaşadım. Bundan sonra çıkan sürümler v1 v2 diye ayrılıyor v2 joyeuse için.
Ama onlarda rom yüklemiyor. Yükleniyor gibi hatasız bitiyor ama logoda kalıyor telefon. V1 ler de yüklüyor ama dosya şifresini açmıyor diye...
Herşeyi yaptım ben dostum botloader açtım twrp attım şifre dosyasini sildim telefonu açtım ayarlar hariç hiçbir şey açılmıyor. Yoldan bulduğum telefonu sahibine vermek için yaptım ama sonuç alamadım. Daha öncesinde bide sıvı teması olan yerleri temizledim.
En son jandarmaya teslim ettim 😁
Hocam bende uygulama oyun yok neye girersem tarayicidan giriyorum. Cihaz belleği şişmiyor. Miui 14 gerçekten güzel olmuş, 13 te telefon sürünüyordu.
1680989030
Telefon kasması genelde persist bozulduğundan geliyor benim başıma.
Hayırlı günler kolay gelsin donma ve reset problemim var bu sürümde ne yapmam gerek.? Ses takılması yaşadığım zaman persist flaslamistim düzeldi yine aynısını mı yapayım yoksa başka birşey mi gerekli.
Hocam çok uğraştım orangefox rom da atmiyordu, orangefox versiyon düşürdüm, 12.5.2eea attım ses kısılıyordu, eu12.5.7 attım ses takılmaya başladı, konularda persist demişler persist attım şuan sorunum yok. Eyvallah sağolasın.
Romda sıkıntı var beyler twrp atıyorum twrp ye girip cikiyorum telefon açılınca twrp siliniyor. Aynı şekilde uygulama kaldırıyorum sonradan geri yükleniyor. Durum çubuğu ayarlarım siliniyor wipe yapsam çözüm ölümü ki. vürüs mü kaptık PC den acaba öylede bı sorun olabilir mi, Fastboot...