Rafet18 kullanıcısının son içeriği

1. R

Mod Redmi Note 9 S/PRO Dolby Digital Plus v7.2 [ANDROİD 10]

Eu14.0.3 te denesem ne olur acaba fikriniz varmı?
  2. R

Yardım Redmi note 9 pro ses kesilmesi

Evet bootloader açık ve twrp yüklü bende.
  3. R

Yardım Redmi note 9 pro ses kesilmesi

Reis büyük ihtimalle persist bozulmuş. Çok başıma geldi rom değişiminden oluyordu benimki. Persist flashlayip denemeni tavsiye ederim.
  4. R

Yardım Twrp ile Rom Yüklyemiyorum

OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_2 Hocam bu sürüm hariç rom yüklemiyor. Bende yaşadım. Bundan sonra çıkan sürümler v1 v2 diye ayrılıyor v2 joyeuse için. Ama onlarda rom yüklemiyor. Yükleniyor gibi hatasız bitiyor ama logoda kalıyor telefon. V1 ler de yüklüyor ama dosya şifresini açmıyor diye...
  5. R

Yardım Redmi Note 9 Pro format atmadan desen kilidi nasıl kırılır?

Herşeyi yaptım ben dostum botloader açtım twrp attım şifre dosyasini sildim telefonu açtım ayarlar hariç hiçbir şey açılmıyor. Yoldan bulduğum telefonu sahibine vermek için yaptım ama sonuç alamadım. Daha öncesinde bide sıvı teması olan yerleri temizledim. En son jandarmaya teslim ettim 😁
  6. R

MIUI 13 Redmi note 9 pro (Joyeuse) eu rom ne durumda?

Hocam çin roma nasıl erişebiliriniz.
  7. R

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

Hocam bende uygulama oyun yok neye girersem tarayicidan giriyorum. Cihaz belleği şişmiyor. Miui 14 gerçekten güzel olmuş, 13 te telefon sürünüyordu. 1680989030 Telefon kasması genelde persist bozulduğundan geliyor benim başıma.
  8. R

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

Telefon akıyor a dostlar. Ekran süresi 5 saatten 9 saate çıktı. Herhangi bir sorunum yok şuan. Kesinlikle yükleyin kullanın.
  9. R

Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Hocam aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım telefonla konuşurken hoparlöre alınca bu problem oluşuyor. Restart yapınca düzeliyor.
  10. R

Rehber MIUI 12.5 Debloater

Hocam debloater i kullandıktan sonra pil ömrü neredeyse 2 ye katladı mükemmel olmuş.
  11. R

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – EEA Kararlı V13.0.2.0.SJZEUXM

Hayırlı günler kolay gelsin donma ve reset problemim var bu sürümde ne yapmam gerek.? Ses takılması yaşadığım zaman persist flaslamistim düzeldi yine aynısını mı yapayım yoksa başka birşey mi gerekli.
  12. R

Rehber Redmi 9/9A/9C Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

hocam işlem yapılırken cmd kapandı ve cihaz tepki vermiyor ne yapmalıyım cihaz redmi9c
  13. R

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – EEA Kararlı V13.0.1.0.SJZEUXM

Hocam çok uğraştım orangefox rom da atmiyordu, orangefox versiyon düşürdüm, 12.5.2eea attım ses kısılıyordu, eu12.5.7 attım ses takılmaya başladı, konularda persist demişler persist attım şuan sorunum yok. Eyvallah sağolasın.
  14. R

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – EEA Kararlı V13.0.1.0.SJZEUXM

Romda sıkıntı var beyler twrp atıyorum twrp ye girip cikiyorum telefon açılınca twrp siliniyor. Aynı şekilde uygulama kaldırıyorum sonradan geri yükleniyor. Durum çubuğu ayarlarım siliniyor wipe yapsam çözüm ölümü ki. vürüs mü kaptık PC den acaba öylede bı sorun olabilir mi, Fastboot...
Üst Alt