rado237371 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Redmi 10 pro max Güncelleme sonrası açılmıyor(lütfen yardım)

evet ama bootloader kilidi açık deil 1682511014 ne kadar tutar acaba ortalama
  2. R

Yardım Redmi 10 pro max Güncelleme sonrası açılmıyor(lütfen yardım)

Redmi 10 pro max Güncelleme sonrası açılmıyor main menu diye bi yerde kalıyor rebbot wipe data connerct mi safe mode diye şeyler var hiç birinde düzelmiyor yardım edicek var mı yeni aldımda da telefonu
  3. R

Yardım Xiami Redmi 9 Root atabilin var mı(ücretlide olur)

Xiaomi Redmi9 ROOT Atabilcek var mı (ücretlide olur) ben pek anlamıyorum yapıyım dedim brick olcaktı az kalsı yardım edebilcek arakadaş varsa burdan ulaşabilir
  4. R

Teşekkürler @H.kadioglu Teşekkürler @ZENEX

Stoya sınırsız internet için rom atıcaktım ama orjinal yükledik heralde root atmam lazımdı program açmam için
  5. R

sohbet başlat vardı özelden ordan yazdım numaramı bıraktım whatsapptan yazdı kendisi
  6. R

Arkadaşlar telefon rom atmam gerekti derslerim için ve telefon açılmadı bozuldu ücretsiz bir şekilde H.kadioglu abimiz bana ücretsiz bi şekilde whatsapp üzerinden ortalama 1.5 saat destek oldu yardım etti kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. not:telefon eski haline döndü redmi...
  7. R

Sohbet Teşekkürler @H.kadioglu Teşekkürler

Arkadaşlar telefon rom atmam gerekti derslerim için ve telefon açılmadı bozuldu ücretsiz bir şekilde H.kadioglu abimiz bana ücretsiz bi şekilde whatsapp üzerinden ortalama 1.5 saat destek oldu yardım etti kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. not:telefon eski haline döndü...
Üst Alt