raderde kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım global den endonezya roma geçmek istiyorum

merhaba şuanda aktif olarak global 14.0.7 kullanıyorum endonezya 14.0.3 sürümünü flashlasam rollback a takılır mı sizce ?
  2. R

Sohbet Xiaomi bunu görse bilekliği piyasadan kaldırır:)

Şarj kablosunu kaybetmişim şarjım bitti bilekliğin kablosunu aradım bulamadım alternatif yol denedim 😀
  3. R

Yardım Şebeke gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar mi11t pro var elimde 5 aydır kullanıyorum 2 ay önce direnç işlemi gördü şuan 2 imeide sağlam ama şebeke yok uçak moduna alıp kapatıyorum şebeke 30sn geliyor geri gidiyor sizce sorun ne olabilir? Edit: garip ama çift simden birini kapatınca öteki geliyor ikincisini açınca...
  4. R

Yardım Uygulamanın kullandığı siteyi bulmak

Merhaba uygulamanın kullandığı siteleri nasıl bulurum örnek elimde a uygulamas var webview bir uygulama bu uygulamanın hangi siteden veri çekip verdiğin nasıl bulurum daha önce vardı böyle bişey VPN açıyordun uygulamalarda girdiğin tüm siteleri ve ipleri veriyordu varmı öyle bir uygulama bildiği...
  5. R

Yardım Data klasöründe dosya silme veya taşıma

Merhaba arkadaşlar android/data klasörü içinden dosya silemiyorum ve klasör içine dosya kopyalama yapamıyorum nasıl çözerim bunu ?
  6. R

Çözüldü Mi 11T Pro direnç işlemi

Merhaba arkadaşlar cihazı uzun zamandır kullanıyorum ve malum işlem için halen anakarta müdahale ile direnç mi yaptırmam lazım yoksa yazılım ile çözdüler mi ?
  7. R

Yardım Note10 s maui meta bağlantı sorunu

Merhaba arkadaşlar note 10 s cihaz var mı flash görüyor fastboot modda driver leri tam diye düşünüyorum 😀 ama Maui meta programı cihazı görmüyor Connect diyorum%0 da kalıyor fastboot modda alıp denedim kapaliyken Connect deyip USB bağladım ama bir türlü bağlanmadı başka çözüm önerisi olan varmı?
  8. R

Yardım Pc görmüyor herşeyi denedim

Merhaba mi10t cihazım var Bootloader açık ı*ei attırcam ama bılgısayar görmüyor görmüyor sadece şarj alıyor mesela kulaklığıda type-c ile bağlıyorum kulaklığıda görmüyor 8 telefoncu gezdim USB görmüyor birisi dedi şarj entegresi bozuk şarj entegresi bulamadık arkadaşın mi10t si var onun cihazın...
  9. R

Yardım rom sonrası hardbrick

merhaba arkadaşlar Rom - [MIUI 11][Q] Redmi Note 8 MIUI 11 Android 10 Stabil Port Rom linkteki romu kurdum normal herzaman kurduğum gibi reboot yaptım cihazım kapandı ve hiç işlev yok tuşlar çalışmıyor ekran gelmiyor buna qfill ile yetkili hesap olmadan yazılım flashlamayı denemelimiyim?
  10. R

Yardım Note 8 root sonrası bootlop

Merhaba arkadaşlar tek tıklama ile twrp yüklediğim magisk yükledim magisk ten sonra data ya erişim izni hatası veriyor twrp ve cihaz direk twrp den açılıyor ve telefon dahili bellekte dosyalar karışık isimlerle şifrelenmiş durumda hafıza kartına rom atıp romda denedim olmuyor yardım lazım Edit...
  11. R

Yardım Mi hesap rehber

Merhaba mi hesabımdaki rehberi nasıl silebilirim xiaomi cihaz olmadan
  12. R

Rehber Redmi K20 / Mi 9T QCN dosyası

Merhaba Cihazına malum yollardan işlem yapıpta seri numaraları null olanlar veya cihaz bootlop ta kalıyor ise verdiğim orjinal QCN dosyası ile cihazı eski haline çevirebilirsiniz Dosya Sadece Redmi K20 / Mi 9T içindir farklı model cihazda denemeyin.
  13. R

Yardım EDL onaylı hesap

merhaba mi9t cihazım kapandı ve hiç bir fizilsel tuş çalışmıyor ışık yok recovery veya fastboot moda girmiyor arka kapağı açtım edl test point olarak pc ye gösteriyorum ama rom flashlarken mi hesabı mı kabul etmiyor yetki yok diyor bir türlü geçemedim hesap kısmını yardım edebilecek varmı?
  14. R

Yardım Mi 9T kapandı açılmıyor

Merhaba mi 9T cihazıma EU rom yüklüydü güncelleme geldi 2.1gb indirdim recovery ile flashladım error 7 hatası verdi bende bosverip telefonun yeniden başlat dedim telefon kapandı açılmıyor ne recovery moda giriyor ne fastboot moda geçiyor şarja taktım şarj dahi almıyor cihaz kapalı şuan hiç tepki...
  15. R

Rehber Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.

Hayır yapmadım
Üst Alt