Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi11t pro var elimde 5 aydır kullanıyorum 2 ay önce direnç işlemi gördü şuan 2 imeide sağlam ama şebeke yok uçak moduna alıp kapatıyorum şebeke 30sn geliyor geri gidiyor sizce sorun ne olabilir?
Edit: garip ama çift simden birini kapatınca öteki geliyor ikincisini açınca...
Merhaba uygulamanın kullandığı siteleri nasıl bulurum örnek elimde a uygulamas var webview bir uygulama bu uygulamanın hangi siteden veri çekip verdiğin nasıl bulurum daha önce vardı böyle bişey VPN açıyordun uygulamalarda girdiğin tüm siteleri ve ipleri veriyordu varmı öyle bir uygulama bildiği...
Merhaba arkadaşlar cihazı uzun zamandır kullanıyorum ve malum işlem için halen anakarta müdahale ile direnç mi yaptırmam lazım yoksa yazılım ile çözdüler mi ?
Merhaba arkadaşlar note 10 s cihaz var mı flash görüyor fastboot modda driver leri tam diye düşünüyorum 😀 ama Maui meta programı cihazı görmüyor Connect diyorum%0 da kalıyor fastboot modda alıp denedim kapaliyken Connect deyip USB bağladım ama bir türlü bağlanmadı başka çözüm önerisi olan varmı?
Merhaba mi10t cihazım var Bootloader açık ı*ei attırcam ama bılgısayar görmüyor görmüyor sadece şarj alıyor mesela kulaklığıda type-c ile bağlıyorum kulaklığıda görmüyor 8 telefoncu gezdim USB görmüyor birisi dedi şarj entegresi bozuk şarj entegresi bulamadık arkadaşın mi10t si var onun cihazın...
merhaba arkadaşlar Rom - [MIUI 11][Q] Redmi Note 8 MIUI 11 Android 10 Stabil Port Rom linkteki romu kurdum normal herzaman kurduğum gibi reboot yaptım cihazım kapandı ve hiç işlev yok tuşlar çalışmıyor ekran gelmiyor buna qfill ile yetkili hesap olmadan yazılım flashlamayı denemelimiyim?
Merhaba arkadaşlar tek tıklama ile twrp yüklediğim magisk yükledim magisk ten sonra data ya erişim izni hatası veriyor twrp ve cihaz direk twrp den açılıyor ve telefon dahili bellekte dosyalar karışık isimlerle şifrelenmiş durumda hafıza kartına rom atıp romda denedim olmuyor yardım lazım
Edit...
Merhaba
Cihazına malum yollardan işlem yapıpta seri numaraları null olanlar veya cihaz bootlop ta kalıyor ise verdiğim orjinal QCN dosyası ile cihazı eski haline çevirebilirsiniz
Dosya Sadece Redmi K20 / Mi 9T içindir farklı model cihazda denemeyin.
merhaba mi9t cihazım kapandı ve hiç bir fizilsel tuş çalışmıyor ışık yok recovery veya fastboot moda girmiyor arka kapağı açtım edl test point olarak pc ye gösteriyorum ama rom flashlarken mi hesabı mı kabul etmiyor yetki yok diyor bir türlü geçemedim hesap kısmını yardım edebilecek varmı?
Merhaba mi 9T cihazıma EU rom yüklüydü güncelleme geldi 2.1gb indirdim recovery ile flashladım error 7 hatası verdi bende bosverip telefonun yeniden başlat dedim telefon kapandı açılmıyor ne recovery moda giriyor ne fastboot moda geçiyor şarja taktım şarj dahi almıyor cihaz kapalı şuan hiç tepki...