Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi box cihazıma harici klavye bağladım. Fakat üzerindeki gboard desteklemediginden Türkçe karakterleri yazmiyor. External keyboard helper yükledim fakatbu seferde sanal klavye kayboldu. Her ikisini de kullanabileceğimiz bir uygulama yok mu
Arkadaşlar selam
Cihazımı formatlayıp yazılım değiştirmiştim. Sonrasında tekrar aynı yazılıma dönmek istediğimde kurulum adımları tamamlanıyor fakat son aşamada mi hesabı doğrulaması istiyor. Giriş yaptığımda ise kabul etmeyip 'cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin ' hatasını...
Arkadaşlar merhaba
Telefonda Eu rom yüklüydü sonra global rom yükledim açıldı tek tek kurulum ayarlarını yapıyorum mi cloud hesabını girmemi istedi girdim oturum aç yazısına tıkladım ' cihaz durumu alınamıyor bir veya iki dakika bekleyin ve tekrar deneyin ' diye bir uyarı verdi atla yazıyor...
Çok teşekkür ederim tavsiye için fakat bir türlü kuruluyor. Zaten rusca açılıyor ekran sonrasında da sayfa öylece kalıyor. Uzun bir süre bekledim ama kurulum ekranına geçmiyor. Özel bir aysrı mı var acaba
Mi EU romda haftalık güncellemeler sonrası inanılmaz bir şekilde boşalan pil sorunu yaşıyorum. Mecburen 9,2,15 betaya geri döndüm. O bile istenilen gibi değil. Önerisi olan var mı?
Arkadaşlar miui tarayıcıda hrr seferinde en son sekmrlerle birlikte açılıyor. Benim sormak istediğim. Eski sekmelerle birlikte değil her seferinde yeni açılış sayfasında açılması. Yardımınızı rica ederim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi