raban7 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Mİ 9 CİHAZIMA MİUİ 11 YÜKLEMEK İÇİN TELEFONUMA İNDİRDİM ANCAK TWRP YE GİREMİYORUM

Hiç bilmiyorum ki o işlemleri ben bir yere yaptırmıştım güzel güzel yüklüyordum sürümleri ne oldu ki şimdi
  2. R

Soru Mİ 9 CİHAZIMA MİUİ 11 YÜKLEMEK İÇİN TELEFONUMA İNDİRDİM ANCAK TWRP YE GİREMİYORUM

neden silinsin ki ? en başta bana sormuştu adam oyunlarda falan işe yarıyor istiyor musun root demişti bende gerek yok demiştim. Önceden Fastboot yazısı ve üstünde resimden sonra twrp ye geçiyordu ordan dowloand diyip yüklediğim sürümü yüklüyordum şimdi kalıyor fastboot yazısı.
  3. R

AÇIK EMİNİM BEN TELEFONA O MENÜDEN KENDİM SÜRÜM ATTIM. UNLOCED YAZIYOR EVET. FASTBOOT MOD YAZIYOR ÜSTÜNDEDE RESİM VAR FASBOOTUN.
  4. R

YURTDIŞINDAN ALDIĞIM TELEFONUMU MALUM İŞİ YAPAN BİRYERE YAPTIRDIM İLK BAŞTA TWRP YE GİRİP SÜRÜM ATAMIYORDUM. MİUİ 11 ÇIKTIKTAN SONRA ONUDA ATAYIM DEDİM AMA SES KISMA VE POWER TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA FASTBOOT YAZISINDA KALIYOR. BU İŞLEMİ YAPMADAN ÖNCE YANLIŞLIKLA SES AÇMA TUŞUYLA POWER TUŞUNA...
Üst Alt