raashed21 kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Youtube Premium "Cihaz Sınırı Aşıldı" Çözümü

hocam çok yardımcı oldun sağol, sadece kendileri çözebiliyorlar, işin sadece o kısmı kötü yoksa sıkıntı yok
  2. R

Rom MiRoom 9.9.6 - Android 10 Tabanlı Son Rom Yükleme

oyun performansı anlamında hangisi daha iyi? kamera uygulaması miroom da nedir?
  3. R

Rom Mi Mix 2 için Xiaomi.eu 8.3.22 Oreo Güncellemesi

Arkadaşlar xiaomi. Eu dan 8.3.22 global beta indirdim, kurulumu nasılsın twrp ile mi yoksa başka türlü mü? Yüz tanıma 8.3.22 de var mı?
  4. R

Rehber MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

supersu kurmamız gerek miyor mu? onu belirtmemişsiniz?
  5. R

Tema Sony Sketch Yazı Tipi [Mtz]

en baba font bu teşekkürler
  6. R

IUNI OS WCDMA / CDMA [4.3]

Cvp: IUNI OS WCDMA / CDMA [4.3] Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, iyi geceler
  7. R

IUNI OS WCDMA / CDMA [4.3]

Cvp: IUNI OS WCDMA / CDMA [4.3] hocam iuni os nedir tam olarak? kurulmalı mı?
  8. R

Uygulama LG G3 Knock Code Modülü

Cvp: LG G3 Knock Code Modülü mi3 v6 da çalışmadı...
  9. R

Mod LG G3 Klavye [KitKat]

Cvp: LG G3 Klavye [Mod] hocam mi3 v6 rom da çalışır mı?
  10. R

Uygulama LG G3 Knock Code Modülü

Cvp: LG G3 Knock Code Modülü deneyen var mı ? mi3 miui v6 da çalışır mı?
  11. R

Mod KitKat Yazı Tipi Değiştirme Fix [KitKat]

RE: KitKat Font Değiştirme Fix [HG Mod] Hocam ben yapamadım yardımcı olur musunuz, cwm den kurdum ama değişiklik olmadı
  12. R

Xiaomi Piston Earphone Updated Version Brown

Cvp: Xiaomi Piston Earphone Updated Version Brown ürünü neden satıyorsunuz? 40 tl verebilirim
  13. R

MIUI V5 ve MIUI V6 Karşılaştırması

Cvp: MIUI V5 ve MIUI V6 Karşılaştırması Ben 3-4 gün denedim, batarya yönetimi daha iyi gibi pil biraz daha fazla gidiyor, görsellik ve animasyonlar v5 ten çok daha iyi, fakat bir türlü widget ekleyemedim ve sanal tuşların yerleri değişmiş menü tuşuna basınca sadece ana ekrana dönüyor, soldaki...
  14. R

MIUI V6 ! Xiaomi Mi3 (WCDMA) ( 4.8.29 )

Miui v6 yükledim hem alışamadım hemde mesela widget ekleyemiyorum ekrana, Sol tuşun görevini hala anlayamadım, geri dönmek için ne yapmak lazım? Update zip taktiği işe yaramadı :)
Üst Alt