Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece sim 2 aktif kalıp sim 1 i tamamen devredışı bırakmanın yolu nedir? sürekli şebeke aradığı için şarj yiyor hücre beklemede.
mesela sadece
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/mdm1m9kefs1
komutunu girersem sim 1 modemini devredışı bırakır mı? işe yarar mı
orjinal imei geri yüklemek için hangi adımları atıyoruz?
twrpye girip sadece orjinal efs dosyasını restore üzerinden yükledim ama o şekilde geri gelmediler.
mevcut modem dosyalarını silip mi restore yapmalıyız?
EFS yedeği almadan önce compression seçeneğini tıklamadıysak o şekilde yedeklenen EFS yi geri yükleyebilir miyiz? veya daha sonradan sıkıştırabilir miyiz?
farklı romlar kurduğum zaman imei numaralarım yer değiştiriyor. sim1 sim2 oluyor sim2 sim1 yerine geçiyor. hindistan romu yüklüyorum normal oluyor. cn rom yükleyince tersine dönüyor???
https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/stable/V12.2.3.0.RJBTRXM/
kararlı güncel tr rom çıkmış. deneyen var mı? çift sim aktif mi? batarya performansı nasıl? çalışmayan uygulama var mı?
arkadaşlar elimde ekranı lcd bir ekran ile değişmiş olan mi9 var ve telefon asla uyku moduna geçmiyor bu da haliyle şarjı tüketiyor. bunun sebebi zannımca ekranın altında olan artık çalışmayan parmak okuyucusu ve ben onun sürücüsünü aygıtlardan tamamen kaldırmak istiyorum bunun bir yolu var mıdır?
twrp üzerinden sorunlu olan romu tamamen sildikten sonra reboota tıklayınca telefon artık sadece fastbootta açılıyor.
telefon hafızasına da tekrar rom yükleyemiyorum telefon aygıtı tanınamadığı için. farklı driverler denedim ama telefonu tanıyamadılar? daha önce çalışan driver artık çalışmıyor...
efs dosyasının yedeğini almama cihaz izin vermiyor. ne yapmam gerekir? format data yes yaparsam efs dosyası da silinir mi?
System dosyasını silince EFS de gider mi?
Merhaba herkese kolay gelsin
Sayın Hocalarım acemiyim ilk defa bu işi yapıyorum kısaca anlatayım
Yurtdışından gelen mi9 cihazımın BL kilidini açtım sonra twrp yükledim sonra EFS dosyasını yedeklemek istedim ancak buna izin vermiyor telefon.
" Can not create 'data/media/0/TWRP' folder...