R4W kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım tek sim silme

sadece sim 2 aktif kalıp sim 1 i tamamen devredışı bırakmanın yolu nedir? sürekli şebeke aradığı için şarj yiyor hücre beklemede. mesela sadece dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/mdm1m9kefs1 komutunu girersem sim 1 modemini devredışı bırakır mı? işe yarar mı
  2. R

Yardım orjinal imei geri yükleme

orjinal imei geri yüklemek için hangi adımları atıyoruz? twrpye girip sadece orjinal efs dosyasını restore üzerinden yükledim ama o şekilde geri gelmediler. mevcut modem dosyalarını silip mi restore yapmalıyız?
  3. R

Yardım EFS alırken sıkıştırmadıysak

EFS yedeği almadan önce compression seçeneğini tıklamadıysak o şekilde yedeklenen EFS yi geri yükleyebilir miyiz? veya daha sonradan sıkıştırabilir miyiz?
  4. R

Yardım imei 1 imei 2 ile yer değiştiriyor

farklı romlar kurduğum zaman imei numaralarım yer değiştiriyor. sim1 sim2 oluyor sim2 sim1 yerine geçiyor. hindistan romu yüklüyorum normal oluyor. cn rom yükleyince tersine dönüyor???
  5. R

Yardım modem dosyaları silinmiyor

adb üzerinden modemleri sıfırlamak isteyince, yani şu komutları yazınca dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/mdm1m9kefs1 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/mdm1m9kefs2 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/mdm1m9kefs3 dd if=/dev/zero...
  6. R

Soru V12.2.3.0.RJBTRXM mi 10 deneyen oldu mu?

https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/stable/V12.2.3.0.RJBTRXM/ kararlı güncel tr rom çıkmış. deneyen var mı? çift sim aktif mi? batarya performansı nasıl? çalışmayan uygulama var mı?
  7. R

Yardım çift sim neden gözükmüyor?

arkdaşlar hint romu yüklü ve çift hatlık sim tepsisi mevcut ancak tek hat tek imei gözüküyor. cihaz mi 10
  8. R

Soru Parmaksensörünü iptal etme

arkadaşlar elimde ekranı lcd bir ekran ile değişmiş olan mi9 var ve telefon asla uyku moduna geçmiyor bu da haliyle şarjı tüketiyor. bunun sebebi zannımca ekranın altında olan artık çalışmayan parmak okuyucusu ve ben onun sürücüsünü aygıtlardan tamamen kaldırmak istiyorum bunun bir yolu var mıdır?
  9. R

Soru Mi 9 için uyumlu batarya

Mrb arkadaşlar mi 9 için hangi modelin bataryası uyumludur? Mi 9t veya mi 9t pro bataryası alıp takabilir miyiz? Veya herhangi başka bir modelin
  10. R

Yardım Fastbootta kaldı

twrp üzerinden sorunlu olan romu tamamen sildikten sonra reboota tıklayınca telefon artık sadece fastbootta açılıyor. telefon hafızasına da tekrar rom yükleyemiyorum telefon aygıtı tanınamadığı için. farklı driverler denedim ama telefonu tanıyamadılar? daha önce çalışan driver artık çalışmıyor...
  11. R

Yardım Format data neleri siler?

efs dosyasının yedeğini almama cihaz izin vermiyor. ne yapmam gerekir? format data yes yaparsam efs dosyası da silinir mi? System dosyasını silince EFS de gider mi?
  12. R

Soru Efs Backup failed sorunu

Merhaba herkese kolay gelsin Sayın Hocalarım acemiyim ilk defa bu işi yapıyorum kısaca anlatayım Yurtdışından gelen mi9 cihazımın BL kilidini açtım sonra twrp yükledim sonra EFS dosyasını yedeklemek istedim ancak buna izin vermiyor telefon. " Can not create 'data/media/0/TWRP' folder...
Üst Alt