r3gic kullanıcısının son içeriği

1. r3gic

Soru Türk Telekom Cihazın Şarjını Hızlı Tüketiyor mu ?

Çeşitli sitelerden okuduğum haberlere göre operatörler (şehirden şehire değişmek üzere) baz istasyonlarına bağlanma durumunda belirsiz bir ölçüde şarj tüketiyorlar. Yapılan çoğu testte Turkcell kullanan cihazların sabit bir şekilde şarjı azalırken, durum Vodafone ve TT kullanan cihazlarda pekte...
  2. r3gic

Yardım Cihaz kilitlendi.

Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot...
  3. r3gic

Soru Bootloader kilidini açmaktan vazgeçtim, ne yapmam gerek ?

Merhabalar, dün cihazımın bootloader kilidini açmak istedim ve miflasha bağlayıp unlock dedim 1 hafta süre verdi. Sonradan yaşanan bir gelişme sebebiyle ben kilidini açmaktan vazgeçtim ne yapmam gerekli ? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  4. r3gic

İnceleme Note 8 Pro Günlük Kullanım Batarya Testi

Öncelikle hepinize selam olsun değerli miuiturkiye üyeleri, bugün sizlere 1.5 aydır kullandığım redmi note 8 pro cihazımın bataryası hakkında hem bilgi vericem hem de tavsiyelerinizi almak isterim. Cihazımı ilk aldığımda tahminime göre şarjı bu kadar iyi gitmiyordu sonralardan benim kullanımıma...
  5. r3gic

Sohbet Cihaz neden sosyal medyada kötülenme algısına sahip ?

Son günlede youtube gibi sosyal platformlarda herkes bu cihazı kötüleme çabasına girmiş şarjı şöyle ekranı böyle bunun sebebi sizce ne olabilir? Bende bu cihazı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır hiçbir sıkıntısını görmedim. Sadece eziyet çektiğim nokta Turk Telekom kullanmam. Fikirlerinizi ve bu...
Üst Alt